свръхестествена любов
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 19.01.2022 – Сряда

Любовен хороскоп за всички зодии: На любовния фронт се очертава буря от емоции, а силата на бурята може да варира от невинни закачки до разпалена страст. Денят буквално ще предизвика взискателно любопитство, а ако дадете воля на това чувство, недоразумението и взаимните претенции няма как да бъдат избегнати. За да не се случи това, помислете – трябва ли да знаете абсолютно всичко за партньора си?

ДНЕВЕН хороскоп за 19.01.2022 – Сряда 

Съвет за 19.01.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен 19 Януари: Днес Овенът трябва да се опита да намери общ език с любимия си човек. Звездите предполагат, че в момента имат различен поглед върху любовната връзка: вие сте достатъчно сериозни, за разлика от партньора ви. За да достигнете до общ знаменател, днес трябва да говорите искрено и от сърце. Вие трябва да кажете на любимата си душа за чувствата си, но да не забравяте, че трябва да обсъдите с нея чисто земните и материалните аспекти във вашата връзка.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 19 Януари: Телецът рискува да се покаже като домашен тиранин още от сутринта: домашните, според вас, не следват достатъчно ясно и бързо инструкциите ви и като цяло правят всичко „погрешно“. На този ден хороскопът препоръчва да не се правите на голям шеф. Вие трябва да се забавите, в противен случай днес има голям риск да развалите отношенията с близките си хора. По-малко викове и категорични изказвания! Днес трябва да бъдете особено коректни с любимия човек: не тествайте търпението му.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 19 Януари: Огънят все още не е угаснал във връзката ви. Просто имате период, в който можете да се насладите на присъствието един на друг, без да прекалявате със страстта. Освен това, понякога държането за ръце без думи е много по-ценно от изобразяването на кинематографична страст. Ако сте на етап търсене на любов, може да попаднете на интересен човек в близко бъдеще.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 19 Януари: Ще ви хрумне оригинална идея, свързана с вашата половинка. Може да се окаже чудесен начин да промените начинът ви на живот. Отделете повече време днес, разбирайки душата си и желанията си. Ако не удовлетворите нуждата си от любов, планетата Меркурий може да играе с настроението ви, карайки ви да се чувствате хаотични. Ако сте необвързани, не влизайте в съмнителна връзка. Ситуацията днес може да ви принуди да направите нещо, което не е в съответствие с вашите принципи.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 19 Януари: Днес Лъвовете едва ли ще могат напълно да се концентрират върху работата или ученето: мислите ви ще бъдат заети от любимия човек, взаимоотношения, планове за бъдещето. Не се измъчвайте: уговорете си среща за вечерта, а ако живеете заедно, намерете възможност да останете насаме със своята сродна душа. Онези от вас, които все още си търсят любовта, днес може да бъде особен ден за това. Хороскопът съветва: не стойте със скръстени ръце, а действайте! Какво може да бъде по-лесно? Поканете сладък колега на обедно кафе.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 19 Януари: Под влиянието на Венера предстоящият период означава много любов, страст и магнетизъм. Силата на енергията играе с вашите емоции и балансира хаоса във вас. Използвайте магията си в своя полза и се поддайте на заклинанието на планетата на любовта. Ако сте сами, време е за езиков курс. Ще научите нещо ново и ще срещнете интересен човек.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 19 Януари: Днес Везните ще искат да покоряват и завладяват сърца! Вие се нуждаете от вниманието на противоположния пол повече от всякога и затова просто трябва да зарадвате колеги, съседи или минувачи. Хороскопът ви приканва, да обърнете специално внимание на собствения си външен вид още от сутринта: облечете възможно най-подходящите дрехи и излезте на лов за сърца! Да, и не забравяйте да публикувате свежи снимки в социалните мрежи – ще съберете много харесвания!

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 19 Януари: Бъдещето съществува само във вашето въображение и това, което си представяте сега, може изобщо да не се случи. Това е тайната, която ви очаква пред вратата. Само от вас зависи, дали ще отворите тази врата с усмивка на устните си или с негодувание в сърцето. Избягвайте споровете с партньора си днес. Не го натоварвайте с проблемите си и не изваждайте негативните си чувства върху него. По-скоро му дайте любовта си. За тези, които все още търсят своя избраник, ги очаква много интересно съобщение.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 19 Януари: Под влиянието на мощното Слънце ще усещате хармония и спокойствие през целия ден. Затова този ден е подходящ за общуване в семейния кръг. Днес е чудесен ден да подобрите отношенията си с човека, на когото държите. Подходете обаче към разговора спокойно и равномерно, за да не таите обиди в бъдеще. Необвързаните трябва да се погрижат за себе си днес и ще почувстват любовта към себе си.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог 19 Януари: В този прекрасен ден Козирогът определено може да изненада любимия си човек! Хороскопът ви уверява: на този ден изглеждате, като кутия пълна с изненади, която наистина искате, но изпитвате страх да отворите. Каква изненада ви очаква под красивия капак – не се знае! Колко приятно ще бъде, това само вие ще решите. Във вашата сила е да превърне своята спонтанност и противоречивост в източник на раздразнение или вълнуващо привличане през втората половина от деня.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 19 Януари: Денят ще ви даде възможност да се презаредите в прегръдките на партньора. Ще усетите как енергията на планетата Марс действа върху вашата любов и връща изгубената страст. Насладете се на това астрологично влияние, което балансира дори най-трудните емоции. Ако сте необвързани, не бива да гледате назад към отминали любови, с които бъдещето няма смисъл.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 19 Януари: В допълнение към задълженията си, отделете време да се отпуснете, особено вечер, отделете достатъчно внимание на себе си. Насладете се на моменти на усамотение, въпреки че те няма да продължат дълго. Днес ще усетите силата да се влюбите отново и ще имате нужда от малко лудост. Излезте от рутината и направете нещо фантастично, за да изживеете отново тръпката. Искате да се чувствате живи и имате право на това. Ако сте необвързани, ще имате възможност да започнете отначало.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе