ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 22 ЮЛИ 2022-петък - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 22 ЮЛИ 2022-петък

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 22 ЮЛИ 2022-петък

Любовен хороскоп за 22 ЮЛИ 2022-петък за всички зодии: Този ден ще донесе много възможности за развитие в любовните отношения за всички знаци на Зодиака. Вероятно ще срещнете някого и ще разширите кръга си от познати от противоположния пол. Време е за изпълнение на съкровени желания, които сте отлагали за по-късно. Романтичното настроение също ще помогне на бизнес ниво, срещите ще бъдат успешни, можете да подписвате документи, трудностите ще минават далеч покрай вас.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 22 ЮЛИ 2022-петък

Магнитни бури 21 и 22 юли 2022

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

КАРМИЧНА ВРЪЗКА между душите и телата

МЕД, ЛУК И КУРКУМА – ефективна комбинация за изчистване на белите дробове

Дърветата-естествени лечители

ОВЕН

любовен хороскоп за 22 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 22 юли 2022: Това е денят, в който жизнената енергия на Овена нараства и има благоприятен ефект върху всички сфери на живота. Ако можете да забравите и да се отърсите от старите привързаности, тогава ще бъде привлечено нещо ново и вълнуващо. Има голяма вероятност за нови любовни връзки. Много е вероятно, да се появят и възникнат в професионалната ви сфера на дейност.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 22 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 22 юли 2022: Денят обещава да бъде приятен и искрен, можете да организирате романтични срещи или да срещнете любовта си. Звездите казват на Телците, че това е страхотно време за започване на нова връзка. Ще бъде полезно да почистите и изхвърлите всички боклуци от къщата и заедно с това да се отървете от излишното в живота. Освен това, отделете време за себе си: посетете уелнес център, отидете на плуване или посетете масажист.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 22 юли 2022: Днес звездите предупреждават Близнаците: бъдете по-сдържани, не трябва да живеете с празни страсти. Опитайте се да мислите разумно и да не давате воля на емоциите, поне за известно време. Романтична среща или вечеря с любим човек – всичко ще бъде успешно, ако умерено подклаждате любовния огън и не атакувате събеседника, неоснователно обвинявайки за неща, които са напълно безпочвени.

РАК 

любовен хороскоп за 22 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 22 юли 2022: В любовните отношения Раците днес ги очакват пропуски и обсъждане на не много приятни въпроси. Търсете компромис, защото отношенията са съвместна работа на двама души, запомнете това. Концентрирайте цялото си внимание върху отношенията и хармонията между вас скоро ще настъпи. Може би ще се появят неочаквани неприятности, но вие ще ги посрещнете достойно и успешно ще излезете от критичната ситуация.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 22 юли 2022: Днес за Лъвовете има голяма вероятност от неочаквана среща, която може да е началото на романтична връзка. Изненадващо е, че нов познат по някакъв начин вече е свързан с вас: например той живее някъде наблизо или някога е учил с вас в едно и също училище или институт, или може би имате общи приятели. Тази вечер се доверете на чувствата си – те ще ви насочат в правилната посока.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 22 юли 2022: Очаквайте големи и свръх романтични промени в личният ви, още тази вечер. Любовта ще ви намери, предстои вълшебна среща, може би повече от една. Девите са пълни с желания и планове, късметът е на ваша страна. Като цяло преминавате през период на просперитет. Отделете време за външния си вид и здравето: почивайте повече, преминете към спорт, плувайте в басейна.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 22 юли 2022: Още сутринта на този ден е възможно ново запознанство, което в бъдеще ще засегне силно вашият любовен живот. А планираната романтична среща обещава приятни и вълшебни мигове, нежност, топлота, прегръдки и целувки под звездите. Възползвайте се от енергията на тази нощ, не всеки ден се дават такива възможности. Научете се да оценявате критично поведението си, това ще ви бъде полезно при решаване на някои лични проблеми.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 22 юли 2022: Благоприятен период за Скорпионите е изграждането на отношения във всички области: както на любовния фронт, така и в деловото общуване. Тези, които търсят партньор в живота, може да имат късмет днес да се запознаят в интернет. А за тези, които вече са намерили своята сродна душа, се препоръчва да направят приятна изненада за любимия човек.

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 22 юли 2022: Планетите влияят върху привлекателността и сексуалността на Стрелците днес. Очаквайте нови покани и запознанства. Навсякъде ще бъдете посрещнати с ентусиазирани погледи, внимание и комплименти. Добър ден за започване на нова връзка, вслушайте се в интуицията си и ще срещнете съдбата си.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 22 юли 2022: Възможни са неприятности и недоразумения в любовните отношения, но Козирозите днес не са в състояние да променят нищо. Напротив, неефективните действия ще ви доведат до обезсърчение. Затова се опитайте да се успокоите и да не приемате случващото се присърце. За да завърши всичко добре, проявете толерантност и гъвкавост в отношенията. Това е много важно в този ден.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 22 юли 2022: Постарайте се да прекарате този ден в хармония и любов с любимият човек. Покажете нежност и топлина в общуването, нека добротата и търпението съпътстват връзката ви през целия ден. Хората сега са много уязвими, не бива да се натоварвате и да приемате присърце някои шеги или дребни забележки от любимия човек. В края на краищата една дума може да нарани, дори повече от едно действие. Водолеи, бъдете мили.

РИБИ

любовен хороскоп за 22 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 22 юли 2022: Прекрасен ден за представителите на зодия Риби за хармонизиране на отношенията, за обогатяване на романтичните отношения и обяснения в любов. Обърнете повече внимание на сродната си душа, направете й приятна изненада и насърчете с добра дума. От полза ще са заниманията с децата – както физически упражнения, така и образователни игри. Ще получите голямо удоволствие и щастие от общуването с вашето семейство.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица