Любовен хороскоп за 10 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп за 10 октомври 2022

любовен хороскоп за 16 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 10 октомври 2022

Любовен хороскоп за 10 октомври 2022: Днес ще искате да изглеждате горди и непревземаеми, така че заобикалящите ви представители на противоположния пол, дори не си представят, колко трудно ще им бъде да ви запленят. Те трябва да са готови за много сериозна битка за сърцето ви. Просто не отивайте твърде далеч, в противен случай могат да се уплашат и да се отдръпнат. Тогава няма да има кой да се конкурира. Всичко е добро, но в умерени количества!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Дневен хороскоп за 10 октомври 2022

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

„Лъжата и голата Истина”–притча на 200 години…

Любовен хороскоп за 10 октомври 2022 – научете какво са ви подготвили звездите на любовта.

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 10 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 10 октомври 2022, за да привлечете вниманието на избраника си, днес ще трябва да приложите методите на някои трикове. Изобщо не е забранено, ако приложите малка манипулация, която ще бъде насочена и използвана за добро. Най-добрият начин е да го накарате леко да ревнува. Тогава той няма да бъде арогантен и ще разбере колко сте му скъпи. И ако нямате човек, с когото да флиртувате, тогава това няма значение. Покажете всичките си актьорски умения. Дарените с толкова много от тях.

Любовен хороскоп за 10 октомври 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 10 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес ще реагирате моментално на всички сигнали идващи от партньора ви. И обещават да бъдат много позитивни. Вашият любим човек няма да се умори да ви доказва, че вие сте най-важното нещо в живота за него и той ще направи всичко, така че вие, като сте с него, да сте приказно щастливи. А звездите гарантират, че точно това ще се случи.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 10 октомври 2022 влюбените Близнаци задължително трябва да направят реална крачка към своите стремежи! Може би, горещи латиноамерикански страсти кипят в душата ви, но досега правехте всичко така че, харесваният човек да не узнае нищо за любовните ви чувства. Ако искате истински и живи, а не с измислени емоции, вече е време да запретнете ръкави, да започнете да прилагате на практика всичко, за което не сте се осмелявали досега.

Любовен хороскоп за днес, 10 октомври 2022, зодия Рак

любовен хороскоп за 10 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Ракът е в състояние да се рее на крилете на мечтите за любов и щастие! Той, който вече има сродна душа, не е грях да фантазира на интимни теми, за да изненада по-късно партньора си. Но на този, който е в романтично търсене, хороскопът препоръчва за днес, не само да мечтае, но и да програмира бъдещето си, опитвайки се да определи точно какъв тип връзка, ако иска да я получи. Такива блянове, подобни на автотренировката, ще бъдат особено ефективни в този ден: по този начин ще улесните съдбата да насочи към вас желаната цел.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 10 октомври 2022, харизмата на Лъвовете ще се издигне до максимални височини! На този ден, именно тя ще бъде тяхното основно предимство. Ярката ви личност ще бъде забелязана и оценена от другите, предимно от противоположния пол. Ако наскоро сте се чувствали самотни, то днес, благодарение на специалната атмосфера на деня, вие имате всички шансове да привлечете вниманието на почти всеки човек на Земята! Така че, съвет към влюбените Лъвове в този ден – не се колебайте да направите крачка напред: признайте любовта си, запознайте се, поканете на среща. Защото ще успеете!

Любовен хороскоп за 10 октомври 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес любимият човек на Девата може неочаквано да поеме инициативата в свои ръце и да направи нещо, което не е очаквал от него! Може би днес той ще ви предложи среща на необичайно място, ще ви запознае със своите странни приятели, хобитата си или нещо друго от света, от който сте били далеч като от тук до Луната. Няма нужда да се противопоставяте на това, защото е красиво. Този обмен на емоции и преживявания сближава, подновява чувствата и помага на отношенията да се развиват.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 10.10.2022, нещо ще ви смущава през цялото време. В резултат на това може да закъснеете за уговорена среща или да забравите да изпълните молба, която сте получили от любимия човек и сте обещали да я изпълните. Можете сами да се досетите за евентуалните последствия. И все-пак всичко зависи от вида на молбата и характера на вашата половинка. Може би е добре да настроите аларма?

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес страстните импулси в Скорпионите могат да им изиграят шега, с но едва ли ползата ще бъде изцяло за тях. Вашите желания могат да бъдат много силни, но непостоянни, а действията ви смели и вдъхновени, но непоследователни. На 10 октомври много представители на този знак рискуват да навредят на себе си, заради собственото си поведение и отношения. Това не е най-добрият момент за първа среща или за изясняване на отношения.

Какво ви очаква днес в любовта 

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 10.10.2022, в голяма компания Стрелците могат да се изгубят: на този ден им е трудно да поддържат лек разговор и затова сега не са в състояние да се запознаят или да поддържат флирт. Е, ако имате планирано парти за вечерта и се надявате да намерите половинка, хороскопът препоръчва да изберете най-скромният гост, който седи сам. Позволете си да не участвате в общото забавление днес, защото така ще имате възможност да се огледате наоколо или да разведрите нечия меланхолия. Ами, ако точно това се окаже вашето бъдещо щастие?

Любовен хороскоп 10 октомври 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес Козирогът ще изглежда като бодлив таралеж: натрупаната умора може да го накара да бъде остър с другите. Дори, ако близките се опитат да го погалят, той най-вероятно упорито ще се съпротивлява. Хороскопът вещае за необходимостта, че тези личности се нуждаят от почивка, а не само от работа, от активно общуване, че дори и от прекомерни емоции. Не е необходимо да се заключвате в кулата; можете просто да се оттеглите с любимия човек на дивана пред телевизора, като изключите телефоните. Вие се нуждаете от спокойна вечер, за да се възстановите, както физически, така и емоционално.

Любовен хороскоп 10 октомври 2022 г. Водолей

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Водолеи, днес звездите ви съветват да проявявате любов и грижа към онези, които са ви скъпи. Освен това е най-добре да направите това в най-материалната форма: под формата на подарък. Какво по-хубаво от подарък, който може моментално да развесели любим човек, карайки го да забрави за дребните търкания и неприятности? Точно така, нищо! Ето защо, днес не си струва да спестявате: трябва да дадете на партньора си нещо, което наистина ще му донесе радост.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 10 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 10.10.2022, в любовно отношение денят е добър за нежни, чувствени и дълбоки връзки, но не и за флирт или мимолетни познанства. Не е препоръчително да присъствате на шумни сбирки. От събитията са подходящи тези, които докосват най-дълбоките струни на душата, като да отидете заедно на особено приятно събитие или разходка в парка. Да изкарате вечерта у дома насаме един с друг, едва ли ще съжалявате.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица