НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТКАЖЕТЕ ЦИГАРИТЕ? ЧАЙ ЗА СПИРАНЕ

НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТКАЖЕТЕ ЦИГАРИТЕ? ЧАЙ ЗА СПИРАНЕ
Добра форма

НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТКАЖЕТЕ ЦИГАРИТЕ? ЧАЙ ЗА СПИРАНЕ

Просто започнете, да го пиете и желанието ви за никотин драстично ще се понижи.

Не можете да откажете цигарите? Използвайте тази проста рецепта от традиционната медицина. Необходими са ви само 2 съставки и чаят е готов.

Просто започнете да го пиете и желанието ви за цигари веднага ще намалее. Повярвайте, че наистина работи.

Ако искате да спрете цигарите, сварете тези две билки в равни части:

1. Див розмарин

2. Жълт кантарион

В подходящ съд налейте 800 мл. филтрирана или изворна вода. След като кипне прибавете по 1 с.л. лъжица от двете билки. Оставете да се варят около 15 минути на слаб огън. Отстранете и оставете да се накиснат за 3 часа. Така готовият чай се пие наполовина разреден с вряла вода.

Освен това, този чай намалява апетита, спомага за перисталтиката на червата, което подобрява тяхната работата, подобрява функцията на пикочния мехур и бъбреците, а кожата на лицето (при по-продължителна употреба), става мека, еластична, нежна и чиста. А най-важното за пушача, е че прочиства бронхиалните пътища и значително подобрява работата на белите дробове.

Цветът на чая трябва да бъде рубиненочервен или кафяв, много красив, има деликатен аромат на див розмарин, който освежава въздуха в помещението, премахва неприятните миризми. Трайността на билковата настойка е в продължение на не повече от 3 дни, съхранявана на стайна температура. След като престои, чаят става още по-приятен за консумация.

За постигане на желаният резултат, бъдете търпеливи и постоянни!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе