ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 18 ЮЛИ 2022-понеделник - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 18 ЮЛИ 2022-понеделник

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 18 ЮЛИ 2022-понеделник

Любовен хороскоп за 18 ЮЛИ 2022-понеделник за всички зодии: Днес е денят, в който може да изпитвате голямо желание да се измери неизмеримото, да се преценяват шансовете, да пресмятате колко влюбените сте един в друг. Днес не е труден ден за любовта – светът се управлява от изчисления, така че се погрижете за живото чувство от математическия анализ. Реализирайте романтичните си планове на практика: резервирайте маса в ресторант, изберете подарък за избрания от вас, организирайте пътуване за двама до любимо ваше място, независимо къде се намира.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 18 ЮЛИ 2022-понеделник

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 18 юли – 24 юли 2022

Класация от 1-во до 3-то място: Кои зодии са най-трудни и кои са най-лесни за обичане?

Кои зодии са родени да променят света?

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?

Лято 2022: Кои зодии ще попаднат под “златен” дъжд?

ОВЕН

любовен хороскоп за 18 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 18 юли 2022: След като сте били раздавали и разтягали до максимума си в любовта, е трудно да обясните адекватно на другите емоциите ви, които изпитвате напоследък. Не се обезсърчавайте, ако ви е трудно да се свържете с приятелите си или да намерите някой, който да ви изслуша днес. Не позволявайте това да ви спре. Ще узреете и ще станете по-добро човешко същество, и то в резултат на смущенията, които се случват на хоризонта.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 18 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 18 юли 2022: Бягството от неприятностите ви никога не е решение, когато става въпрос за личните ви взаимоотношения. Днес рискувате да се възползвате от собственото си недоволство. Когато сте в трудни обстоятелства, може да ви се прииска да избягате, за да избягате от всичко. Ако вашата взаимственост е това, което желаете, оставете приключението да бъде пътуване към проблема, дори и да е труден. След като изминете този път, чувството на вълнение е неописуемо приятно.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 18 юли 2022: Да имате връзка със сродната си душа е много вълнуващо и вдъхновяващо събитие. Когато най-накрая срещнете някой, който изглежда е част от живота ви по конкретна причина, попитайте се каква е тази причина. Изследвайте миналото на вашата половинка и вижте, дали има моменти във времето, когато животите ви са съвпадали по някакъв начин, дори преди това да не сте били заедно.

РАК 

любовен хороскоп за 18 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 18 юли 2022: Любовта и страстта осигуряват усещане за удовлетворение. Вашите преживявания могат да бъдат понижаващите нивото на романтиката, ако живеете с впечатлението, че полагате много усилия във връзката си, но не получавате нищо положително в замяна на усилията си. От друга страна, ако искате да запазите връзката си с настоящият партньор, трябва да разберете как да бъдете до него по начин, който не сте били преди.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 18 юли 2022: Частите на пъзела започват да се напасват. Нещата, които сте очаквали да действат като бариери, вече не са проблем. Дадена ви е зелена светлина да продължите и всичко, от което се нуждаете, за да прекарате прекрасно време с човека, превърнал се в любовта на живота ви. Всичко това е на ваше разположение. С малко креативно мислене и внимателна организация ще можете да си осигурите най-вълнуващата среща.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 18 юли 2022: Когато приятел или любим човек ви разкрие нещо лично, може да е трудно за разбиране, но зад това има причина и тази цел е да бъдете обичани безусловно, без никаква преценка, която можете да предоставите. Може да се наложи да преминете тест поставен ви от Съдбата. Състраданието и емпатията могат да ви помогнат да преодолеете наранените си чувства, дори и да не ви се иска.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 18 юли 2022: Днес романтиката кръжи навсякъде около вас. Когато поддържате непосредствена близост до вашите области на комфорт и топлина, изборът е практически неограничен. Не е нужно да се отричате от личните ви представи, за да намерите щастието, независимо дали излизате с някого или не. Ако искате да подсилите близостта с партньора си, помислете дали да не приготвите любима храна.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 18 юли 2022: Има забележимо подобрение във вашите любовни отношения. Вече е лесно да упражните контрола си по мил и състрадателен начин. В резултат на това ще бъдете добре в подхода си към постигането на всичките си цели във връзката, защото сте начинаещ човек в някои стъпки. Добра идея е да направите списък на всички начини, по които се надявате любовният ви живот да процъфтява и да го държите на видно, но само за вас, място.

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 18 юли 2022: Ако вие и вашият партньор сте в стабилна и дълготрайна връзка, може да почувствате, че връзката ви се разширява и обогатява. Може да не сте готови да се справите с определени аспекти от любовния ви живот сами, но вашите приятели и семейство може да са в състояние да ви насочат в правилната посока. В идеалният случай това ще бъде, както просветляващо, така и терапевтично. Говорете с някой, който ви познава добре.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 18 юли 2022: Вашата връзка в момента преминава през период на преход и той е здрав. Това може да доведе до огромни открития по отношение на моделите, които сте повтаряли във вашите партньорства, простирайки се чак до детството ви и партньорството, което са имали родителите ви. Това може да е доста успокояващо. Прегърнете чувствата си и им позволете да пробият защитата ви.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 18 юли 2022: Въпреки, че сега е фантастично време за развиване на приятелства и отношения, внимавайте да не позволите това да стане за сметка на всичките ви други ангажименти. Имате силно желание да разговаряте с близките си приятели и познати, защото днес сте в особено общително настроение. Може да откриете, че не можете да отделите достатъчно време за партньора си. Ако той се чувства пренебрегнат, обяснете му причината.

РИБИ

любовен хороскоп за 18 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 18 юли 2022: Връзката, в която встъпихте наскоро, вероятно ще продължи дълго време. Усилията, които сте положили за да започне нейното развитие, ще се отплатят, а вълшебните чувства на любов ще бъдат като извор. Основата за вашата страстна връзка се полага. Не позволявайте на емоциите ви да попречат на вземането на решение, тъй като може да ви подведат към грешната посока.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица