любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 30 ЮЛИ 2022-събота

Любовен хороскоп за 30 ЮЛИ 2022-събота за всички зодии: Днес започва нов цикъл на свързване между любящите се сърце. Започва със сливането им на енергийно ниво, вдъхвайки емоционална смелост на влюбените. Следващото ниво на личен вътрешен растеж се отваря, когато експанзивният Юпитер стане ретрограден в Овен. Трябва да вземете решение какво сте готови да загубите, преди да предприемете, каквито и да било нови действия по отношения на любовния живот.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 30 ЮЛИ 2022-събота

ВОДА от СТАФИДИ

Мелник, където автентичността и магията се сливат в едно

ЗЕЛЕН ТОНИК, КОЙТО БАЛАНСИРА ХОРМОНИТЕ И ПОМАГА НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ … ЧОВЕК МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ ДО 280 ГОДИНИ? ТАЙНИТЕ НА ДЪЛГОЛЕТИЕТО ОТ ПРОФ. Д-Р НЕУМИВАКИН

МАГИЧЕСКИ И БЕЗОТКАЗНИ ТЕХНИКИ за облекчаване на главоболието БЕЗ медикаменти

„БЕЗ ПРИВЪРЗАНОСТ=БЕЗ СТРАДАНИЕ” – 10 урока на Буда, които всеки трябва да прочете

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Какво ви очаква през 2022? Изберете свещ и разберете.

ОВЕН

любовен хороскоп за 30 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 30 юли 2022: Вашият любим човек вероятно ще ви позволи да се измъкнете от всичко и всички, стига това да ви прави щастливи. Ако сте необвързани, можете да намерите креативни начини да очаровате потенциален любовен интерес. Отминаващото Новолуние ободрява игривият сектор, насърчавайки ви да правите още по-смели стъпки към интимност, усилвайки вашия междуличностен магнетизъм. Всъщност, може да получите много повече, отколкото сте очаквали! Въпреки това е важно да останете отворени за всички възможности в момента.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 30 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 30 юли 2022: Време е да направите някои корекции в любовният ви живот, тъй като той се проявява зад затворени врати. С отминаващото Новолуние можете да предприемете някои намерения, да увеличите максимално автентичното изразяване във вашето семейство. Вероятно мислите да създадете наистина безопасно пространство, където да споделяте вълнуващи моменти с любимата сродна душа. Независимо, дали сте несемейни или семейни, помислете за типа домашна атмосфера, която наистина желаете. Развихрете въображението си!

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 30 ЮЛИ 2022-събота
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 30 юли 2022: Можете да подобрите качеството на романтичната си комуникация, Близнаци. Отминаващото Новолуние е във вашия комуникативен сектор, което ви мотивира да заемете стабилна позиция и да говорите от сърце. Може да откриете, че когато отворите уста, за да споделите чувствата си, изражението ви е много по-театрално от обикновено. Въпреки, че това може да е малко обезпокоително за вас и вашият любим човек. Но в началото, трябва да си позволите да бъдете толкова драматични, колкото е необходимо, за да изразите истинските си чувства, които изпитвате днес.

РАК 

любовен хороскоп за 30 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 30 юли 2022: В момента удоволствието е на една ръка разстояние от вас. С отминаващото Новолуние във вашия чувствен сектор, вероятно ще се окажете с различни ресурси, за да проявите възхитителни преживявания с любимия човек. Също така, днес може да започнете да разширявате представата си за успех на връзката, за да бъдете в съответствие с този подход към интимността. Навлизате в неизследван терен, така че, след като достигнете повратната точка на силното усещане, вероятно ще ви трябва малко повече кураж, за да продължите напред.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 30 ЮЛИ 2022-събота
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 30 юли 2022: Динамични възможности са налични в любовният ви живот в момента. Отминаващото Новолуние е във вашия знак, сигнализирайки, че е отлично време да обновите стила си в романтично отношение. Всъщност, целият ви философски подход към партньорството може да е за преразглеждане. Независимо, дали сте необвързани или семейни, това е вашият шанс радикално да преформулирате визията си за успех на дългосрочната връзка и да включите светлините докрай. Демонстрирайте колко щедри и сърцати влюбени души сте, скъпи Лъвове!

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 30 ЮЛИ 2022-събота
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 30 юли 2022: Може да се изненадате от това, което ви предстои за размисъл по отношение на романтиката днес. Отминаващото Новолуние в сектора на подсъзнателната фантазия, може да повдигне някои въпроси във вас, относно най-дълбоките ви интимни нужди и желания във връзката. Първоначалната ви реакция към вашите собствени видения може да е отдръпване, защото е вероятно да нямате референтна рамка за това, което се появява в съзнанието ви. Отпуснете се и си оставете да си представите възможностите, без да чувствате, че трябва да поемете конкретен ангажимент.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 30 ЮЛИ 2022-събота
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 30 юли 2022: Вашето естествено изкусно отношение към романтиката е в особен подем. С отминаващото Новолуние във вашия идеалистичен сектор, вие сте свободни да преосмислите своето любовно бъдеще. Може да искате да размените артикулите и да станете наистина креативни, като направите табло с визия за вашата идеална връзка, изобразяващо в детайли какво искате да проявите. Може да се почувствате неудобно да подходите към любовта толкова лекомислено, но всъщност е забавен начин да се придвижите към това, което желаете. Позволете си да се отдадете на малко практическа магия.

СКОРПИОН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 30 ЮЛИ 2022-събота
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 30 юли 2022: Време е авторитетно да посочите и заявите желанията си във връзката, Скорпиони. Без значение, дали обикновено предпочитате да привличате на мига това, което искате, без да се налага да изразявате открито желанията си. Независимо дали сте несемейни или семейни, отминаващото Новолуние осветява вашият сектор на успеха и стремежа, което го прави подходящ момент да си поставите романтични цели. Вашите сили на проявление могат да пожънат резултати по-бързо, отколкото очаквате, така че бъдете сигурни, че сте готови действително да получите това, което поискате.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 30 ЮЛИ 2022-събота
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 30 юли 2022: Вълнуващи и непознати гледни точки за любовта се очертават за днес. Отминаващото Новолуние е във вашия експанзивен сектор, подкрепяйки вашият естествен приключенски дух и активирайки вътрешната ви нужда от нови интимни преживявания. Независимо, дали сте несемейни или семейни, това е шанс да започнете творчески да изследвате пълния си емоционален диапазон и да преразгледате дългогодишните си убеждения, относно романтиката. Излизането от обичайната ви зона на комфорт може да ви стресне на някакво подсъзнателно ниво, но е важно да се възползвате от този момент и да продължите смело напред.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 30 ЮЛИ 2022-събота
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 30 юли 2022: Все още има върху какво да поработите във връзката ви, Козирози. Въпреки това, по пътя към постигането на вашият романтичен идеал, от решаващо значение е да отделите време за любовни игри. Отминаващото Новолуние във вашият сектор на уязвимостта предоставя творческа възможност за безопасен и приятен достъп до интимни моменти. За да се възползвате напълно от тази вълшебна възможност, вероятно ще трябва да се уверите, че имате уединение и всичко друго, което ви помага да се чувствате комфортно. Останете в този момент и оставете списъка си със задачи за друг ден.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 30 ЮЛИ 2022-събота
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 30 юли 2022: Може да се наложи да се ангажирате с няколко неща, ако се надявате да увеличите удовлетворението в любовния си живот. Отминаващото Новолуние е във вашата сфера на партньорство, насърчавайки ви да хвърлите светлина върху връзката и да помислите как вие и вашият партньор можете да създадете още повече магия заедно. Ако сте необвързани, може прекарате това време в размисли какво можете в любовта и с какво бихте могли да привлечете потенциалния партньор. Възползвайте се максимално от тази благоприятна възможност и си поставете някои смели задачи.

РИБИ

любовен хороскоп за 30 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 30 юли 2022: Това е вашият шанс да прецизирате начина, по който подхождате към по-обикновените аспекти на романтиката. С новолунието във вашата сфера на благополучие, това е изключително подходящо време да установите някакъв здравословен навик с любимия си човек. Ако сте необвързани, може да се съсредоточите върху насърчаването на рутина, която едновременно ви помага да се грижите за себе си и ви дава много възможности да очаровате потенциален партньор, към който имате любовен интерес. Направете нещо, с което да изненадате себе си и да се промените към по-добро!

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе