ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 23 ОКТОМВРИ, 2021 Г.
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 23 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

 

Денят ще има особена енергия, която ще се отрази на хората по определен начин. Някои ще успеят да се справят с това, може би тези, онези които имат силна самодисциплина. От една страна, тя ще отвори за хората източник на огромна сила и потенциал, но не всеки ще може да го използва. Тези, които чувстват липса на енергия, трябва да се оттеглят, да си дадат почивка, да не се опитват да надскачат възможностите си и като цяло да правят ненужни действия. Друга „характеристика“ на деня е, че атмосферата ще бъде изпълнена с раздразнителност и мнозина ще й се поддадат.

 

ОВЕН

Благоразумие – тази дума може да опише поведението на този знак днес. Някои ще го смятат за алчен, защото ще откаже различни молби, а някои за егоист, защото Овенът не възнамерява да отстъпва на никого. Има, обаче, малък вариант този знак да се съгласи с нещо или някого, но ще го направи с голяма доза коментари, че самият събеседник ще се откаже от идеята си. Но най-удивителното е, че това поведение ще засегне не само другите, но и самия знак. Днес е толкова упорит, че ще се отрече и от самия себе си.

 

ТЕЛЕЦ

Днес Телеца ще бъде със забити в стената рога и въпреки това, ще продължава да блъска напред. От една страна, това ще рефлектира върху поемането по пътя на решителността, а от друга, ще бъде свит от предпазливост. Прави впечатление, че едното може да пречи на другото, тоест прекомерната предпазливост ще го накара да пропусне нещо, но и необмисленото решение, също има своите последствия. Препоръката е проста, този знак трябва да може да комбинира тези две понятия, да действа в съответствие с неписаното мото „дойде, помисли и спечели“.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес е добър ден за организиране на събития. Много от ангажиментите са приключени компетентно и успешно или наближават този етап. Здравето ще е в обичайното състояние, отношенията са изяснени. Но явно това няма да бъде достатъчно за доброто настроение на Близнаците, те със сигурност ще намерят причина за недоволство, сумтене и други прояви на негативни емоции. Препоръките се отнасят и за евентуални важни дела, планирани за днес. Желателно е да се контролират, за да не развалят отношенията с други хора, поради собственото си нетърпение.

 

РАК

Днес самите представители на знака, както и околните, трябва да се подготвят за неговото пасивно поведение, близко до депресия. Може би това е срив, при който не искате нищо през целия ден и наистина нямате достатъчно сили да завършите нещата. Или дори да ги започнете. Как ще мине денят зависи от нивото на волята и издръжливостта на индивида. Но не се препоръчва да се надявате на продуктивен ден, постижения и други удобства.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 23 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Късметче за 23.10.2021 събота 

Интимен хороскоп за 22022 г

Женски интимен хороскоп за 2022г

ЛЪВ

Много от натоварените дни са зад гърба ви и днес е моментът да си починете от вниманието на всички. Този ден няма да донесе съдбоносни промени. Ще премине спокойно, без суетене и бързане. Взетите решения днес са балансирани, без риск или лекомисие. Като цяло този знак не прилича на себе си, така че трябва да сте готови, повече от един път, да отговорите на въпроса „какво има в настроението“. Състоянието на духа ще бъде в ред и няма причина да го усложнявате.

 

ДЕВА

Изминалите дни бяха изпълнени с възходи, падения, наслада и много други емоции. И днес не е изключение. Вероятно, съдбата ви е подготвила ярки впечатления, но откъде ще дойдат те, не може да се каже със сигурност. Основното за този знак е да не се поддава на униние, съмнение и тъга. Заемете се с повече неща, привлечете вниманието на близките, включете ги в някаква интересна дейност. Този ден трябва да бъде приятен, нищо друго.

 

ВЕЗНИ

Днес този знак ще надделява над усещането си за централна позиция във Вселената, така че ще бъде по-обидчив и чувствителен от обичайното, ще си мисли, че другите не го приемат сериозно. Причината трябва да я потърси дълбоко в себе си, а в близките и колегите. Или самите Везни неправилно изразяват мислите си, или самите идеи са твърде невероятни, но това няма да намали нивото на упоритост и опитите на знака да постигне приемане чрез натиск. Просто казано, днес ще бъде трудно, ако не и невъзможно, да се постигне взаимно разбирателство с другите. Затова остава да пожелаем търпение за близките хора на знака.

 

СКОРПИОН

Този знак е известен с това, че е непринуден, особено ако това или онова предложение е в кръга на неговите интереси. Но днес съдбата се разпорежда по друг начин – не е възможно да убедите Скорпиона на подвизи, приключения и помощ. По-добре е да не искате дори елементарен съвет от него. Струва си да направите компромис, защото това необичайно отношение на знака не е в негов стил. Днес той е физически неактивен, а делата ще бъдат решавани чрез умствен труд.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 23 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Любовен хороскоп за 23.10.2021 събота

Късметче за 23.10.2021 събота 

Каква ще бъде 2022 г според зодията 

СТРЕЛЕЦ

Днес този знак е невъзмутим. Нуждата от драстични промени може да го обезпокои. От непланирана промяна до „революция“, в каквото и да се прояви, всичко това ще ядоса Стрелеца. Причината за това е липсата на разбиране – защо нещо трябва да се промени, какъв е смисълът на тези действия, по-добре е да отделите време и внимание на нещо по-съществено и важно. Но, както беше отбелязано, това е единственото нещо, което ще вижда този знак през деня, иначе в останалите ситуации ще се държи стабилно и с достойнство.

 

КОЗИРОГ

Днес този знак ще действа като ковач на собствената си съдба. Той може или да спечели всичко и всички около себе си, или да ги отблъсне. Всичко е до детайлите, дори външният вид ще играе роля в този сценарий. Така че, класическият стил, сдържаност в жестовете, речи и поведение ще създадат образа на интелигентен човек, на когото можете да разчитате и да се доверите. Следването на прости съвети буквално през деня ще позволи на знака да спечели достойна публика, която по-късно ще се окаже полезна за лични цели.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес този знак ще предпочете да се затвори у дома и да не подаде носа си, дори и през прозореца. Всички видове задължения и отговорности, обаче изискват съвсем различно поведение. Може би, той умишлено няма да осъществи контакт и ще прояви прекомерна предпазливост в ангажиментите. Не е въпрос на доверие или скептицизъм, а просто тялото решава, че е време за почивка, така че о настройва ума към състояние на мир и спокойствие. Възможно е съдбата да е подготвила за този знак приятна изненада или среща.

 

РИБИ

Днес трудно ще се пригодите към определено настроение. Имате потенциал, както за бодрост, така и за енергия, оставете раздразнителността и недоумението, те са дреболии, от които нямате нужда. Този букет от усещания ще позволи на Рибите да гледат трезво на случващото се наоколо и да действат без излишни надежди и витание в облаците. Силата на волята днес е силна, издръжливостта като цяло е по-добра от тази на олимпиец, така че каквото си помислите днес, ще бъде постигнато без колебание. Краят на деня ще покаже положителен резултат, който ще бъде забелязан и одобрен от другите.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе