Най-лошият възможен ден за сключване на брак през 2022 г.
Астрология Любов и партньорство

Най-лошият възможен ден за сключване на брак през 2022 г.

Ако ви кажем, че има начин да разберете кога ще се случи нещо лошо в даден ден от годината, бихте ли искали да знаете за това предварително или бихте предпочели да живеете по течението и да бъдете изненадани? Разбира се, на този въпрос няма еднозначен отговор.

Въпреки че има много хора, които биха избрали втория вариант, за да могат да живеят спокойно живота си преди това, вероятно и също толкова, които биха предпочели първия, без да се замислят с идеята да се настроят психически или пък да опитат да предотвратят идващото нещастие. Тук идва и мястото, където прогнозната астрология може да влезе в игра и да окаже своята роля.

Така например, според звездите, има една дата през 2022 г., която не е препоръчителна за сключване на брак. Хубаво е да го знаете, за да можете потенциално да спестите болката на себе си или на вашите близки.

В астрологията Венера е единствената планета, която е свързана с връзките и брака. Така че общо правило при преценката дали е най-добрият ден за вземане на важно решение, свързано с партньорствата – или в този случай най-лошото – е да вземете предвид какво прави планетата на любовта през този период от време. И така, има един ден през 2022 г., когато Венера ще бъде на доста предизвикателно място, в съвпадение със Сатурн във Водолей, което ще направи този ден изключително неподходящ да си кажете „Да“.

Без да ви държим повече под напрежение, вече е време да ви кажем, че 28 март е най-лошата дата за сключване на брак тази година. Това се случва, когато Венера и Сатурн се синхронизират. Венера представлява любов, единство и партньорство, докато Сатурн символизира граници, ограничения и стрес – две пълни противоположни картини. Тъй като тези две планети се събират, за да образуват връзка на 28 март, влиянието на Венера по същество ще бъде ограничено, което ще затрудни изразяването на каквито и да е любовни чувства между партньорите.

Венера ще бъде във фиксирания въздушен знак на Водолей. В този знак тя се изразява по начин, който е откъснат и отдалечен, така че е много по-трудно да се свържете с любимите си хора през това време. Това също е време, когато Венера е по-загрижена за идеите, отколкото за любовта, така че това може да бъде период за размисъл и интелектуално обогатяване, а не за някакви големи романтични ходове.

Въпреки че този ден не е идеален за започване на големи промени във вашите любовни взаимоотношения, определено все пак си струва да проверите в кой астрологичен дом попада Водолей във вашата рождена карта, за да видите как връзката Венера-Сатурн ще се отрази на вас лично, тъй като всеки ще бъде да изживеете тази енергия малко по-различно. Кой знае? Въпреки че 28 март 2022 г. може да е нещастен за голяма част от хората, това може да е най-добрият възможен ден за брак за вас и вашия партньор. Много пъти сме ви казвали, астрологията има способността да очертава тенденции, но от всяко правило си и има и изключения. Може за вас и любимият ви този ден да се окаже щастлив. Желаем ви го от сърце.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе