Уважението: Най-важното условие за щастлива връзка
Любов и партньорство

Уважението: Най-важното условие за щастлива връзка

Взаимоотношенията наистина са свързани с уважението. Някой може да ви обича до лудост, но една връзка може да продължи само ако има здравословна доза уважение. Да разберете дали някой ви уважава е също толкова важно, колкото да разберете дали някой е влюбен във вас. Намирането на уважение в една връзка може да бъде изненадващо трудно нещо, защото любовта може толкова лесно да ни заслепи от неуважение.

Истината е, че когато в любовта липсва уважение, тя е самоцелна. Неуважителните партньори са загрижени за това как ги карате да се чувстват, как можете да им служите, как ги отразявате.

Партньор, който ви уважава като пълноценен, мислещ човек. Някой, който ви уважава, ще се радва на вашата независимост и ще уважава вашите граници.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци на уважението

Вашият партньор ви слуша

Знак на уважение е, че вашият партньор наистина се вслушва в това, което имате да кажете. Той или тя не просто използва времето, което прекарвате в говорене, като възможност да измисли следващата си точка (хайде, всички познаваме такива хора), а по-скоро вашият партньор ви слуша внимателно и отговаря по съответния начин.

Вашият партньор се гордее с вас

Ако вашият партньор ви уважава, той или тя се гордее с вас, независимо от това как го карате да изглежда. Понякога хората имат партньори, които се гордеят с това, което техните половинки могат да отразят обратно към тях (Например, човек може да се гордее с приятелката си, защото е привлекателна, което на свой ред го кара да изглежда като такъв), но това е повече за суета, отколкото за уважение. Някой, който наистина ви уважава, се гордее с това кой сте като човек.

Вашият партньор иска съвета ви и го приема сериозно

Когато вашият партньор преминава през нещо трудно или чувствително и поиска вашия съвет, той или тя показва, че ви уважава и цени вашето мнение. Те може да не приемат съвета ви, но приемат сериозно това, което имате да кажете.

Уважава вашите желания

Ако някой ви уважава, той или тя ще уважи желанията ви, когато става въпрос за тялото ви. Ако мразите да ви гъделичкат и партньорът ви го знае, той или тя ще се въздържа да ви гъделичка. Ако има нещо, което ви кара да се чувствате неудобно в леглото, също няма да го прави. Без натиск, без вина и без обиди.

Вашият партньор е честен с вас

Партньор, който ви уважава, няма да се опита да ви предпази от неудобни новини, нито ще обиди интелигентността ви, като лъже за собствените си действия. Имате право на честност относно нещата, които влияят на живота ви, и партньорът ви знае това.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Любовта е по-силна от омразата! Тя преобразява човек по особено красив начин

И мъжете са способни на чувства и емоции! И те имат нужда от любов и подкрепа

Струва точно нула лева и нула стотинки да бъдеш добър човек! Защо не опиташ?

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе