Само защото си необвързана не означава, че нещо не е наред с теб

Само защото си необвързана не означава, че нещо не е наред с теб
Любов и партньорство

Само защото си необвързана не означава, че нещо не е наред с теб

Омръзна ли ви хората да ви напомнят за това, че си нямате партньор? Писна ли ви от всички тези събития и социални събирания, където всички идват с половинките си, а вие сте сами?  Чувствате ли се, че ще останете необвързани завинаги? Най-лошата част от това да си необвързан е, че хората постоянно ти задават въпроси като: Защо си толкова красива, но все още сама? Защо си толкова придирчива? Времето ви притиска, няма да сте вечно млади?

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Сериозно, хора? Най-лошата част от това да си необвързан са хората, които те карат да се чувстваш сякаш нещо не е наред с теб. В интерес на истината дори не сте уморени да бъдете необвързани, но ви е омръзнало хората да ви задават глупави въпроси и да си мислят, че вашият соло статус е водещата причина за вашето „нещастие“.

Само защото все още сте необвързани, не означава, че нещо не е наред с вас. Искам да прочетете това заглавие десет пъти, ако е необходимо, докато усвоите напълно смисъла му. Всички тези филми, телевизионни предавания и медии ни карат да вярваме, че да си необвързан е нещо лошо.

Всички красиви момичета във филмите получават всички момчета (и обратното). Само тези във връзки са представени като истински щастливи, докато самотните хора са показани като отчаяни. Всички тези неща могат да ви накарат да мислите, че нещо не е наред с вас, защото все още сте необвързани. Кога ще мога да направя такова нещо с партньора си? Чакай, вероятно ще бъда сама завинаги.

Но знаете ли какво? По-добре е да си сам, отколкото с грешния човек. По-добре е да си щастлив и сам, отколкото нещастен във връзка. По-добре е да сте щастливи с това, което имате в момента, отколкото да се чувствате нещастни за нещо, което нямате. Отне ми известно време да разбера, че да си необвързан не е въпрос на отчаяние, а е избор!

Не искам да съм жертва на фалшива любов. Не искам нищо фалшиво. Не искам да бързам с нищо и затова съм необвързана. Не бързай, мила. Мисли трезво. Вярвай, че Бог знае кое е най-добре за теб! Радвай се на живота. Той е пред теб.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Истинската любов – красивата мечта на всяка жена

Ако обичаш някого – пусни го! Ако си принадлежите – ще намерите път един към друг

Рано или късно се появява в живота ти онази жена, която пленява сърцето ти

Tagged , , , , , , , , ,
на горе