ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Какво ви очаква през 2022? Изберете свещ и разберете.

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Какво ви очаква през 2022? Изберете свещ и разберете.
Психология

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Какво ви очаква през 2022? Изберете свещ и разберете.

Дойде времето за новогодишните празници, следователно и време за забавни новогодишни тестове, с помощта на които можете да опознаете себе си и да научите много интересни и дори неочаквани неща за вас.

ИЗБЕРЕТЕ СВЕЩ И РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ВИ ОЧАКВА ПРЕЗ 2022.

Най-важното е да избирате една свещ интуитивно, без да се замисляте или анализирате, и едва след това прочетете дефиницията под снимката.

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Какво ви очаква през 2022? Изберете свещ и разберете.

Номер 1:

За вас 2022 година ще бъде белязана от дълбоки промени, които ще ви повлияят, както на външно, така и на вътрешно ниво. Непрестанно ще се колебаете от една страна на друга, ще израствате вътрешно, ще трансформирате закостенелите ви вярвания, а хората около вас ще започнат да ви дразнят. Например, сменете прическата си или просто сменете местоработата си. Запомнете един съвет: Вашата основна задача за следващата година е да се научите как да поддържате вътрешния мир в баланс, въпреки външните и вътрешни бури, вие сте този фар, който трепти в нощта. В моменти на вълнение, дълбока медитация с ароматна свещ или всяка духовна практика ще ви помогнат.

Номер 2:

2022 година ще премине за вас под мотото – живот от начало. И това важи за всичко – не само на физическо ниво, но и на умствено, духовно. С голяма страст и ентусиазъм ще обобщите мащабните резултати от вече постигнатото и ще поставите ново начало. Ще завършите недовършените проекти, ще се справите с камарите от папки, ще изплатите старите дългове. Освен това, колкото и да е болезнено, ще трябва да се сбогувате с някои хора. Но не се разстройвайте много от това. Както се казва, святото място никога не е празно. И така, основната ви задача за следващата година е абсолютно прочистване и поставяне на нови житейски цели.

Номер 3:

Браво! В случай, че това е вашият избор, очаквайте с нетърпение вашата съдбовна среща догодина. Ще срещнете близък приятел или любим човек, който може би е чакал цял живот този миг. Това ще бъде скъп човек, ще ви се стори, че го познавате от стотици години. Вашите мисли и чувства, по някакъв необясним начин, ще съвпадат, ще резонирате на една честота, ще пулсирате и дишате в унисон. Като цяло, ще бъде голяма духовна любов, единственият недостатък е, че няма да можете да спрете да говорите. За това – просто се наслаждавайте на щастието, което  ви е достигнало и не разваляйте нищо от това.

Номер 4:

Също много добър и интересен избор, но трябва да се потрудите. Избраният от вас вариант предполага, че ще вложите всичките си сили за професионално постижение. Ще тръпнете с това, което правите, ще отворите собствен малък бизнес и ще постигнете висоти в кариерата. За да върви всичко, както трябва, а вълнението и вдъхновението да горят с ярък плам, си поставете конкретни задачи и работете по тяхното изпълнение. Както вече разбрахте, основната ви житейска задача за следващата година е да постигнете професионални висоти. Е, какво можете да направите – след като сте избрали пътят на победителя – извървете смело и уверено!

Номер 5:

Не най-вдъхновяващият избор, но от вас зависи да промените всичко към най-доброто. Ако сте избрали тази свещ, вие сте се барикадирали от света с непробиваема броня, невидими бетонни стени, така че да бъдете оставени на мира. Погледнете внимателно свещта – наистина ли прилича на риба в малък аквариум? По подобен начин не искате да напускате обичайната си зона на комфорт. Вече сте в безопасност. Ето защо, основната ви задача за следващата година ще бъде именно да разчупите рамката, да преодолеете страховете си и да напуснете зоната си на комфорт. Ако можете да постигнете това, пред вас ще се открият много нови и непознати хоризонти.

Номер 6:

Вашата задача през следващата година е леко нереалистична – ще бъдете страхотен съветник, ще промените към добро живота на някого. Може би вашият любим човек ще се нуждае от вашата подкрепа и безкористна опора, който ще вдъхновите да върви смело напред. Вашите мотивиращи думи и личен пример ще предизвикат ентусиазъм в очите на ваш близък роднина или приятел. Ще имате възможност да разширите сферата ви на влияние и да започнете да променяте живота ви в широк мащаб. Направете нещо благородно, например осигурете покрив на бездомно животно или се присъединете към благотворителен проект. Каквото и да е, добрите дела ще ви донесат радост и късмет през предстоящата година.

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете си пръстен и научете каква жена сте!

Tagged , , , , ,
на горе