Съпругът ми предпочита филмите за възрастни пред мен
Любов и партньорство

Съпругът ми предпочита филмите за възрастни пред мен

Повечето съвременни двойки са изправени пред сериозен проблем. Зависимостта на мъжа към филмите за възрастни. Няма да назоваваме с точните имена, но навярно всички се досещате за какво става на въпрос. Ако се припознаете в следващите няколко реда, не се тревожете. Това е често срещан проблем, за който не се говори открито. Хората приемат все още филмите за възрастни като табу, от което се изчервяват и отричат до последно. Нека бъде напълно честни – няма мъж, който поне веднъж в живота си да не е гледал такива филми и да не си е фантазирал.

Проблем е обаче, когато имаш партньорка и лягаш всяка вечер до нея, но не я докосваш. Не изпитваш желанието да се насладиш на нея и тялото ѝ, а отново изпитваш нуждата да влезеш в някой от забранените сайтове и да си доставиш удоволствие по този начин.

Пристрастяването към филмите за възрастни може да има пагубни последствия за брака ви. Забравяйки, че имаш истинска жена до себе си, ти я нараняваш и обиждаш. Това се отразява на нейната увереност, самочувствие и щастие.

Липсва ли интимност във вашите отношения – много скоро ще настъпи раздяла. Бракът без любов и страст никога не води до нещо хубаво.

Ето какво да направиш, когато той е пристрастен към филмите за възрастни и дори не те докосва.

Няма място за паника

Не отричаме, че чувството е ужасно, когато съпругът ти предпочита да се задоволява сам пред това правенето на любов с теб, но не си нито първата, нито последната жена. Очевидно е, че той има проблеми, но за всеки проблем си има и причина. Не трябва да бързаш да го съдиш, а заедно да се справите с това. Когато разберете защо наистина се случва всичко това, тогава ще можете постепенно да решите този проблем.

Разбиране на проблема

Това, че съпругът ти се самозадоволява, не означава непременно, че не го привличаш като жена. Дори и да си мислиш, че това е причината, много мъже го правят. Проблемът е, когато му стане навик и се пристрасти към това и забрави за теб. Да се чувстваш нежелана е разрушително, а още повече, когато става въпрос за твоя съпруг.

Никоя жена не иска да бъде в брак с мъж, който предпочита виртуалната връзка пред истинската.

Открий каква е причината

Причините, поради които той предпочита филмите за възрастни пред теб може да са най-различни. И не изключваме тези, които могат да те наранят и да се отразят на самочувствието ти. Неговата пристрастеност може да се дължи на дълбока депресия, желание за сексуален контакт, както и липса на опит. Може дори и да се държи на мързел. Понякога може и да не се чувства удовлетворен от брака и да се опита да те избегне.

Не бързай със заключенията, нито го съди. Накарай го да ти сподели какво го натъжава. Опитай се да го разбереш, дай му време и когато се почувства готов – говори открито за това и как той те наранява по този начин. Откровеният и честен разговор е по-полезен от всяка една друга терапия.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе