Седмичен хороскоп 20-26 март 2023
Астрология

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023: Тази седмица ще поднесе богат набор от емоции и ситуации за по-голямата част от представителите на зодиака. Например, началото на седмицата ще даде възможност да изразите стриктно своето мнение, като същевременно ще бъдете права и справедливи. Представителите на знаците ще се отдадат на сантиментални спомени в средата на седмицата, а в края, парадоксално, те ще бъдат завзети от мощен заряд на енергия. Последното обаче ще бъде полезно, защото ще трябва да вземете някакво необичайно, но смело решение, което може би е свързано с друг човек. 

21 цитата на Киану Рийвс: Едно нещо, което хората не знаят за мен е, че имах депресия. Човекът, който не ми позволи да бъда щастлив, бях АЗ

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

КУРКУМА С МЛЯКО – Златно мляко

Петър Дънов за Слънцето и смисъла на слънчевата активност (магнитните бури)

Какво е SEO? Да погледнем отвътре

Червените храни- здравословна терапия за тялото

С упражнението „Вакуум“ ще стопите корема за 30 дни

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023 зодия Овен

седмичен хороскоп 20-26  март 2023

Според прогнозата в седмичен хороскоп 20-26 март 2023, всичко ще бъде наред с онези представители на знака, които са успели да установят в живота и могат да бъдат в хармония с него. Други пък ще бъдат умислени и недоволни от наболелите въпроси. Последните ще събудят недоверието в околните, било то членове на семейството или служители, клиенти, конкуренти. Освен това, те могат, без да се замислят, да обидят събеседника, което може да стане и съвсем неволно, в момент на силен прилив на емоции. В средата на седмицата ще осъзнаете, че имате спешна нужда от наложителни промени. Не бива обаче, да ги следвате, а напротив трябва да ги запомните, обмислите и едва след това да пристъпите към действие.

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023 зодия Телец

седмичен хороскоп 20-26 март 2023

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023: за тази седмица звездите съветват Телците, да се посветят на спорт, отдих на открито и дълги разходки. Пригответе се, да се запознаете с интересни хора или да отидете на романтична среща с противоположния пол. Ако имате дарбата да предразполагате човека до вас за откровение, можете да проведете изключително полезен и успешен диалог. Препоръчително е да не възлагат големи надежди само на късмета, защото чисто и просто е възможно да не получите, това което сте очаквали, което ще ви причини излишно емоционално натоварване.

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023 зодия Близнаци

седмичен хороскоп 20-26 март 2023

Според седмичен хороскоп 20-26 март 2023, през първия ден от новата седмица Близнаците могат внезапно да се събудят с чувство за ревност. Освен това, не е необходимо това чувство да е насочено към любимия човек. Приятели, роднини, колеги от работата – почти всеки рискува да стане обект на необяснима ревност от чувство за притежание. Звездите в хороскопа съветват да не се поддавате на изкушението, да подредите нещата – това няма да доведе до нищо добро.

В следващите дни, ставайки сутрин от леглото, Близнаците, дори не могат да си представят какви промени ще настъпят в живота им. Този ден може да се окаже повратен: събитията обещават да се развият, не както са очаквали, което ще принуди Близнаците да вземат важни решения в движение. Неочаквани новини, работа, нови запознанства – всяко събитие има потенциал да повлияе на съдбата, оставяйки значителна следа в живота. Те трябва да имат предвид това, независимо какво решение ще вземат.

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023 зодия Рак

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023

Според настоящия седмичен хороскоп 20-26 март 2023, в предстоящата седмица животът ще дари Раците с много щастливи мигове. Факт е, че звездите от хороскопа щедро ви даряват със спокойно настроение. Така че, ако Раците искат да не пропуснат късмета си, трябва да участват по-активно в случващото около тях. В края на седмицата мозъкът и цялото тяло ще функционират в авариен режим, давайки всичко, на което сте способни. Поради това околните може да изглеждат в очите, като мудни хора, които се движат и мислят като на забавен каданс. Не е изненадващо, че Ракът ще се опита да ги пришпори, използвайки не най-деликатните методи.

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023 зодия Лъв

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023

Според настоящият седмичен хороскоп 20-26 март 2023, ще блестите и омагьосвате – това са двете основни функции на Лъвовете за предстоящите дни! В началото на седмицата ще сте в настроение за повече ефекти, а звездите ви дават супермощен заряд на чар.

Лъвовете могат да завладеят събеседника с чиста харизма и следователно да общуват и общуват, отново и отново! Хороскопът уверява: не губете време за да скучаете, вместо това отидете да покорите света. Рутината може да почака. Ще имате късмет, както в работата, така и в личния живот!

За тази зодия ще бъде актуална поговорката: „Смелостта не е за всеки!“.

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023 зодия Дева

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023

Според седмичен хороскоп 20-26 март 2023, представителите на зодия Дева ги очакват положителни промени в кариерата. Успехът, обаче няма да дойде при вас сам, за това трябва да работите усилено, показвайки известен предприемачески нюх. Може би външните обстоятелства ще се променят бързо и ще трябва да действате бързо и смело. Само в този случай ще можете да използвате печелившите възможности, които се отварят пред вас.

Също така, ще можете да укрепите финансовото си състояние. Като цяло тази седмица може да направи вашата персона по-видима и значима в очите на другите. Не са изключени някои лични постижения. Например, можете да спечелите творческо състезание или да се отличите на кастинг, за да заемете престижна позиция.

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023 зодия Везни

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023

Според настоящият седмичен хороскоп 20-26 март 2023, външните обстоятелства може да се окажат благоприятни за Везните. Може да не се налага да правите нищо специално, за да постигнете целите си. Сега почти нищо не зависи от вашите лични инициативи. Всички основни събития, свързани с вас, ще протекат сякаш сами по себе си, по свой собствен път. И като цяло външните обстоятелства ще се развият във ваша полза. От вас се изисква да се движите по течението и да не се намесвате активно в хода на текущите събития.

Страхотно време за развитие на партньорства. В допълнение към брачния съюз, в който идва безоблачно време, можете успешно да напреднете в темата за бизнес партньорството. Възможно е да има редица срещи с влиятелни хора, сътрудничеството, което със сигурност ще повлияе положително на вашия бизнес. Опитайте се да действате открито, като щедро обръщате внимание на всички хора, които влизат в полезрението ви.

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023 зодия Скорпион

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023

Според прогнозите в настоящия седмичен хороскоп 20-26 март 2023, Скорпионите ще могат да укрепят финансовото си положение и това успешно ще реши някои материални въпроси. Добре е да инвестирате в подобряване на дома, закупуване на домакински уреди и всичко, което подобрява условията на живот, правейки живота ви по-удобен и по-тих.

Препоръчително е да прекарвате повече време със семейството си. Отношенията ви с близките ви вървят чудесно. Това е подходящ момент за празнично семейно тържество. Ако няма причина за такъв тип рожден ден или годишнина, тогава никой не ви притеснява да създадете тази причина сами. Романтичните отношения се развиват стабилно и прогресивно. Малко вероятно е да изпитате големи изблици на чувства, но лоялността и отговорността във връзката ще останат здрави.

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023 зодия Стрелец

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023

Според седмичен хороскоп 20-26 март 2023,  понеделник и вторник промяната е благоприятна, навсякъде, за където сте готови. Можете да промените работата си, начина на живот, имиджа, навиците си. Интуицията ви ще работи на максимални обороти. Можете да бъдете отведени до точният човек или информация. От сряда до петък промените може вече да са по-малко положителни, под влияние на външен натиск, но в крайна сметка това ще ви е от полза. Опитайте се да не се ядосвате от чуждите критики. Възползвайте се и се учете от всичко, което ви се случва. Новолунието в края на седмицата предвещава на Стрелеца дълго пътуване или нещо важно, свързано с човек от далеч.

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023 зодия Козирог

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023

Според седмичен хороскоп 20-26 март 2023, добра седмица за подреждане на мислите и приоритетите. В понеделник и вторник нещата свързани с естетика и красота ще вървят лесно. Можете да излезете и да направите желаните покупки. От сряда до петък, е препоръчително да си изясните какво ви тревожи. Отношенията могат да се влошат поради изплуващите детайли и просто нетърпимост, експлозивност. Във всеки случай, в този период трябва да говорите откровено за всичко.

При срещи с непознати се пазете от завист и гняв, избягвайте напрегнати ситуации. Прекарайте уикенда си приятно, но активно. Намерете начин да донесете радост на себе си и на близките си.

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023 зодия Водолей

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023

Според седмичен хороскоп 20-26 март 2023, в началото на седмицата всичко ще се нареди с лекота. Това е добро време за преговори и сделки. Можете да творите красота и да пазарувате. Отлаганите ангажименти ще изплуват в четвъртък и петък и ще има краен срок за завършване. Не всички контакти ще бъдат удобни и приятни, но трудните въпроси трябва да бъдат разрешени. Не вземайте прекалено много от себе си тези дни. През почивните дни интернет ще бъде източник на интересни находки и идеи. Имайте предвид, че енергията на тези дни се свързва със слънчево затъмнение и всичко ново, включително и познанствата, може да не са никак случайни.

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023 зодия Риби

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023

Рибите могат смело да правят иновации тази седмица. Можете да опитате нещо ново, да овладеете ново хоби, да експериментирате или да се отървете от ненужни неща.

Във финансовите въпроси хороскопът препоръчва да бъдете внимателни. Освен, ако не е абсолютно необходимо, отложете големи покупки за следващата седмица.

През втората половина на седмицата комуникативните умения на Рибите ще се увеличат. Ще можете да наложите своята гледна точка дори по време на разпален дебат. Настроението ще бъде приповдигнато, а енергийният потенциал ще бъде висок. Почивните дни са чудесни за физическа активност и отказване от вреден навик.

Седмичен хороскоп 20-26 март 2023 6 съвета за поддръжка на дома

Tagged , ,
на горе