Вижте как да приготвите тези невероятно вкусни орехови сладки:
В голяма купа сложете крема-сиренето и използвайте вилица или миксер, за да го разбъркате до мека и гладка консистенция.
Добавете нарязаните орехи към сиренето. Ако предпочитате по-хрупкава текстура, оставете някои от орехите за посипване.
Прибавете пудрата захар, ваниловия екстракт и щипка сол.
Разбъркайте добре, докато съставките се смесят равномерно.
Вземете малки порции от сместа и формирайте топчета с ръце.
Поставете топчетата в хладилника за поне 30 минути, за да се стегнат.
Ако сте си оставили нарязани орехи, може преди сервиране да овъргаляте топчетата в орехите за допълнителен визуален ефект.
Вижте още интересни рецепти при нас:
Рисувани коледни сладки
Шоколадови напукани сладки
Лесна рецепта: Домашни Маслени Сладки Рози с извара
Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините