СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 27 юни – 3 юли 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 27 юни – 3 юли 2022

седмичен хороскоп 25 юли - 31 юли 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 27 юни – 3 юли 2022

Седмичен хороскоп за всички зодии, 27 юни – 3 юли 2022: През цялата седмица обстоятелствата ще се развиват така, че постоянно ще трябва да правите нещо, да решавате и да действате. По принцип много хора са свикнали да живеят в този ритъм, но няма да има достатъчно енергия – както винаги по време на новолуние. Така че, е по-добре да отложите физическите натоварвания до по-добри времена.

Новолунието на 29 юни ще озари с нежната си светлина знака Рак – най-потайният и сантиментален в Зодиака. Това събитие ще ни насочи към себе си, към нашите корени, към семейството, към родината. Домакинските и семейните дела ще излязат на преден план.

Кои зодии са родени да променят света? 

ЗАБАВЕН ХОРОСКОП 

Магията на водата 

„Различната“ салатка 

Липа – какво не знаем? 

Притча за житейският урок 

ОВЕН

седмичен хороскоп 27 юни - 3 юли

Седмичен хороскоп за зодия Овен, 27 юни – 3 юли, 2022: Опитайте се да не бързате за никъде и да не рискувате. Решенията, взети в движение, е малко вероятно да бъдат успешни. В бързането можете да изпуснете от поглед нещо важно или да попаднете в капан, поставен от дългогодишен недоброжелател. Не трябва да водите дълги разговори с хора, които рядко ви разбират правилно и почти никога не ви подкрепят. Такива разговори могат да ви оставят неспокойни за дълго време. Ще бъде лесно да се справите с обичайните, добре познати неща. Ако се заемете с нещо ново, може да срещнете трудности. Те обаче няма да ви принудят да се оттеглите и да оставите започнатото.

ТЕЛЕЦ

седмичен хороскоп 27 юни - 3 юли

Седмичен хороскоп за зодия Телец, 27 юни – 3 юли, 2022: Съсредоточете се върху решаването на трудните проблеми. Тази седмица много от вашите начинания ще бъдат успешни, благодарение на подкрепата на звездите ще можете да реализирате най-смелите си планове. Важно е, обаче, да не бързате. Преди да предприемете сериозна стъпка, помислете внимателно. Това ще ви спести много трудности. Ще дойде и денят, в който ще поговорите с близки за важни неща. Ще бъдете изслушани внимателно, разбрани правилно и подкрепени. Отношенията, които преди са били обтегнати, могат да се променят към по-добро.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен хороскоп за зодия Близнаци, 27 юни – 3 юли, 2022: Тази седмица е времето на действията. Периодът ще бъде много благоприятен за вас и ще успеете в много отношения, ако не губите напразно време си. Всички сериозни решения трябва да се вземат от самите вас, съветите на приятели и чуждия опит едва ли ще ви бъдат полезни. Освен това, денят е подходящ за творчески дейности. Някои Близнаци ще открият таланти, за които не са знаели преди. Възможно е някой близък да има нужда от вашата помощ или да се наложи да отложите ангажименти, за да се справите с битови проблеми. Запомнете: не е нужно да го правите сами, защото наоколо има хора, които са готови да ви подкрепят.

РАК

седмичен хороскоп 27 юни - 3 юли

Седмичен хороскоп за зодия Рак, 27 юни – 3 юли, 2022: Ще се справите отлично с много неща, защото ще ги вземете сериозно, няма да чакате всичко да се нареди от само себе си. Още в първите дни на периода могат да се случат някои неочаквани събития, които ще ви принудят да промените плановете си. Малко по-късно ще бъде възможно да се върнете към предварителните планове. Денят е подходящ за срещи с приятели. Ако отидете на пътешествие с тях, със сигурност ще си прекарате страхотно. Седмицата ще бъде благоприятна за романтични срещи, общуване с човек, който е особено скъп за вас.

ЛЪВ

седмичен хороскоп 27 юни - 3 юли

Седмичен хороскоп за зодия Лъв, 27 юни – 3 юли, 2022: Не се страхувайте да бъдете в светлината на прожекторите, тази седмица ще ви се отрази добре. Периодът е подходящ за споделяне на идеи със съмишленици, за разговори за това, което ще правите в близко бъдеще. Възможно е да ви предложат помощ, да дадат отличен съвет. Вероятни са приятни познанства. Краят на седмицата е подходящо време да почистите, да се отървете от ненужните неща, да продадете или подарите стари вещи. Някои лъвове ще намерят това, което отдавна са загубили, за което ще бъдат много щастливи.

ДЕВА

Седмичен хороскоп за зодия Дева, 27 юни – 3 юли, 2022: Страхотно време за среща с човек, с когото дълго време не ви е било възможно да намерите общ език. Бързо ще се разберете, ще се споразумеете за съвместни действия. Отношенията, които преди са били неравномерни, често са ви разстройвали, ще станат много по-хармонични. Може да се окаже, че причината за много проблеми се крие в обикновено недоразумение. Периодът ще бъде благоприятен за пътувания. Те ще се окажат дори по-успешни, отколкото сте очаквали, ще дадат много ярки емоции. Не са изключени парични постъпления от неочаквани източници или подаръци.

ВЕЗНИ

Седмичен хороскоп за зодия Везни, 27 юни – 3 юли, 2022: Каквото и да правите, опитайте се да бъдете максимално сериозни. Трудности могат да възникнат там, където изобщо не сте ги очаквали. Но можете да се справите с всичко и да постигнете желания резултат, ако не разчитате на бързи печалби и лесен успех. През тези дни много Везни ще се възползват от знанията, придобити преди много време. Благодарение на тях самите представители на знака няма да допускат грешки, а на другите ще бъде позволено да ги избягват. Струва си да бъдете внимателни във всичко, свързано с парите. Периодът едва ли е подходящ за спонтанни покупки: има риск да похарчите твърде много за ненужни неща.

СКОРПИОН

Седмичен хороскоп за зодия Скорпион, 27 юни – 3 юли, 2022: Периодът ще мине спокойно и приятно. Ще бъде благоприятно, за да завършите работата, започната преди време; тук няма да имате трудности. Ще има време и за интересни дейности. Някои Скорпиони ще си спомнят дългогодишно хоби и то отново ще създаде много ярки впечатления. Ще разберете какво е изглеждало трудно преди, ще вземете правилните решения относно бъдещето. В края на периодът очаквайте добри новини от далеч. Възможни са и интересни оферти, на които ще се съгласите без много да мислите.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен хороскоп за зодия Стрелец, 27 юни – 3 юли, 2022: Чувствайте се свободни да се заемете с нови неща, дори и да изглеждат трудни. Ще можете да постигнете успех в това, което доскоро почти не разбирахте. Вероятни са интересни познанства, не е изключено началото на приятелства или романтични отношения. Тази седмица ще ви бъде лесно да намерите общ език с различни хора. С много от тях ще се разберете перфектно. Вероятни са покупки и успешни транзакции. Периодът е подходящ за пазаруване. Можете да закупите полезни вещи за дома, както и подаръци за близките. Някои Стрелци ще получат неочаквани и много примамливи предложения за работа.

КОЗИРОГ

Седмичен хороскоп за зодия Козирог, 27 юни – 3 юли, 2022: Началото на седмицата може да бъде доста стресиращо. Възможно е да се наложи да се справите с няколко неща наведнъж, за да разрешите проблеми, възникнали не по ваша вина. Влиянието на положителните тенденции обаче бързо ще нараства и с всеки час подкрепата на звездите ще става все по-забележима. Втората половина на периода е чудесно време да се заемете с нещо ново, да се опитате да оживите идея, която сте имали наскоро. Обстоятелствата ще се развият добре, ще постигнете отличен резултат, почти без усилия.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен хороскоп за зодия Водолей, 27 юни – 3 юли, 2022: Опитайте се да не се спирате на дребните детайли. Периодът ще ви донесе много добро, ще отвори много интересни възможности, но рискувате да не забележите това, ако мислите само за това, което не ви се е получило или се е оказало неуспешно. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които ви разбират и подкрепят. Общуването с такива хора ще ви накара да се почувствате много по-добре. Струва си да направите нещо ново. Бъдете в готовност да получите информация, която ще ви помогне да погледнете по различен начин на нещата, които изглеждат познати. Някои Водолеи ще разберат, че е време да коригират плановете си.

РИБИ

Седмичен хороскоп за зодия Риби, 27 юни – 3 юли, 2022: Със сигурност ще искате да посветите тази седмица на някой полезен ангажимент. Обстоятелствата за това ще бъдат най-благоприятни. Ще постигнете много, ако не си губите времето. Бъдете готови да импровизирате, измислете нещо ново. Доказаните методи е малко вероятно да бъдат ефективни. Денят е идеален за среща със стари приятели. Ще има много интересни теми за разговор, може да се появят и общи планове. Ще се вслушате в добрите съвети, така че не допускайте сериозни грешки. Краят на периодът ще ви донесе вдъхновяващи новини или свежи идеи.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица