ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 16 ЮЛИ 2022-събота - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 16 ЮЛИ 2022-събота

дневен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 16 ЮЛИ 2022-събота

Дневен хороскоп за 16 ЮЛИ 2022-събота за всички зодии: Днес в близките лични отношения настъпва период на преоценка на самата връзка, разходите, въпроси от сорта кой как се забавлява, като цяло това ни създава излишни в проблеми в социалния живот. Да, страховете нарушават естествения поток на енергията и с нищо не ни помагат да видим какви са нашите лични невидими пропуски. Луна във Водолей и тук имаме възможност да видим всички страни на въпроса. Затова трябва да инвестираме повече в приятелства, връзки с хора и цели, които ни правят щастливи. Не забравяйте, че ситуациите, които изискват от нас да запазим спокойствие, работят най-добре под това влияние, тъй като чувствата не ни повлияват.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

ГОРЕЩНИЦИ, почит към силата на огъня

Мелник, където автентичността и магията се сливат в едно

Фолиева киселина (витамин В9) – защо е толкова важна?

Недостиг на магнезий

СЕРОТОНИН: Хормонът към щастието

Кафе с лимон-полезно ли е?

Кога е най-доброто време за чаша топло и ароматно кафе? Данни от ново проучване

ОВЕН

дневен хороскоп за 16 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Дневен хороскоп за зодия Овен 16 юли 2022: Днес можете да се справите с всичко, което ви попадне на пътя. Проблемите в много близки отношения, обаче пречат на работата и отговорностите. Ако хората в живота ви са надхвърлили допустимите граници, сега има период на разочарование (между другото и в самите вас). В този случай става въпрос за проблем, който изплува на повърхността днес, но ще бъде бързо отстранен. Имайте предвид, че плановете ви може да бъдат блокирани, но това ще доведе до ценни прозрения – с други думи, ще получите повече, отколкото ви изглежда на пръв поглед.

ТЕЛЕЦ

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Дневен хороскоп за зодия Телец 16 юли 2022: Днес може да сте много развълнувани от вашите проекти и дейности, но ще трябва да намалите темпото и да се справите с някои пречки. Разликите в разходите, ценностите или уважението в отношенията са трудни за приемане днес. Можете да се опитате да предпазите ресурсите си от други хора и да мислите мъдро за себе си. Лесно е да се съсредоточите върху това, което не работи в живота ви, което означава, че е по-лесно да правите промени. Най-доброто използване на вашата енергия в момента, е да работите върху отстраняването на проблеми и малки грешки. Потърсете възможности да направите необходимите промени и корекции. Стремете се да се учите от вашите пропуски, ако се чувствате наранени.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Дневен хороскоп за зодия Близнаци 16 юли 2022: Днес е силен ден за представяне на вашите идеи, подобряване на работната атмосфера и предлагане на практични и бизнес решения. Въпреки това, Венера във вашия знак образува труден аспект с Плутон и проблемите с парите и собствеността ще бъдат наистина сложни, изискващи деликатно решение. Може да чувствате съмнения, относно определен човек в живота ви и ще трябва да вземете решение. Направете корекции в плановете си, ако е необходимо, за да постигнете най-добри резултати. Имайте предвид, че решенията, взети под натиск, няма да ви служат добре и се опитайте да се съсредоточите, преди да влезете в действие.

РАК

дневен хороскоп за 16 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Дневен хороскоп за зодия Рак 16 юли 2022: Венера е във вашият личен сектор. По същество влизате в контакт с някои скрити сили, действащи в живота ви, които могат да подкопаят взаимоотношенията. Имайте предвид, че страховете и обидите са в основата на недоволството. Това не означава, че другите ви пречат да вървите по свой собствен път, освен това препятствията, които другите създават, ще бъдат градивни за вас. По-добре ги приемете като прикрита благословия. И ще ви се отрази добре да не бързате за никъде. Между другото, опитайте се да не пренебрегвате задълженията си, дори ако чувствате съмнения, че някой не одобрява работата ви. Ще бъде досадно да правите корекции в плановете си, но са необходими за бъдещ успех.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Дневен хороскоп за зодия Лъв 16 юли 2022: Днес може да се борите с напомняния за разочарования от миналото или чувство за вина. Някои неудобни моменти (незначителни) показват необходимостта от корекции и редакции. Работата ви сега ви пречи да се наслаждавате напълно на други области от живота. За щастие, временният дискомфорт и недоволство ще приключат. Опитайте се да намерите здравословни начини да излеете разочарованието си и планирайте стъпка по стъпка решение на всяка възникнала дилема.

ДЕВА

дневен хороскоп за 16 юли 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Дневен хороскоп за зодия Дева 16 юли 2022: Днес в животът ви ще има някакво негодувание, което ще отвлича вниманието ви от приоритетите. Ако е така, опитайте да замените негативните мисли с утвърждения. Отговорностите ще висят над ума ви, пречейки на плановете да бъдат реализирани. Имайте предвид, че проблемите, с които се сблъсквате в момента, са просто проверка на реалността, забавяйки достатъчно, за да ви позволи да направите необходимите корекции. Също така е добре да запомните, че не можете да угодите на всички. За щастие може да има ново ниво на разбиране и приемане във връзката.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ    

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Дневен хороскоп за зодия Везни 16 юли 2022: Днес е силен ден. Можете да положите допълнителни усилия за специална дейност. Въпреки това, някои незначителни трудности предполагат трудно решение или ви поставят пред дилема. От една страна искате повече свобода, но емоциите са трудни, защото другата (по-голямата част) от вас иска да внимава. Взаимодействията ще предизвикат силни чувства и ще ви напомнят за проблеми, които предпочитате да забравите. Да, това ви дава възможност да се сблъскате с досадни усещания, неприятни, но ще бъде по-лесно да се справите с тях.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Дневен хороскоп за зодия Скорпион 16 юли 2022: Днес е подходящ ден за почистване. Сложният аспект на Венера – Плутон обаче ще посочи някои съмнения, които е трудно да се пренебрегнат. Освен това, старите обиди може да изплуват отново. Имате силна нужда, както от интимност, така и от контрол, а двете не се съчетават добре. Може да се колебаете между позитивното мислене и безпокойството. И въпреки, че е вероятно да се почувствате доста потиснати, считайте този ден за нещо като проверка на реалността, нека бъде вашата повратна точка. Това ще ви помогне да забавите достатъчно, за да видите къде правите грешки. Избягвайте прекаленото анализиране, което сега не е от полза. Намерете начини да се поучите от възмущението и гнева си.

СТРЕЛЕЦ

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Дневен хороскоп за зодия Стрелец 16 юли 2022: Чувствата ви днес могат да бъдат поразителни или просто трудни за разбиране. Хората дават объркващи или смесени сигнали, но по-добре осъзнайте, че всички тези неща временно не са синхронизирани и не правете прибързани заключения. Опитайте се да помислите и не позволявайте на несигурността или страховете да контролират поведението ви. Помислете, че способността ви да виждате недостатъците сега е по-добра и можете да я използвате. Самодисциплината ще помогне много, което означава, че решаването на някои от проблемите в живота ви идва естествено.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Дневен хороскоп за зодия Козирог 16 юли 2022: Днес е добър ден за работа, но може да срещнете някои ограничения или пречки. Творческата енергия изобилства, ако сте в състояние да я уловите и сте креативни по природа. Някои грижи и притеснения от време на време ще подкопават доброто ви настроение. Ако наскоро сте се чувствали обидени, дисбалансът сега се усеща по-силно. Може да има някаква тенденция да се фокусирате върху проблемните области и може да се окаже, че някой не е готов да следва примера ви или се чувствате пренебрегнати. Има твърде много изисквания към вашите ресурси (време, пари, внимание и т.н.) от други хора. Всички наоколо искат да разчитат твърде много на вас, без да дават нищо в замяна. Ако е така, време е да признаете дисбаланса, който забавя напредъка ви.

ВОДОЛЕЙ

дневен хороскоп за 16 юли 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Дневен хороскоп за зодия Водолей 16 юли 2022: Днес са възможни недоразумения, поради повишена чувствителност или негодувание. Защитата и съпротивата са възможни, както от ваша страна, така и от страна на други хора, но това е временно състояние и в крайна сметка ви пренасочва към правилния път. Просто се опитайте, да запазите хладнокръвие. Има смисъл да разпознаете несигурността или страховете, които възникват сега. Освен това, виждате недостатъци по-често от обикновено, но това ви помага да разберете какво трябва да се поправи, преди да продължите напред.

РИБИ

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Дневен хороскоп за зодия Риби 16 юли 2022: Уязвимостта и несигурността стават по-очевидни във връзката ви. Може да е трудно да се разграничат проблемите. Имайте предвид, че са вероятни смесени сигнали. Несигурността или отговорността могат да ви попречат да се изразявате открито и естествено. Ще чувствате известно колебание или съмнения, но временно. Опитайте се това да не ви обезсърчава, но си позволете да забавите темпото, за да забележите грешките, преди да продължите напред. Това е, върху което трябва да се фокусирате.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица