9 идеи за какво да говорите с мъж, за да поддържате интереса му

9 идеи за какво да говорите с мъж, за да поддържате интереса му
Любов и партньорство

9 идеи за какво да говорите с мъж, за да поддържате интереса му

За какво да говорите с мъж, когато не го познавате добре, може да бъде трудно, особено когато излизате на първа или втора среща. От решаващо значение е да имате предвид неговите хобита и възгледи, когато се опитвате да измислите неща за обсъждане. Би било идеално да изберете тема, от която и двамата се интересувате и можете да разговаряте. Проблемът идва, когато още не знаете тези подробности и се притеснявате да не загубите интереса му.

Използвайте списъка с въпроси на тази страница като ръководство. Така можете да избегнете неудобни ситуации и да сложите край на това неловко усещане.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето и няколко идеи за какво да говорите с мъж, за да поддържате интереса му.

Хобита

Не ви ли харесва да говорите за нещата, които намирате за приятни? Същото важи и за мъжете. Да го попитате за неговите интереси или хобита е страхотен подход за започване на разговор. Също така помага да разберете дали вие двамата имате общи неща.

Забавни истории

Когато има пауза в разговора ви с него и се чудите за какво да говорите, разкажете му всякакви забавни или смислени спомени от вашето минало. Можете да кажете нещо от типа на „Това ми напомня за една случка от първото ми посещение в този град.“

Любими филми и телевизионни предавания

Какъв тип филми и телевизионни предавания предпочитате да гледате? И двамата имате ли това общо нещо? Ако е така, чудесен начин да започнете тема за разговор с човек е с това. Можете да му зададете конкретен въпрос, като например хареса ли ти как завърши този филм.

за какво да говорите

Храна и напитки

Всеки харесва добрата храна, така че това е добър ледоразбивач. За да започнете разговор с него, можете да го попитате коя е любимата му кухня. След това, ако имате съвпадение, може този разговор да доведе до предложение за втора среща в такъв ресторант. Струва си да опитате.

Пътуване

Намираш ли го за турист? Често може да бъде намерен със спортна екипировка за открито, облекло за тематичен парк или да публикува снимки от различни дестинации. Ако се чудите за какво да говорите с него, може да започнете с въпроса дали обича да пътува и на какви места е ходил. След това вие разкажете същото и за вас. Ще се изненадате колко общи неща можете да намерите.

Домашни любимци

Животните могат да обединяват хората в почти всяка ситуация и когато се чудите за какво да говорите с мъж, може темата да са именно те. Да попитате човека, с когото разговаряте за това е страхотен подход да го опознаете, дори ако той няма домашен любимец. Можете също така да започнете дебата, като споделите снимка на вашия питомник.

Кариера и образование

Друга тема „по подразбиране“ или такава, която обикновено се появява в първата среща, е тази. Тук не говорим изобщо да започнете да го питате колко пари изкарва. Това е изключително грешно. Ако се чудите за какво да говорите, разкажете си кой с какво се занимава, това ли е мечтаната професия и какво харесва в нея.

Детството

Това е тема, която също може да включите, ако се чудите за какво да говорите с човека срещу вас.  Като сте по-конкретни, като например да споменете любимия си спомен от гимназията или спомен от детството, може да продължите разговора.

За себе си

Не позволявайте разговорът да бъде само за него и да изглежда така, сякаш го подлагате на подробен разпит. Той също ще иска да ви опознае по-добре, затова му дайте шанса да го направи. Освен това ще се почувства по-спокойно, когато ви споделя някакви неща за себе си, ако и вие правите същото.

Разбира се, това са само някои идеи за какво да говорите с мъж, ако все още не можете да преодолеете неудобството, а не искате да изглеждате скучни в очите му. Не е нужно да ги спазвате буквално, защото всеки човек е индивидуален. Просто бъдете естествени и ще видите, че нещата ще се получат.

за какво да говорите

Вижте още:

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе