ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 23 ОКТОМВРИ, 2021 Г.
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 23 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

 

За семейни двойки, както и за онези, които току-що са започнали връзка, денят може да мине добре. Освен това, не се препоръчва да оказвате излишен натиск върху партньора си. Ако планирате да отидете на излет, макар и до близкия парк, по-добре е да отложите тези планове за друг ден и да останете вкъщи насаме.

Необвързаните, които искат сериозна връзка със светло бъдеще, е ден за запознанства. Това е добър период за развитие на хармонични отношения.

 

ОВЕН

Този знак днес се отличава със специален инат, на който не всеки събеседник може да издържи. Казано е, че приятелите се познават в беда, само за Овена тази фраза звучи различно. Неговите лудории ще бъдат толерирани само от любимия човек и точно в този момент ще стане ясно колко ценна е тази връзка. Препоръчително е да обърнете внимание на това и горещо да благодарите на партньора си.

Необвързаните ще останат свободни за още известно време, защото обикновено при опознаване те търсят най-добрите страни. Днес подобни емоции и усилия ще са чужди на този знак.

 

ТЕЛЕЦ

Интересно прозрение ще настъпи днес за този знак. Колкото и време да прекарвате със своята сродна душа, възниква въпросът как да го направите правилно. Има ли достатъчно топлина и разбирателство между вас? Всички тези мисли възникват с добра цел, за да подобрят в крайна сметка отношенията, да донесат от тях по-запомнящи се моменти от рутинните.

Свободните Телци ще искат да се опознават, защото да са сами не им е поносимо. Единствената трудност е да намерят същия човек, копнеещ за любов.

 

БЛИЗНАЦИ

При всички негативни условия този знак ще има място за сантименталност. Тук много зависи от партньора, доколко е наясно с уникалната природа на този знак, дали няма да се обиди от опитите си да сподели отрицателните си емоции с всички наоколо.

Ново запознанство ще е с потенциал за бъдещо партньорство. В крайна сметка, всъщност, това е непознат, пред когото можете поне временно да се откриете от непозната ви страна. Може би, точно днес ще намерите взаимно разбирателство.

 

РАК

Под тежестта на пониженото настроение представителите на този знак ще могат да обърнат дължимото внимание на сродната душа. С подходящо ниво на взаимно разбиране ще бъде възможно да се установи комуникация с близките. Това е добър период за разговори от сърце, планиране на съвместно бъдеще, от пътуване извън града до закупуване на друг дом или имот.

Необвързаните Раци не са достатъчно ентусиазирани, за да флиртуват, защото свободата вече е уморена от порядъчността. Въпреки това, разговорът с нов познат на абстрактни теми, с цел намиране на общи интереси, може да допринесе за по-нататъшни успешни взаимоотношения.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 23 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Късметче за 23.10.2021 събота 

Дневен хороскоп за 23.10.2021 събота 

Интимен хороскоп за 22022г.

ЛЪВ

Като се има предвид абсолютно равномерното настроение на Лъва, личният му живот също няма да се отличава с изблици на страст или романтика. Запознанства не се очакват, както и задушевни разговори. Въпреки че, би си струвало да отделите малко внимание на партньора си, за да не си помисли, че го обезценявате.

Свободните от този знак ще имат интересно запознанство, но те ще се опитат да го задържат в рамките на приятелството, изключвайки флирт  или нотки на романтика. Отчасти „интервюираният“ ще се почувства неудобно да очаква някакви по-различни резултати.

 

ДЕВА

Девите ще осъзнаят, че връзката им е в рутинен застой. Затова, за да събудите чувствата и да ги насочите в положителна посока, първо трябва да поработите върху себе си. Може би, имате страхове и комплекси, които ви пречат да се отпуснете напълно, или принципи, които ви карат да отказвате, дори и най-простите компромиси.

За свободните Деви е лесно да се запознаят, те са очарователни и общителни. Въпросът е, дали искат връзка или статутът на свободен човек е по-удобен засега?

 

ВЕЗНИ

Непоносимото настроение на знака може да бъде разбрано само от любимия човек. Затова, обаче трябва да спазите едно условие – трябва да сте отворени и честни със своята сродна душа. Не се бъркайте в раната, очаквайки, че партньорът ще ви разбере намеците и ще отгатне всичко сам. Ако Везните решат да си поговорят от сърце, тогава това ще бъде високо оценено и прието с отворени обятия.

Относно запознанствата, свободните представители на знака са много очарователни, когато искат, лесно могат да излязат от статута на самотен човек.

 

СКОРПИОН

Днес влюбеният Скорпион е като извор на комплименти, спомени от първите мигове. Той с готовност ще подкрепи любимия човек, но повече морално, отколкото чрез други методи. Скорпионът, обаче трябва да обърне внимание на чувствата на партньора, защото именно неговото участие ще помогне на половинката, да се справи с нерешителността.

Свободните представители не се интересуват от съдбовни познанства. Те се възползват от факта, че могат напълно да се потопят във водите на свободата си, без да поглеждат настрани към някой друг.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 23 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г

Каква ще бъде 2022 г според зодията 

СТРЕЛЕЦ

Говорете с любимия човек от сърце, говорете за преживяванията си, слушайте за тайните му – не е ли това най-прекрасното нещо, което може да се случи между двама души? Днес трябва да се доверите на своята сродна душа, особено ако разочаровате настроението си. Разбира се, не можете да знаете със сигурност дали партньорът ще ви подкрепи или, напротив, ще ви обвини, че сте като деца, но един обикновен разговор може да разкрие много карти.

Свободните от знака лесно ще общуват с нови хора, а статусът на необвързан може лесно да се промени. Освен това, ако съдбата изпрати интересен човек, това означава, че не е без причина.

 

КОЗИРОГ

Отношенията могат да бъдат напрегнати, защото Козирогът е твърде взискателен към своята сродна душа и дори да твърди, че е готов да се примири с всичките й странности и капризи, вероятно лъже себе си. Всъщност вие цените надеждата, че партньорът ви ще се подобри и искате това да се случи скоро. Промените в поведението и характера обаче отнемат не една седмица, а месеци. Просто бъдете търпеливи и проявявайте разбиране.

Свободните Козирози могат лесно да предразположат събеседника. Вярно е, че свободните не са избрали „този” път напразно, тъй като някои от тях още не са се отдалечили от горчиво преживяване.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес трябва сериозно да поговорите с партньора си. Няма за какво да се притеснявате, просто е време да помислите за сериозни стъпки, включително закупуване на съвместен имот. Ето защо, трябва да предложите на сродната си душа не най-забавното решение. За да спестите пари по-бързо, ще трябва да „затегнете коланите“, да се откажете от големите тържества и скъпи подаръци. Необходимо е и двете страни да са съгласни на този план, за да се избегнат конфликти.

Що се отнася до свободните от знака, днес те не искат да хабят енергия за нови запознанства.

 

РИБИ

На този етап Рибите са заети с „приключването“ на дела, които са били отложени или имат краен срок. В този случай сродната душа също ще се нуждае от помощ, така че съществува малък риск за неразбиране. Но вашият здрав разум ще помогне за разрешаването на конфликта или по-скоро ще го предпази от разрастване. Основното нещо е да не прибягвате до прибързани заключения и решения.

Свободните Риби днес изобщо нямат време за нови запознанства. Прибързаността ги кара да гледат само напред и да не забелязват обожателите си. Трудно е да се каже, дали това е за добро или лошо, тъй като свободните представители на знака имат какво да правят в близко бъдеще.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе