Топ 6 коледни гадания и ритуали за любов през 2022 г

Топ 6 коледни гадания и ритуали за любов през 2022 г
Интересно

Топ 6 коледни гадания и ритуали за любов през 2022 г

 

Иска ни се да надникнем зад завесата към бъдещето по всяко време, но през зимните празници желанието да узнаем какво ни очаква се засилва! Как може да се направи това?

Този списък с гадания и ритуали ще ви помогне да получите отговори на сърдечните въпроси и ще засили убеждението, че новата година ще донесе дългоочакваното щастие.

 

  1. Гадаене по восъчни капки

За да направите това, ще ви трябва купа с вода, свещ и кибрит. След запалване на свещта, няколко капки восък трябва да се излеят във водата. В него те моментално се втвърдяват и оформят. Бъдещето трябва да се интерпретира от формите на восъчните фигури.

 

Кръгли капки и звезди – успех в бизнеса и финансите.

 

Форми под формата на цветя – ранна среща с любим човек.

 

Силуетът на човек е промяна в любовната сфера.

 

Кръстът е препятствия в живота.

 

Листата са клюки.

 

Ивиците са пътни.

 

Гъбите са болести.

 

  1. Гадаене насън

Смята се, че за всички, които все още не са срещнали половинката си, по Коледа резултатът от гадаенето ще бъде най-точен. За да видите бъдещата си любов насън, преди да си легнете, трябва да поставите чаша вода и парче хляб до него. Запалете свещ до тях и я закрепете с восък върху чиния.

В тази нощ трябва да видите лицето на бъдещите си съпруг или съпруга. Основното нещо е да запомните съня и да не забравите всичко на сутринта! След като се събудите, трябва да изхвърлите всички аксесоари за гадаене.

 

  1. Гадаене по пламъка на свещ

Подходящо е за тези, които имат любим, но имат и въпроси за съвместното бъдеще. Можете да организирате едно просто гадаене: вземете църковна свещ и я запалете близо до партньора си. Погледнете пламъка и той ще ви каже отговорите.

 

Той гори спокойно и не се люлее – това означава, че ви очаква силен брак и взаимност.

 

Восъкът се стича надолу от едната страна – партньорът мълчи или крие нещо за себе си.

 

Восъкът се стича изобилно в потоци – да имате трудности в живота, постоянно изясняване на отношенията.

 

Дим черен или пукащ – това означава, че вашият съюз няма да бъде силен и траен.

 

  1. Обред за среща с любим човек

Понякога трябва да помогнете на съдбата да събере двама самотни души. Ако искате да направите това, пригответе две чаши червено вино, червена или розова свещ и сребърен пръстен, който е носен поне три дни.

С настъпването на тъмнината всички атрибути се поставят на масата. Слагат свещ между чашите, запалват я и прошепват съкровеното желание.

След това свещта се издухва, пръстенът се слага под възглавницата, едната чаша вино се изпива, втората се оставя да престои до сутринта.

 

  1. Гадаене по пръстена и конеца

Друго популярно гадаене сред неомъжените жени. Ще ви трябват сватбен пръстен и канап. Пръстенът може да бъде взет на заем от някой близък, но първо, преди да гадаете, трябва да почистите продукта от енергията на някой друг, например да го поставите в хладилника за 10-15 минути.

 

Ако една жена изпитва симпатия към даден мъж, тогава ще е необходима неговата снимка. Ако все още няма конкретен избраник, тогава ще трябва чаша студена вода. Конецът се навива в пръстена и се държи върху снимка или стъкло. След това трябва да зададете едносричен въпрос за бъдещия любим, който включва отговор „да“ или „не“. След като зададете въпроса, трябва да проследите движението на пръстена: ако се върти, отговорът на вашия въпрос е „да“, ако се люлее, отговорът е „не“.

 

  1. Обред за привличане на любим в живота с помощта на обувки

Преди Коледа самотните трябва да се отърват от старите си износени обувки и да пазаруват за нови чехли за къщата . И трябва да купите два чифта: за себе си и за бъдещия си съпруг. Важно е да правите покупки в добро настроение, представете си какъв ще бъде избраният, как ще изглежда, какво ще работи, какъв характер ще има. Пристигайки у дома, трябва незабавно да обуете чехлите си и да поставите обувките на годеника си в спалнята с подметки до вратата и да кажете три пъти: „Чакам те! Елате скоро в дома ми!“

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе