Езикът на тялото – кога някой не ви харесва

Езикът на тялото – кога някой не ви харесва
Психология

Езикът на тялото – кога някой не ви харесва

Често сме в пространства, където мнението на хората има значение за нас. Искате да направите добро впечатление и да знаете, че другият ви харесва. Няма значение дали сте на работното ви място или сред роднините ви. Способността да разпознавате дали някой ви харесва или не може да бъде ценно умение. Вероятно е интригуващо да разберете, че езикът на тялото на човека казва всичко. Така че, независимо дали сте на среща или в обикновена обстановка, внимавайте за издайническите знаци. Те могат да ви покажат кога някой не ви харесва, въпреки че претендира за обратното.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето и кога езикът на тялото на хората подсказва, че не сте им приятни:

Те позиционират краката и пръстите си далеч от вас

Едно от първите неща, които трябва да направите, е да хвърлите лукав поглед в краката им. Ако сочат настрани от вас, това може да означава, че те не ви харесват. Това обикновено се случва, когато човекът не е заинтригуван от това да дебатира с вас и изобщо да слуша какво казвате. Следователно той започва да се отклонява от вас чрез позицията на краката си. Всъщност хората могат да насочат пръстите си към други хора в района, с които биха искали да разговарят. Ако пък краката сочат в посока  вратата на помещението, значи вероятно този човек няма търпение да си тръгне.

Те правят твърде много зрителен контакт, за да го компенсират

Много хора вярват, че тези, които не ги харесват, няма да ги гледат в очите от неудобство. Обратното обаче също е вярно в много случаи и езикът на тялото трябва внимателно да се разкодира. Истината е, че често хората правят допълнителен зрителен контакт с някого, който не ги интересува. Те правят това, за да компенсират липсата си на интерес към него. Целта им е човекът, който не харесват, да не забележи, че са недоволни от това, че трябва да говорят с него. Сега се замислете, случвало ли се е някой да ви гледа с празен поглед, докато си говорите. Може да ви се е струвало, че темата му е изключително интересна, но дали наистина е било така…

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Те често поглеждат часовника си.

Когато разговаряте с човек или седите до него, обърнете внимание и на друг елемент,за който подсказва езикът на тялото. Ако видите, че той често проверява часовника на ръката си или поглежда този в стаята, за да разбере часа, това също е знак. Вероятно означава, че той бърза за някъде или просто чака да напусне това помещение по-бързо. Много е възможно той да няма търпение да си тръгне, за да не му се налага повече да говори с вас. Разбира се, той не би си го признал или от лицемерие, или просто защото му е неудобно и се притеснява да ви отреже.

Въоръжени със силата си на възприятие, сега можете да погледнете отвъд фалшивите усмивки. Езикът на тялото ще ви помогне да разберете какво наистина чувстват хората към вас. Да, никога не е приятно да разберете, че някой не ви харесва. Но в действителност не може да сме приятни на всички. Много по-добре е да знаете истинските чувства на някого, отколкото да се оставите да бъдете заблуждавани.

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Трите грешки, които един Лъв прави във връзка

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Силата на думата „БЛАГОДАРЯ“

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе