Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

носа на мъжа
Интересно

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Възможно ли е само с един поглед на носа на мъжа да разгадаете неговата истинска същност? Как по формата на носа на мъжа можете да си направите собствен анализ какъв партньор искате или какъв имате в живота си? Дали е „златно“ сърце, страстен романтик, верен като куче…

Именно, съгласно формата на мъжкият нос можете да направите цялостен и много точен психически профил за неговия характер и темперамент.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Разгадайте характера само по цвета на очите. Точни описания!

Що за поглед имат зодиите?

Щастието е заразно – вярно ли е това и можем ли бъдем негови носители и преносители?

„Лъжата и голата Истина”–притча на 200 години…

КУНДАЛИНИ ЕНЕРГИЯ и нейната огромна сила (Част 1)

Дърветата-естествени лечители

Формата на НОСА на МЪЖА „говори“ за неговият характер. Запознайте се с най-точните описания…

Харесвате този мъж? Но чувствате някаква несигурност? Ето как, само по носа можете да направите анализ – какъв е той.

Разгледайте по-отблизо тази част от неговата външност. Сам по себе си, външният вид издава много за човека, защото има белези, които не могат да бъдат скрити. Запознайте се с основните характеристики, съгласно вида на носа.

Представяме ви 16 различни форми на мъжки носове с много точни описания за темперамента на техните притежатели.

# 1: Носа на мъжа е прав.

носа на мъжа

Мъжете с прав нос, по природа са с много силен характер. Те са хитри, загадъчни, страстни, особено чувствителни, обикновено не споделят мислите си, особено, ако става дума за оплаквания.

Никога не събуждайте гнева на мъжете с прав нос и не трябва да ги правите ваши врагове, защото са като истински огън. Това не означава, че крещят и чупят предмети, напротив, те са прекрасни партньори, съпрузи и бащи.

Мъжкият нос с правилна форма търсят емоционална и страстна жена, която винаги ще знае как да го „зареди“.

# 2: Мъже с тесен и заострен нос.

носа на мъжа

Тясната заострена форма на носа на мъжа издава неговата чувствителна и лесно ранима душа. Този мъж е изключително чувствителен, на моменти отмъстителен, ако бъде дълбоко наранен.

Изненадващото е, че този сложен характер, веднъж срещнал жената на живота си, той ще остане напълно верен и изключително любящ съпруг. А в интимно отношение – идеалният партньор за жената, към която ще изпитва силни чувство.

# 3: „Римска“ форма.

носа на мъжа

Отличителната черта на този вид нос е леката гърбица, която силно привлича вниманието на дамите.

По правило, притежателите на „Римски“ нос умеят и обичат да влияят на другите хора, дори и с прости думи, те истински магьосници в това. Тези мъже са упорити, амбициозни, привлекателни…

Те са силна опора за жената до себе си. Те са силни, смели, енергични, стабилни в отношенията, винаги се стремят към финансово благополучие. С една дума, с такъв мъж до себе си, жената няма от какво да се притеснява.

Трудно се привличат и задържат. Жената трябва да излъчва силен характер и той ще бъде неин. Този мъж се нуждае от жена-Амазонка.

# 4: „Гръцка“ форма на органа на обонянието.

носа на мъжа

Притежателите на такъв нос са трудолюбиви и амбициозни мъже. Често, благодарение на силната си природа, те постигат целите си, въпреки трънливия път.

Трудно разкриват истински чувства, които усещат в сърцето си, поради което изглеждат доста затворени.

Те са интелигентни по природа, водени преди всичко от собствената си логика и интуиция. Дамите могат спокойно да разчитат, че тя винаги ще има надеждно рамо, на което да се опре.

Мъжете с гръцки нос са много практични и лоялни към своите любими хора – спокойни, верни съпрузи, добри приятели и отлични колеги.

Пример за подражание в много отношения! Те са много отговорни при избора на всичко: съпруга, работа, приятели.

Обичат домашният уют. Шумните сбирки и купони не са им присърце. Имайте в предвид това, дами.

# 5: Мъже с орлова форма на носа.

носа на мъжа

Твърде често тези мъже са с ярко изразителна външност, подчертан „мъжки“ характер. По правило, не са сантиментални, не подаряват цветя без причина, не знаят как да организират романтични вечери и дори не се опитват да го научат. Студени отвън, силно уязвили отвътре.

Орловият тип нос е знак, че притежателят му е готов да се бори за жената, която се е настанила в сърцето му. Въпреки, че не изглежда такъв на външен вид.

Те са силно привързани към интимността, без да го крият. И въпреки това по правило, остават добри и верни съпрузи, грижовни и любящи бащи. Но, само за жената, която обичат с душата си.

Точни до стотната! Той не закъснява за среща, не забравя да вземе детето от училище. Те са точни във всичко. Освен това, тези мъже са успешни в кариерата си, тъй като характерът им е упорит, прекалено упорит на моменти…

Много в характера на мъжа зависи от местоположението на гърбицата на носа.

Ако е разположена по-близо до върха на носа, значи е склонен към самозащита, укрепване на позицията. Той активно се съпротивлява, когато искат да го отблъснат. Атаката на другите не го притеснява.

Ако гърбицата е разположена в централната част на носа, мъжът по-скоро защитава околните. Справедливи и благородни. Те защитават страната си, огнището си, приятелите си. Биха рискували животът си, за да защитят жената и децата си. Всяко нарушаване на човешките права предизвиква у тях възмущение. Винаги застават на страната на по-слабите.

Ако гърбицата е разположена по-близо до основата, това е знак за склонност към нападение, самонадеян и скандален характер. Той няма да позволи на никого да защити мнението си.

# 6: Нос с гърбица.

носа на мъжа

Ако срещнете мъж с такъв нос, бъдете нащрек: пред вас е истински мачо. Може да не е известен като каноничен красавец, но почти никоя дама не може да устои на мъжкият му чар.

Този тип излъчва феромони, той привлича като магнит жените към себе си, а на всичкото отгоре е изключително любвеобилен и дори егоист. Обича женското внимание и женските компании, този мъж е твърде горещ.

Истински може да се влюби само в най-упоритите жени.

# 7: Върха на носа прилича на извит клюн.

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Ясен знак за сложната природа на неговият притежател. Такива хора са хитри, изобретателни, решителни в действията си, винаги преследват собствените си цели, без много да му мислят. Техният девиз е: „Целта оправдава средствата“. Основното за тях е кариерата, те могат да достигнат висока позиция, особено в политиката и бизнеса.

Високо ценят семейството си и се стремят към просперитет по всякакъв начин. Суетни, арогантни, непредсказуемо хитри. Често, но не в ущърб на семейството, те създават връзки в личен интерес.

# 8: Мъже с тип „носа на Никсън“.

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Той спокойно може да се нарече единствен по рода си, който се характеризира с праволинейност и дължина. Според статистиката под 1 % от световното население имат такъв нос.

Мъжете с носа на Никсън вземат бързи и точни решения. Ще поемат по път, когато са сто процента убедени, че това е правилният.

Истински оратори и мъдреци. Ходещи енциклопедии. Удоволствие е да бъдеш около тях и да ги слушаш.

# 9: Мъжки нос наподобяващ формата на картоф.

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Това е така, защото този нос се характеризира с голям топчест връх.

Тези господа обичат комфорта и тишината. Те са добросърдечни и добронамерени. Винаги готови на помощ и го правят с удоволствие. Като цяло това са хармонични мъже.

Единствено не са свикнали да бъдат отхвърляни. Тези мъже са мистерия.

Мъжете с „картофени“ носове са весели, очарователни, приказливи. В тях няма агресия и гняв. Изключително привлекателни.

Обожават семейството. Веднага демонстрират сериозни намерения. Бързо се решават за брак. Те са най-милите и любящи съпрузи и бащи. В техните семейства царува мир и любов.

# 10: Чип нос.

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Една от най-желаните форми на света. Както от мъжете, така и от жените.

Тези мъже са оптимисти и приятелски настроени. Вярват, че проблемите в живота трябва да се решават с усмивка на лицето.

С тях е забавно и лесно. Те са душата на компанията, пълни с оптимизъм, вяра в светлото бъдеще и рядко падат духом. Но в същото време много лесно се обиждат. Бъдете внимателни в думите.

Жената на сърцето му трябва да бъде открита, весела и умна.

Жените усещат аурата, излъчвана от такива мъже и лесно се увличат по тях.

# 11: Вирнат нос.

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Мъжете с вирнат нос са много нежни и имат обаятелно чувство за хумор. Приятелите никога не скучаят с тях.

Психолозите смятат мъжете с вирнати носове за „сложни“ по характер. Обикновено не са добри в изслушването на градивна критика и ще оспорват всяка ваша дума и дело.

В любовните отношения той е известен със своя пламенен темперамент. Такива мъже често са необуздани в леглото. Жените приемат мъжете с подобен нос изключително като любовници и трябва да се признае, те играят тази роля безупречно!

# 12: Нубийски нос.

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Мъжете с нубийски нос са склонни да бъдат креативни, страстни, емоционални, ярки и много любознателни. Те са привлекателни и харизматични, имат отворен ум. Много комуникативни личности, с които разбирането е изключително лесно.

# 13: Издължена форма.

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Дългият нос издава за консервативен човек, често арогантен тип, способен на интелектуални, артистични и/или технически умения и постижения.

Заобиколени от жени, такива мъже се чувстват като „риба във водата“ и знаят как да намерят подход към всяка дама. Достатъчен е само един поглед и жената е покорена.

Мъже със забавен характер, с изтънчено чувство за хумор. Романтични и влюбчиви.

Според източните вярвания, колкото по-дълъг е носът на човек, толкова по-сериозен е той. Те почти не се интересуват от материалните аспекти на живота, повече ги привличат духовните ценности, затова сред учените и религиозните дейци има толкова много мъже с дълги носове.

# 14: Широк тип.

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Най-често мъжете с широк нос са със спокоен и открит характер. В любовта те са внимателни, щедро даряват жените си с внимание, ласки и подаръци. Зад такъв мъж една жена е „като зад каменна крепост“.

Мъже, които стават прекрасни съпрузи, „мъже със златни сърца“, които знаят как да печелят симпатии пари, знаят и как да пазят огнището си. Те обичат и се грижат за децата, както и за майката на техните деца. В работата, ако са на ръководен пост, тогава екипът е в пълен синхрон.

# 15: Голяма и месеста форма.

носа на мъжа

Под това определение попадат предимно носове, които имат тясна основа и постепенно се разширяват към върха, а ноздрите обикновено са широки.

Размерът на носа е пряко свързан с усещането за сила, устрем, лидерство, собственото его и желание за развитие. Притежателите са природно надарени с независим, силен и аналитичен ум, често отдават целия си живот в придобиване на знания и правене на научни открития.

Тези мъже имат късмет във всичко. Лесно успяват, затова често ги наричат ​​„златните ръце“.

Те имат напорист характер и често постигат целите си на всяка цена. За такъв човек е трудно да се подчини на някого. Затова му е много по-лесно да работи за себе си. Ненавиждат повърхностите хора и празните приказки.

Мъжете с широк месест нос са грижовни и чувствителни партньори, на само по отношение на своите сродни души. В интимно отношение тези момчета не са твърде причудливи и активни, но всеки от тях ще се справи перфектно с домакинската рутина и ще стане примерен семеен мъж.

# 16: Мъже с малък (къс) нос.

носа на мъжа

Мъжете с малки носове се считат за по-малко успешни и не чак толкова силно привлекателни, в сравнение с тези с големи носове. Изключение правят тези с творчески професии – сред актьорите има много успешни, очарователни и талантливи момчета с малки носове.

Притежателят на малък не е особено голям човек, а в емоционално отношение – ревнив. Но ако носът е къс и широк, тогава това е друг въпрос. В този случай мъжът е сериозен, открит, импулсивен. На който спокойно може да се разчита в много аспекти от живота.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе