Случайни фрази
Любов и партньорство

КАКВО КАЗВАТ НЕГОВИТЕ „СЛУЧАЙНИ“ ФРАЗИ

Някои случайни фрази, изпуснати между другото, са истински шифър, който крие чувствата и намеренията на мъжа. Вижте универсалния ключ към този шифър в нашия „преводач“.

Небрежно изречените думи показват характера и намеренията на човека много по-добре от замислената реч. Обърнете внимание коя от тези фрази вашият любим или приятел използва по-често от другите.

5 СТЕРИОТИПА НА МЪЖЕТЕ, НА КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА ВЯРВАТЕ

6 причини защо мъжете си тръгват

Женските навици, които дразнят мъжете

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

В кукленския манастир „Св. Св. Козма и Дамян“ стават чудеса

Вижте в нашия „преводач“ на „случайни“ мъжки фрази какво всъщност означават

„…и те запомних“

Той се обажда, за да разкаже забавна случка, която му е напомнила за вас. Изпраща забавни мемета в месинджъра, като добавя, че героят донякъде прилича на вас. И когато гледа филм с вас, той забелязва, че героинята има същата прическа или сладък навик да върти кичур около пръста си.
Ако все още не ви е признал любовта си, знайте, че е въпрос на време. Може би самият той не забелязва колко често мисли за вас през деня. Подсъзнателно той свързва с вас всички хубави и приятни неща, които се случват в живота му, във всичко търси вашите черти – и това е много добър знак за връзката ви!

„Ще ме разбереш“

 

Когато ви разказва за нещо, той мимоходом споменава „разбираш ли“. И когато споделя важни планове, чака подкрепа с думите „разбираш какво означава това за мен“. „Ще ме разбереш “, с тази фраза той предхожда специална история от живота си.
Изборът на този конкретен глагол ясно казва едно: той чувства, че сте на една и съща дължина на вълната. Трябва да ви се вярва, вие сте този близък човек, с когото можете да преминете през живота „в скръб и в радост“, поне съзнанието му е за това, което той упорито сигнализира.

„Ти направи, ти реши, ти измисли“

 

Обсъждате съвместни планове, но от устните му не чувате думите „ние“ или „аз“. „Предложи да дойдем тук“, „реши да поръчаш тези завеси“, „искаше да поканиш майка си на гости“. И изглежда, че всичките ви желания са изпълнени, но има смътно усещане, че той не споделя тези стремежи.
Интуицията не ви подвежда: той се опитва да прехвърли отговорността за всичко, което се случва с вашата двойка, само върху вас. Може би той се страхува да не ви разстрои, като вземе грешно решение и подсъзнателно „слага граници“. Или може би самият той се готви да посочи вашите грешки – все пак според него те са били само ваши.

„Купувам скъпо“

 

„Отиваме в скъп ресторант“, „Купих ти скъп пръстен“, „ще седнем на най-скъпите места“ – постоянно чувате как той подчертава стойността на своите подаръци и дела. Освен това ценността не е само материална: той очаква да забележите колко пари, усилия и време инвестира в общуването.
В същото време той сам оценява мащаба на инвестициите си, чудейки се дали не е направил грешка. И това изобщо не означава, че той ще поиска от вас връщане. Ако мъжът вече е решил да се грижи за вас на най-високо ниво, той прави сериозни планове за вашата двойка.

„Основното е, че ние с теб сме добре днес“

 

„Сега съм най-щастливият човек“, „днес е толкова прекрасно за нас“, „този ден е прекрасен с теб“ – такива думи от близкия мъж ще разтопят всяко сърце. В началния етап на връзката това, което се случва в момента, е ценно.
Но ако времето минава и периодът „сега“ не свършва, струва си да помислите дали той вижда бъдещето ви заедно. Чуйте думите му: говори ли за плановете си? Или това, което ще се случи с него утре, е изненада и за двама ви? В този случай не приемайте връзката присърце, оставете я да остане приятен романтичен спомен.

„Това ме вбесява!“

 

„Съседът ми ме ядосва“, „Тези безкрайни обаждания са досадни“, „Невъзможно е да слушам тези глупости“, „Не ме досаждайте с глупости“ – колкото по-често чувате такива фрази в речта му, дори ако не са адресирани до вас, толкова по-голяма е вероятността един ден да ги чуете и адресирани до вас.
Можете да прикриете емоциите – всички знаем как да направим добро лице – но речта ще издаде категоричния, импулсивен и вероятно агресивен човек. В същото време не забравяйте, че всеки има лоши дни, когато всичко наистина ви вбесява. Тревожна камбана ще бъде само редовното използване на тези думи.

„Ние с теб ще бъдем …“

 

„Ти и аз ще бъдем заедно завинаги“, „винаги ще бъдем щастливи“, „ще имаме всичко най-добро“ – въпреки обещаващото „ще го направим“, такива фрази рядко се изговарят от мъж, който сериозно мисли за съвместно бъдеще . Като казва това, той не обещава и не планира нищо, а само изказва това, което според него искате да чуете.
„На тази веранда ще пием чай“, „ще решим това заедно“, „дъщеря ни ще прилича на теб“ – и това не са думи на момче, а на съпруг. Поне потенциален съпруг. А колко обещаващо – ще проличи не само от думите, но и от действията му.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе