10 начина  да целунете мъж и да го направите АБСОЛЮТНО и НАПЪЛНО луд по вас!

10 начина  да целунете мъж и да го направите АБСОЛЮТНО и НАПЪЛНО луд по вас!
Любов и партньорство

10 начина  да целунете мъж и да го направите АБСОЛЮТНО и НАПЪЛНО луд по вас!

Всичко започва с целувка. Когато става въпрос за предаване на чувствата, които изпитвате един към друг, ще кажете повече с целувки, отколкото с думи.

Целувките създават връзка между двама души и ги правят по -свързани не само в буквалния смисъл на думата, но и целувките изграждат емоционалното привличане на двойката.

И въпреки че стилът на целуване и предпочитанията на всеки се различават, има някои универсални съвети за целувките, които могат да подобрят представянето ви и да направят всичко по -добро.

 

 

Има 10 начина, по които можете да целунете мъж и да го направите АБСОЛЮТНО и НАПЪЛНО луд по вас!

 

 

Уверете се, че сте (адекватно) подготвени

 

Има различни видове целувки. Има „поздравителни“ целувки, спонтанни целувки и такива, които очаквате да се случат.

 

Постарайте се да ухаете приятно по цялото си тяло

 

Целувката включва усещането за допир, вкус и мирис. Да ухаете добре по цялото си тяло е задължително, ако искате да засилите тези усещания

 

Добавете малко лосион, за да сте сигурни, че кожата ви е мека на допир и мирише приятно.

 

Ако търсите по -здравословна и по -добра алтернатива, предлагаме да използвате кокосово масло.

 

Сложете малко дезодорант и (не прекалено много) парфюм

 

Много жени прекаляват, когато става въпрос за нанасяне на парфюм. Не забравяйте, че по -малкото е повече, защото със сигурност не искате да задушите мъжа с интензивен аромат, докато се целувате, нали? Освен това, ако не сте сигурни кой аромат е най-добър, предлагаме да се спрете на парфюми на базата на ванилия, защото те са меки, сладки и женствени (а повечето мъже са ЛУДИ за това).

 

Обърнете специално внимание на дъха си

 

Изтъркайте добре зъбите си със скраб и използвайте ментова вода за уста. Също така, имайте предвид, че лошият дъх е далеч по -лош от лошата целувка. Всеки знае това.

 

Подгответе устните си

 

Уверете се, че устните ви са меки. За да постигнете този ефект, може да искате да използвате продукти, които „ексфолират“ мъртвите кожни клетки от устните ви ИЛИ можете просто да нанесете малко балсам за устни и да разтриете устните си със стара четка за зъби по нежен начин.

 

Избягвайте да носите прекалено много грим

 

Много мъже не обичат да целуват момиче, което носи твърде много грим (особено няколко слоя червило!). Едно от най -големите им притеснения е червилото ви, размазано по лицето и дрехите им. Така че, нанасянето на балсам за устни и избягването на тежък грим, обикновено е най -добрият залог.

 

Дайте фини или директни намеци

 

Как да целунеш мъж или по -добре казано как да накараш мъж да те целуне? Е, има два начина да направите това: индиректен и директен начин.

 

Непряк начин (препоръчително)

По време на разговора започнете да обръщате повече внимание на устните му, вместо на очите и лицето. Но не се втренчвайте зловещо. Бъдете фини по съблазнителен начин. Поглеждайте към устните му за няколко секунди от време на време и изчакайте да го забележи.

Също така, намалете скоростта на говорене и се наведете по -близо до него. Накратко, разчитайте на езика на тялото си и това ще му помогне да направи първия ход. След като декодира намеренията ви, той ще започне да имитира езика на тялото ви и по -рано, отколкото очаквате, ще включи устните си.

 

Директен начин (за смели)

Как да накараш мъж да те целуне? Е, ако той е един от онези мъже, които твърде лошо четат между редовете и декодират езика на женското тяло, опитайте нещо като:

„Прекарах страхотно с теб днес и наистина бих искала да те целуна точно сега.“

Обикновено мъжете са луди по момичета, които се чувстват уверени да започнат нещата, така че не виждам как бихте могли да сбъркате с използването на директен начин, ако наистина го харесвате.

 

Използвайте силата на контакт с очите

 

Когато става въпрос за научаване как да целувате мъж, трябва да обърнете внимание и на силата на интензивния контакт с очите. Преди да го целунете, гледайте в очите му и изчакайте магията да се случи.

Страстта ви ще стане толкова силна, че след като започнете да се целувате, няма да можете да спрете. Можете да използвате силата на зрителен контакт между целувките, за да засилите целувката си.

 

 

Започнете бавно и тихо

 

Избягвайте да правите една от най -големите грешки при целувките и това е да бързате. Бавната страстна целувка е десет пъти по -силна от прибързаната, така че обърнете внимание на това. Започнете с нежни целувки, насладете се на всеки момент.

 

Използвайте ръцете си, за да засилите чувствата на женските устни върху мъжкото ухо

 

Е, не се фокусирайте само върху устните му, използвайте и ръцете си, за да засилиш чувствата.

Използвайки ръцете си, вие създавате връзки и засилвате нещата. Всички рецептори в тялото ви ще работят извънредно и интензивността на целувката ще бъде повишена.

Физическото докосване ще направи цялото преживяване по -интимно. Можете да прокарате пръсти през косата му или леко да докоснете лицето му, докато се целувате. Е, можете да използвате ръцете си по много начини и всичко, което трябва да направите, е да бъдете креативни.Овладейте разположението на ръцете, докато се целувате и ще се превърнете в истинска целуваща богиня.

 

 

Хапете

 

Докато сте в средата на целуването, внимателно и леко вземете долната му устна или горната устна между зъбите си и я издърпайте бавно назад. Това ще го побърка, можете да бъдете сигурни, че той ще жадува за още.

 

 

Правила за френски целувки

 

 

Не притискайте устните си твърде плътно

Избягвайте да отваряте устните си твърде широко

Загрейте с леки докосвания преди френска целувка

Поставете върха на езика си в устата си (не прекалявайте)

Превключете движенията на езика си (променете скоростта и налягането на езика)

 

 

 

Не забравяйте за неговите ерогенни зони

 

Чудите се къде мъжете обичат да се целуват? Мъжете са също толкова чувствителни, колкото и жените, но трябва да знаете какво ще задейства сетивата им. Като начало, ушите им са една от най -чувствителните зони, които човек има.

 

 

Не се притеснявайте, ако първата целувка не се случи както сте си представяли. Понякога очакванията ни не са лесни за постигане, особено когато сме си представяли целувката милион пъти в главата си, преди тя да се е случила.

 

Вместо да се притеснявате как да целунете някого, знайте, че целуването е само по себе си умение и с времето и практиката става по -добро. Колкото повече целувате, толкова по -добре ще се справите. Ето нашата любима дефиниция на целувка от Ингрид Бергман:

 

„Целувката е прекрасен трик, създаден от природата, за да спре речта, когато думите станат излишни.“

 

Така че, когато думите станат излишни, вие знаете какво трябва да направите!

Tagged , , , , , ,
на горе