Опасната страна на онлайн запознанствата: Кого трябва да избягваме

Опасната страна на онлайн запознанствата: Кого трябва да избягваме
Любов и партньорство

Опасната страна на онлайн запознанствата: Кого трябва да избягваме

Онлайн запознанствата крият своите рискове. Създали ли сте профил в приложение за запознанства и сте на път да отплавате на интересното пътешествие? Е, преди да започнете това пътуване, има някои опасности от онлайн запознанствата, които трябва да знаете. Първият е типовете мъже, които срещате там. Истината е, че колкото полезни са и толкова опасни, защото има много представители на мъжкия пол, които трябва да избягвате за ваша безопасност.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Опасната страна на онлайн запознанствата

Мъжът без селфита

Ако някога попаднете на профил за запознанства без профилна снимка, трябва да го пропуснете възможно най-скоро. Определено има причина този човек да не е включил селфи в своя профил за запознанства. Може също да бъде и измама, на която повечето жени биха се хванали. Може би това е фалшив профил, използван за примамване на дамите и получаване на парите им.

Независимо дали става въпрос за Tinder или друго приложение за запознанства, профил без профилна снимка винаги е подозрителен. И най-важният съвет за онлайн запознанства е да избягвате напълно този вид профили.

Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид. – Джоан Харис

 „Хубавото момче“

Вярвам, че все още има хубави мъже (въпреки че съм срещал само няколко от тях), но има и някои мъже, които използват само фасадата на хубав човек, за да скрият истинската си същност. Хубавият човек никога няма да каже, че е добър. Той ще позволи действията му да го покажат.

Така че, ако той се опитва многократно да подчертава колко добър човек е и че никога не би могъл да нарани момиче и всички тези глупости, трябва да знаете, че нещо не е наред с него. Той може да говори колкото си иска, но трябва да вярвате само на това, което той показва с делата си.

Истинската красота е много повече от красиво лице! Тя е излъчване, отношение, харизма

Нарцисистът

Човек, който е влюбен в себе си. Целият свят трябва да се върти около него през цялото време. Този мъж никога няма да може да ви обърне достатъчно внимание, защото трябва да бъде център на внимание 24/7.

Профилите му в социалните мрежи са пълни със селфита и рядко публикува снимки с някой друг. Това също може да ви покаже, че той изобщо няма приятели. Той никога няма да изслуша вас и вашите проблеми, защото трябва да говори за себе си през цялото време. Ако имате връзка с него, ще се чувствате пренебрегнати през цялото време и това ще бъде една от основните причини в крайна сметка да се разделите.

Прочети това ако си сама на 40: Нещата, които никой не ти казва

Играчът

Повярвайте ми, такъв мъж е най-лесен за забелязване. Всичко при тях ще бъде игра, а истинските им намерения ще излязат на повърхността много скоро след като започнете да общувате. Но покажете, че сте по-умна от тях. А и вие сте, нали? Не се поддавайте и му разкажете играта. Нека разбере, че с вас шега не бива.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:
Уважавайте родителите си, защото те са безценен подарък от Бог

Само защото си необвързана не означава, че нещо не е наред с теб

Понякога да си необвързана носи много повече щастие, отколкото имаш човек до себе си

Спокойно, мила! Понякога има причина, за да бъдеш сама

Любовта идва в точния момент, мила и нито минута по-късно! Имай търпение, Бог знае какво е най-добре за теб

 

Tagged , , , , , , , ,
на горе