Дева и Скорпион - рецепта за бедствие
Астрология Любов и партньорство

Дева и Скорпион – рецепта за бедствие

Съюзът между Дева и Скорпион не е сред най-често срещаните в зодиака, тъй като те са много противоположни като характери и понякога им е трудно да открият щастието заедно. Девата ще оцени способността на Скорпион да отгатва нейните мисли и чувства, без да е необходимо да обяснява излишно. Представителите на тези знаци са любители на самотата и ще знаят как и кога да си дадат пространството, от което се нуждаят. Понякога Скорпионът ще изненада Девата със сложните си настроения, които сякаш изникват от нищото. Нестабилността му обаче в крайна сметка ще подложи Девата на изпитание и може да постави бъдещето на тази двойка в опасност. Ето и повече подробности относно тяхната съвместимост и техния любовен живот.

Резултат за съвместимост Дева и Скорпион: 1/5

Тези знаци са много различни! Девата е умерена, предпазлива и срамежлива, докато личността на Скорпиона е смела, с чувство за превъзходство и инстинкт. Девата е твърде мила, така че Скорпионът обича да се заяжда с нея, за да предизвика реакция. Тя е напълно дистанцирана и трудно изразява чувствата си, докато той е открит и страстен. Що се отнася до техния живот в леглото, Девата е щастлива просто да се гушка всяка вечер, но Скорпионът се нуждае от полови отношения, които да укрепват любовта му. Когато става въпрос за финанси, Скорпионът може да бъде много напрегнат, което дразни Девата.

Може ли връзката между Дева и Скорпион да се оправи?

Трудно е да се повярва, че Дева и Скорпион някога биха могли да накарат нещата между тях да потръгнат и това важи, както за романтичните отношения, така и за професионалните. Недоразуменията ще бъдат много, когато Дева и Скорпион се съберат, защото тези два зодиакални знака просто не са на една и съща вълна. Неразбирателствата между тях са многобройни, но ако работят заедно, могат да стигнат далеч. Скорпионът е в състояние да помогне на Девата да конкретизира проектите си и заедно ще намерят мир.

Какво може да раздели тази двойка?

Както вече споменахме, Девата е дистанцирана и сдържана в чувствата си, докато Скорпионът е на другия полюс и не страда от прекалена скромност. Затова им е трудно да се разбират. Добавете към това факта, че Девата обича да спестява и затова би се вбесила от лудото поведение на Скорпиона по отношение на финансите и пилеенето на средства.

Какъв ще бъде интимният им живот?

Противно на всичко, поред астрологията двата знака могат да се допълват и това не е грешно твърдение, тъй като Скорпионът знае как да извади чувствеността в Девата.  От интимна гледна точка, за им се получи, Скорпионът трябва да поеме контрола и да ръководи нежната Дева, при условие че спазва границите, които тя е поставила. Това обаче крие известни рискове, тъй като Скорпионът е доста по-широкоскроен в леглото и в дългосрочен тази рутина може да му омръзне и разочарова.

Любовен съвет за тази двойка

От всичко казано дотук е трудно да си представим по-различна двойка, но все пак те имат някакви шансове за успех, ако умеят да се опитомят взаимно. За целта те трябва да опитат да намерят баланса и компромиса, но това изисква много време и отдаденост, така че не мислете, че ще е лесна задача.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе