Във всяка любов има малко лудост! Ето как да го накараш да полудее по теб

Във всяка любов има малко лудост! Ето как да го накараш да полудее по теб
Любов и партньорство

Във всяка любов има малко лудост! Ето как да го накараш да полудее по теб

Да, мъжете са много трудни за разбиране. Може би е почти невъзможно да разбереш какво искат или мислят и още повече какво чувстват към теб. Особено ако вече сте заедно и не ти показва никаква по-силна привързаност или любов. Да, мъжкия пол е добър в прикриването на емоции и чувства. Но идва момент, в който не могат повече да крият какво изпитват и се разкриват.

Кога става това обаче – при всеки е строго индивидуално. А понякога от твърде дълго чакане се примиряваш и приемаш, че той не изпитва силни чувства. Но може и да размените ролите си и партньорът ти да полудее по теб. Всичко е в твоите ръце.

Ето как да го накараш да полудее по теб

Бъди повече фокусирана върху себе си

Не говорим да си арогантна или напълно егоцентрична личност. Но това, което имаме предвид, е, че колкото повече вярваш в собствената си вътрешна красота, толкова повече ще блестиш и това няма как да остане незабелязано. Хората говорят много за това колко секси е увереността, но това е нещо повече от това да имаш малко самочувствие. Всъщност  увереността може да бъде доста скромна.

Това е онова дълбоко знание за собствената ти стойност и винаги си личи, когато някой е уверен в себе си. Това е още една причина, поради която любовта към себе си винаги трябва да бъде силната основа, върху която стоят всичките човешки взаимоотношения – романтични или други.

Накарай го да се чувства специален

Забрави за това, че някога се е приемало за модерно да бъдеш твърде недостъпна, груба и арогантна. Ако си истинска дама няма да ти е до подобно поведение. Покажи му, че ти наистина си заслужаваш. Накарай го да осъзнае, че си различна и не се сливаш с масовката, която е твърде повърхностна, меркантилна и безсъвестна. Направи така, че да се почувства специален.

Накарай го да се почувства сякаш е единственият човек, за когото имаш очи. Накарай го да разбере, че той те кара да се смееш и те прави щастлива.Усмихвай се, флиртувай, не забравяй и за смелия зрителен контакт, бъди мила и му отдели от времето и вниманието си.

Може да си помислиш, че това звучи като куп глупости, но истината е, че работи  доста добре. Когато един мъж се чувства оценен, той ще оцени всичко, което правиш или казваш. И още повече ще полудее по теб.

Забави темпото

Да запазиш хладнокръвие в една връзка, вместо да му се хвърлиш на врата и да го изплашиш, означава да позволиш на нещата да се развиват с по-бавно темпо.

Колкото и да се изкушаваш да прекарваш цялото си време с него, трябва да запазиш търпение и да вярваш, че те очакват много хубави моменти, но все още е твърде рано.

Ако още в началото на опознаването се виждате всеки ден и сте постоянно заедно, рискът да си омръзнете по-бързо е много по-голям. Нека има тръпка, нека очаква с нетърпение деня, в който ще те види. Трябва да се опиташ да запазиш интереса, който проявява към теб, а шансът той бързо да се изпари е много възможен. А и не забравяй, че за хубавите неща трябва време и търпение.

Физическо привличане

Привличането е важна част от това как да накараш гаджето си да полудее по теб. Похотта може да бъде важен съюзник в тази трудна задача. Разбира се, привличането е сложно и много по-многостранно, отколкото изглежда.Но все пак за повечето от нас погледът и мисълта, че партньорът ти е особено секси днес, определено ще ти помогне.

Често срещано клише е, че след известно време можете да се „оставите“ във връзка. Важно е да можете да се чувствате комфортно заедно във всякакви моменти.

Бъди уязвима

Твоята мисия тук не е да го накараш да те харесва много, а да го накараш да бъде обсебен от теб и да има очи само и единствено за теб. Това изисква истинска дълбочина на връзката ви, която надхвърля плиткото и създава специална връзка.

И обикновено се случва, само когато можем наистина да се отворим за някой друг и да бъдем уязвими. Страшно е да се открием пред някого. Но искреността е важна част от здравата връзка. Ако бъдеш откровена, ще му покажеш, че вярваш в него.

 

 

Tagged , , , , , , ,
на горе