Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

женската сила
Психология Интересно

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Защо няма случайни неща? В тази статия ще се опитаме да дадем отговор на един от най-философските въпроси. Защо Вселената ни изпраща точно определи хора, в точно определено време и на точно определено място? Наистина ли е проста случайност всичко това?

Вървейки по пътят на живота, всеки ден се срещаме с нови лица, нови събития, нови преживявания. Знаете ли, че 90 % от всички това, може би няма да видите втори път или просто няма да си спомняте.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

Защо съдбата затваря врати?

„БЕЗ ПРИВЪРЗАНОСТ=БЕЗ СТРАДАНИЕ” – 10 урока на Буда, които всеки трябва да прочете

НУМЕРОЛОГИЯ – МАГИЯТА И ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЧИСЛАТА

Знаци от Вселената, че ЛЮБОВТА на животът ви е все по-близо

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЧИСЛА НАОКОЛО? МОЖЕ БИ АНГЕЛИТЕ ВИ „НОСЯТ“ ВАЖНО ПОСЛАНИЕ…

Няма случайни неща! Всичко във Вселената се случва с математическа точност!

Законите на Вселената, според които съществува Творението са абсолютно безпогрешни! Всичко се случва в точното време – тук и сега! Запомнете това! Всичко има своят дълбок смисъл, независимо, дали това ни се харесва или не.

Вселената има своите начини да насочва хората един към друг. Подобно на други знаци, трябва да можете да ги разпознавате, за да ги използвате по най-правилният начин.

Няма случайни неща… Няма случайни хора в животът ни!

Никога не правете грешката, да имате предварителни очаквания, че всеки, който срещнете в животът си, е длъжен да споделя вашите виждания и разбирания. Не си правете предварителни сметки, че трябва да се превърне във ваш най-добър приятел или най-вярна половинка.

Става така, че някои ще ви доставят много положителни емоции, други се появяват мимолетно, но оставят забележима следа у вас, като белег от изгаряне. Вселената изпраща хора при вас с конкретна причина.

Хора с определен тип на поведение, с които Вселената ни среща, а ние не намираме обясними причини:

* Хора, които ни карат да се чувстваме неприятно.

Едва ли има човек, който да не е имал пряк контакт с такава личност. От учителката в детската градина, която ви е наказвала в ъгъла, непосредствено преди вашите родители да дойдат, до колега-негодник, шеф-тиранин, скандален съсед…

Вашата основна цел при такива обстоятелства: Научете се как да преодолявате подобни препятствия и житейски ситуации. Научете уроците на търпението и постоянството. Освободете се от негативното, не се спирайте върху него. Бъдете борбени, покажете вътрешната си сила, изправете се и победете.

* Хора, които Вселената ни изпраща, за да бъдат наши учители.

Обикновено този тип хора не се задържат дълго в животът ви. Един ще се появява и изчезва години наред, ще бъде ваш наставник, който ще ви прокарва през криволичещите житейски пътища. Друг пък, ще е като проблясък от падащи звезди: ще се появи внезапно, като с гръм и трясък, но също така бързо ще изчезне, оставяйки у вас уникално и незабравимо изживяване.

Спътник във влак, лекар в клиника, техник на битова техника, дори таксиметров шофьор, в чиято кола сте се качили, за да стигнете от вкъщи до летището. Вашите житейски учители приемат различни форми. Важно е да можете да следвате Вселената и нейните намеци, да разбирате, да разпознавате точните хора.

* Такива, на които трябва да дадете прошка.

Дебело подчертавам, че този тип не трябва да се бърка с първият от този списък. Ако не изпитвате нищо друго, освен временна нагнетена негативност, която е била предизвикана съвсем несъзнателно от другата страна. Защото, ако някой ви поиска прошка и вие му я дадете, но впоследствие отново ви нарани по същия начин, тук, вече става дума със съзнателна злоупотреба с вашата доброта, разбиране и умение да прощавате.

Е, разбира се, когато става въпрос за нормални напрегнати дни в съпружеските взаимоотношения, произтичащи от семейният – нещата с прошката стоят по малко по-различен начин. Прощаването и освобождаването не е лесна задача, но в тези случаи трябва да можете да поемете дъх и да рестартирате ума си. Филтрирайте положителното и продължете напред.

  • Няма случайни неща! Няма случайни срещи – връщане към правият път.

Тези хора и срещи не са точно учители, а чист знак на Вселената без никакви други намеси. Срещите са мимолетни, но съдбовни. Заради такива сте готови и способни да закъснеете за самолета или влака, да отмените важна, дори съдбовна среща.

Едва ли можете да запомните лицата и характерите, но те директно ще ви кажат, че не постъпвате правилно. Вселената рядко прибягва до помощта на хора-знаци, но когато човек сам не намира правилния път, се намесва.

* Внезапно започвате да изпитвате необходимост да помагате, без да очаквате нищо в замяна.

Например, внезапно ще се притечете на помощ на възрастен човек, за да пресече пътя. Ще дадете милостиня на просяк, ще помогнете на уморено момиче, което носи тежка чанта, усмихвате се на непознат, ще доплатите сметката на човек в магазина…

Ще ви олекне на душата, ще ви бъде по-леко и приятно, дори и след най-тежкия работен ден. Добротата и светлината са съдбата на всеки човек. Срещи като тази много ясно подчертават това.

* Мотивиращи личности.

Богат бизнесмен. Щастливка с прекрасен съпруг, две очарователни деца. Завистта е безсмислена. Трябва да следвате вашият си път, но в същото време да не забравяте за себе си и вашето призвание. Вашият учител може да бъде мотиватор, който преподава полезни практики. Например, уроци по медитация, самопознание, усъвършенстване, духовно развитие и т.н.

* Завинаги заедно!

Това са тези, които ще вървят по пътят на живота с вас. Те са най-ценните срещи, макар и малко на брой. Истинска благословия – да срещнете вашият духовен учител и да останете завинаги заедно!

От всички изброени типове на поведение само последният ще остане в сърцето ви. Забравете за останалото! Спомнете си значенията и „знаците“ на Вселената. Тогава положителните знаци ще се превърнат в истински успех, а отрицателните ще бъдат своевременно предупреждение.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе