Дневен хороскоп за 28 септември 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Дневен хороскоп за 28 септември 2022

месечен хороскоп ноември 2022
Астрология Дневен

Дневен хороскоп за 28 септември 2022

Дневен хороскоп за 28 септември 2022: Не забравяйте, че самоконтролът може да бъде постигнат само чрез упорит труд. Не се страхувай да се потрудите малко повече от обичайното. Това е, което ще ви отведе до следващото ниво. Може да почувствате, че трябва да пожертвате личния си живот, за да успеете. Вярвайте, че ще има и парични награди. Засега се фокусирайте върху асимилирането на всичко, което ви попадне. Това са страхотни възможности за учене и израстване.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Съвет за 28.09.2022 към всяка зодия

Загадъчен и вълнуващ: за 3 зодии Октомври 2022 ще бъде страхотен

Кърмене – естествен лек срещу следродилна депресия и още ползи за майката

Богинята Бастет и мистериите на Странджа

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Каква промяна ви е необходима

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 28 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

Хороскоп за октомври 2022 ОВЕН

дневен хороскоп за 28 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 28 септември 2022, е редно да помислите за важните неща. Мислейки за някои сложни и двусмислени ситуации, намирате отговори на сериозни въпроси, разбирате накъде да продължите и как да постигнете целта си. Хората наоколо охотно дават съвети, а някои от тях имат дълбок смисъл. Интуицията ви подсказва в кои препоръки трябва да се вслушате и кои да пренебрегнете. Вършите отлична работа и получавате много удоволствие от други полезни дейности. Денят е подходящ за общуване с хора, от които може да зависят вашите професионални успехи и кариерно израстване.

Дневен хороскоп за 28 септември 2022 г. Телец

Хороскоп за октомври 2022 ТЕЛЕЦ

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Настройте се приятелски и се опитайте да не се карате с никого. Сутринта може да започне доста трудно. Околните хора сякаш умишлено ви разсейват, понякога казват нещо съвсем различно от това, което бихте искали да чуете. Важно е да не се ядосвате на никого преди обяд; по-късно няма да има причина за това. Втората половина на деня е чудесна за обмисляне, обсъждане и реализиране на планове. Не надценявате възможностите си, нямате илюзии и често можете да предвидите как ще се развият събитията.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

Хороскоп за октомври 2022 БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 28 септември 2022, от една страна сте пълни с ентусиазъм, а от друга – позволявате на съмнението във вас да ви попречи да продължите напред. Това, което няма да ви нарани, е вярата във вашите способности, Близнаци. Започнете нещо ново – просто не забравяйте да съберете всичко от огромният ви умствен капацитет, който ще се превърне в допълнителен товар на вашето “пътуване”. Имайте предвид, че все още много не се знае за предстоящия път – и това е най-хубавото в него. Не се страхувайте да импровизирате и си позволете да се учите от грешките си.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

Хороскоп за октомври 2022 РАК

дневен хороскоп за 28 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Предприемете действие. Този ден изглежда е специално предназначен за предприемане на важни стъпки, реализиране на смели планове и промяна на света към по-добро. Вие сте уверени в способностите си и не напразно. Много по-лесно е, отколкото можете да си представите. Понякога можете да постигнете успех без почти никакви усилия. Освен това, често ви помагат дългогодишни съюзници и тези, с които сте се запознали съвсем наскоро. Денят е чудесен за контакти и срещи с влиятелни личности. Ако отдавна сте отлагали получаването на не много важен, но необходим документ, направете го сега – няма да имате затруднения.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

Хороскоп за октомври 2022 ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес, 28 септември 2022, приемете фактът, че не можете да контролирате всичко и всички наоколо! Доверете се на универсалният план и спрете да се съмнявате в неговата адекватност. За да се изкачите по-високо по стълбата на благополучието и успеха, направете благодарността ежедневна практика. Благодарете за всички благословии, които са (и тепърва ще бъдат) излети и ще видите, че вашето енергийно поле става като магнит за всичко най-добро, което светът може да предложи. Повярвайте, че Вселената ви обича.

Дневен хороскоп за 28 септември 2022 г. Дева

Хороскоп за октомври 2022 ДЕВА

дневен хороскоп за 28 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Опитайте се да говорите повече с хората около вас. Днес хората, дори без да искат ще споделят с вас интересна информация, на моменти ще ви дават отлични съвети или ще внушават разумни мисли. Добри новини от хора, за чиято съдба дълго сте се тревожили. В средата на деня плановете може внезапно да се променят и ще се радвате за това. Денят е чудесен за всякакви импровизации, експерименти. Успявате да измислите нещо, за което никой не се е сетил преди. А хората около вас ще ви се възхищават.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

Хороскоп за октомври 2022 ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Умението да прекратявате вредни връзки и отношения, също е изкуство. Днес, 28.09.2022, не пренебрегвайте това и се постарайте да го усвоите напълно. Обичайте себе си и се отдалечете от хора и ситуации, които нараняват сърцето ви. Вселената ви напомня, че трябва да правите генерално „почистване“ от време на време – да пуснете всичко, което е застанало на пътят ви към щастието. Това, което ще си отиде, ще си отиде, не тъгувайте. Но това, което остава, е наистина ваше и това е най-ценното нещо в животът ви в този момент. Отдалечете се от хора и ситуации, които нараняват сърцето ви.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

Хороскоп за октомври 2022 СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес, 28.09.2022, ще осъзнаете, че сте станали твърде уязвими. Спрете да очаквате повече от хората, отколкото те могат да ви дадат. Никой не е длъжен да поставя вашите интереси пред своите. Време е да признаете горчивата истина на живота: всеки прави нещо, преди всичко за себе си. Ако започнете да се държите като тъжни и самотни, никой в ​​тази ситуация няма да ви помогне, освен вие самите. Спрете да се оплаквате от съдбата и най-накрая започнете да действате. Никой не е виновен за вашите несполуки.

Какво да очакват Стрелците в този ден

Хороскоп за октомври 2022 СТРЕЛЕЦ

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Бъдете търпеливи и обяснете на другите защо сте решили да действате по този начин, а не по друг. Може би разговорът ще бъде доста дълъг, но благодарение на него ще бъдат избегнати недоразумения, взаимни обиди и други проблеми. Умението да слушате всеки и да извличате здравословно зърно дори от твърдения, които на пръв поглед изглеждат абсурдни, ще ви бъде много полезно днес. Ще имате шанс да решите труден казус, над която мнозина са си блъскали главите, но без резултат. Страхотни идеи ще изникват през целият ден. Понякога те не могат да бъдат приложени веднага. Но определено си струва да ги запишете: ще ви бъде полезно на по-късен етап.

Дневен хороскоп за 28 септември 2022 г. Козирог

Хороскоп за октомври 2022 КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Днес ще се справяте страхотно. Денят дава шанс да намерите отговори на някои трудни въпроси, да разрешите проблем, който е озадачавал мнозина. Вашите идеи и планове със сигурност ще зарадват другите. Чувствайте се свободни да споделите какво имате предвид. Вероятни са необичайни запознанства, които скоро ще се окажат полезни, от професионална гледна точка. Хората около вас се интересуват много от вашите дела и понякога се намесват доста нетактично в тях. Бързо ще разберете как да се възползвате от това. До вечерта ще успеете да прекратите разногласията, които ви разстройваха напоследък.

Дневен хороскоп за 27 септември 2022 г. Водолей

Хороскоп за октомври 2022 ВОДОЛЕЙ

дневен хороскоп за 28 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Водолеи, толкова сте близо до желаният резултат! Днес дайте воля на лидерът във вас, който ще води не само вас, но и хората наоколо. Днес вие сте Наполеон, чиято гръд копнее за медали и ордени. Но не забравяйте, че великият командир спечели славата си с труд, знания и професионализъм. Това е, от което се нуждаете и вие: финансово и професионално израстване се случва само на тези, които сами се стремят към него. Работете много, поемете инициатива – днес усилията ви няма да останат незабелязани. Покажете лидерски умения и резултатът няма да закъснее.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

Хороскоп за октомври 2022 РИБИ

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес, 28.09.2022, ще се справяте уникално и със замах с много неща. Често ще помагате на онези, които се намират в трудна ситуация, не пропускайте възможността, поне малко да промените света около себе си към по-добро. Това не остава незабелязано. Много различни хора са привлечени от вас. Един от тях скоро ще стане ваш истински приятел. Не е изключено и началото на романтична история. Денят е чудесен за решаване на всякакви проблеми, свързани с пари или имущество. Правите изгодни сделки, неизменно ще изберете най-добрата от няколко възможности.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица