ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 22 ЮЛИ 2022-петък - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 22 ЮЛИ 2022-петък

дневен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 22 ЮЛИ 2022-петък

Дневен хороскоп за 22 ЮЛИ 2022-петък за всички зодии: Този ден е белязан от свободолюбие, независимост и непоклатимо мнение. Можете да се възползвате от това, като вземете нещата в свои ръце, така всичко ще ви се получава по-лесно. Например, отпуснете малко командната верига в полза на по-малко формалната комуникация. Денят обещава силен емоционален заряд, но как да се справите с него, всеки сам решава. Някои ще успеят да се възползват максимално, а други – ще станат по-разсеяни и разпилени.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Магнитни бури 21 и 22 юли 2022

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

ПЕРФЕКТНИЯТ КОРЕМЕН РЕЛЕФ: 5 ЕФЕКТИВНИ УПРАЖНЕНИЯ ЗА КОРЕМ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТКАЖЕТЕ ЦИГАРИТЕ? ЧАЙ ЗА СПИРАНЕ

17 лечебни свойства на куркумата

Магията на водата

ОВЕН

дневен хороскоп за 22 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Дневен хороскоп за зодия Овен 22 юли 2022: Овни, днес ще трябва да решите какво предпочитате – ежедневни занимания или общуване с хора, които харесвате. Може би разговорите със стари приятели, роднини или партньори ще ви позволят да укрепите финансовото си състояние в близко бъдеще. В личният ви живот следете развитието и не изпускайте инициативата от ръце. Трябва да внимавате за всичко, което ядете. Съществува риск от бързо натрупване на наднормено тегло, от което със сигурност не се нуждаете.

ТЕЛЕЦ

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Дневен хороскоп за зодия Телец 22 юли 2022: Телци, днес не ви е препоръчително да тръгвате на каквито и да е пътувания, тъй като има вероятност да са неуспешни. Може да се почувствате заредени с енергия и да се заемете с ентусиазъм за работа. Препоръчително е да се въздържате от примамливи предложения, да отложите делата и проблемите, с които не можете да се справите сега, до по-добри и подходящи дни. Днес ще имате достатъчно време да обърнете внимание на здравето си. Занимавайте се с упражнения или йога.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Дневен хороскоп за зодия Близнаци 22 юли 2022: Близнаци, сигурно някой от вашите приятели или познати ще иска да се възползва от добротата ви днес. Не давайте пари назаем, не правете благотворителна дейност и не ставайте гарант на другите. Абсолютен успех може да се постигне, само ако не действате сами. Всички важни дела и срещи днес е за предпочитане да се извършват преди обяд. Този ден се характеризира с повишаване на жизнената енергия до най-високата точка. Упражнявайте лек физически труд, спортни упражнения.

РАК

дневен хороскоп за 22 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Дневен хороскоп за зодия Рак 22 юли 2022: Раци, този ден е най-доброто време да инвестирате в отношенията, бъдещето си, образованието си или дори гардероба си. Жените свързани с творчески професии ще могат ефективно да демонстрират своите таланти и да реализират плановете си максимално. Мъжете напълно ще разгърнат потенциала си, ако работата им е свързана с финанси или аналитични изчисления. За да се отървете от проблемите със съня, опитайте се да прекарвате повече време на открито.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Дневен хороскоп за зодия Лъв 22 юли 2022: Лъвове, разчитайте на интуицията си, тя ще ви помогне да прецените, дали някой наистина ви желае доброто или просто иска да спечели за ваша сметка. Звездите ще се наредят така, че случайно да попаднете в ситуация, която ще бъде ново и приятно изживяване за вас. Планирайте всички важни неща в началото на деня, а вечерта наблегнете на почивката. Хармоничният начин на живот, включващ балансирана диета, качествена почивка, прочистване на тялото и психологическо облекчение, ще ви предпази от нежелани промени в общото благосъстояние на тялото.

ДЕВА

дневен хороскоп за 22 юли 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Дневен хороскоп за зодия Дева 22 юли 2022: Деви, отложете всички неспешни дела за друг ден, а днес правете, каквото ви душа желае. Ще откриете, че можете да бъдете много по-ефективни, ако елиминирате онези аспекти от живота си, които не се вписват в него. Следвай сърцето си! Днес ви насърчават да се занимавате с творчески дейности или да отделите време за вътрешно саморазвитие. Спортът днес е крайно непрепоръчителен. Ако сте свикнали с активен начин на живот, изберете по-леки форми на упражнения, като фитнес или аеробика.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ    

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Дневен хороскоп за зодия Везни 22 юли 2022: Везни, сутрешната суматоха ще отстъпи място на период на затишие до обяд. Трябва да се съсредоточите върху същественото и да не се разсейвате от дребните неща. Скоро душата ви ще копнее за промяна. Ако предишният период не оправда вашите надежди и очаквания, сега настоящата конфигурация на звездите ще ви помогне да наваксате! Сега най-важното е да поддържате емоционален баланс, недейте да плачете, да се дразните и обиждате. В момента вашият запас от жизненост е невероятно висок. Просто трябва да го запазите възможно най-дълго.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Дневен хороскоп за зодия Скорпион 22 юли 2022: Скорпиони, вашият щедър характер е добре познат, не само на вашите близки, но и на колеги от работата и дори на случайни познати. Някой от тях може да се опита да се възползва от това. За да избегнете грешки, трябва да сте търпеливи. Има шанс вашият съюзник да бъде човек, когото сте приели за недоброжелател. Погрижете се за здравето си, започнете със сутрешни упражнения или вечерни разходки.

СТРЕЛЕЦ

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Дневен хороскоп за зодия Стрелец 22 юли 2022: Стрелци, придирчивостта при вземане на решения, забравянето или желанието ви да се заемете с няколко неща наведнъж ще доведат до пропуски или финансови загуби. Трябва правилно да подредите приоритетите си и да решите кое е по-важно за вас – кариерата или личния живот. Опитите да съберете всичко на едно място няма да доведат до нищо добро. Днес ще почувствате духовно пробуждане, което ще ви накара да продължите смело и уверено напред.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Дневен хороскоп за зодия Козирог 22 юли 2022: Козирози, днес ще настъпят кармични смени и ще имате шанс да свършите много неща. Започнете с най-елементарното – опитайте се да се помирите с човека, с когото имате конфликт. Има шанс да разширите обхвата на дейността си, да намерите нови източници на доходи и да си намерите страхотно хоби. Настроението ви днес ще зависи само от вас. Прогонете лошите мисли, мислете за хубавите неща, които се случват в живота ви.

ВОДОЛЕЙ

дневен хороскоп за 22 юли 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Дневен хороскоп за зодия Водолей 22 юли 2022: Водолеи, навикът да планирате рационално делата си и да разпределяте силите ще ви помогне да избегнете неприятности. Пътуванията, творческите срещи, взаимодействието на всички нива днес ще бъдат полезни. Усещането за мир и радост ще се върне при вас. Днес активният спорт и прекомерната физическа активност ще бъдат насочени срещу вас. Бъдете внимателни на пътя и при употребата на електроуреди.

РИБИ

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Дневен хороскоп за зодия Риби 22 юли 2022: Риби, благоприятен ден за общуване с колеги или лидери. В близките дни може да се надявате на успех в разрешаването на възникнали проблеми. Сатурн ще подтикне някои представители на знака да изпитват безпочвено раздразнение. Опитайте се да не използвате груби думи пред семейството и приятелите. Трябва да се грижите за здравето си, тъй като неблагоприятното влияние на Марс се засилва.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица