любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 МАЙ 2022-вторник

Любовен хороскоп за 17 МАЙ 2022-вторник: Днес е страхотен ден за всички, които полудяват от несподелена любов! Дори и най-безнадеждно и несподелено влюбените получават шанса да привлекат вниманието на обекта на мечтите си. Основното е да проявите активност и да изясните интереса си. Бъдете по-смели, днес печелят само тези, които знаят точно какво искат! Повярвайте в силите си и смело напред! Също така денят е чудесен за нови познанства – само ако сте готови да поемете инициативата в свои ръце.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 17 МАЙ 2022-вторник 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 16 май – 22 май 2022 

„Лъжата и голата Истина”–притча на 200 години… 

Целулит! 10 лесни стъпки към избавление 

ОВЕН

 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 МАЙ 2022-вторник
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 17 май 2022: Опитайте се да взимате решения въз основа на това, което е наистина добро и за вас, а не само за сродната ви половинка. Малко мистерия не пречи. Откъснете се от предсказуемостта и скуката и ще предизвикате интереса на човека, на когото държите. Направете нещо добро за себе си, нещо, за което никога не сте мислили преди, и разширете хоризонтите си. Преразгледайте отношението си към любовта.

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 МАЙ 2022-вторник
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 17 май 2022: Ако днес Телецът иска нещо, тогава той ще постигне целта си! Дори любимият му човек по-рано категорично да е отказвал да купи нов гардероб или да отиде в най-скъпия ресторант в града, да се опита да използва кухненска маса или да окачи полилей, днес Телецът ще може да го хване! Упоритостта, съчетана с находчивост, умножена по луда решителност – е убийствен коктейл, срещу който е невъзможно да се устои… основният съвет на хороскопа е един: използвайте днешният потенциал с полза и разум!

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 МАЙ 2022-вторник
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 17 май 2022: Днес семейните дела могат да попречат на общуването на Близнаците с любимия човек. По-възрастните или по-младите членове на семейството могат да нарушат интимните планове на двойката, така че срещата със свещи остава малко под въпрос. Може би е най-добре да планирате семейна вечеря веднага? Хороскопът уверява: днес Близнаците са готови за комуникация и трудни разговори по най-болезнените теми. На този ден те перфектно защитават интересите си, способни са да постигнат целта си без скандал, така че защо да не общуват?

РАК 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 МАЙ 2022-вторник
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 17 май 2022: Спрете негативните мисли, негативните нагласи на другите и се опитайте да ги убедите, че всичко може да се постигне, ако наистина го искате. Но преди всичко се убедете в това. Планирайте кратко бягство с любимия човек или релаксиращ ден в салона за масаж. Или просто се отпуснете в прегръдките ви с питие и хубав филм. И двамата имате нужда от това. Ако нямате партньор, значи днес не е най-добрият ден да започнете нещо сериозно.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 МАЙ 2022-вторник
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 17 май 2022: Ако любимият човек ви гледа с досада, не бива да се обиждате – той или тя може би има известно основание. На този ден сте готови да защитите своята гледна точка, напълно игнорирайки противоположното мнение, а понякога и аргументите на разума. Дори вашата половинка да намери сили да устои на натиска, днес е невъзможно да ви убеди в нещо! Притиснат към стената, Лъвът може да изрази съгласие, но вътре ще бъде непримирим, дотолкова, че да може да реши да саботира, стига всичко да е, както иска! Хороскопът уверява: откажете се от ненужните амбиции!

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 МАЙ 2022-вторник
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 17 май 2022: Ако Девата днес реши да съблазни някого, тя ще успее! Любовният й хороскоп за този ден е повече от благоприятен! Сега Девата е пълна с естествен магнетизъм, който е изключително трудно да се игнорира. Е, ако обектът на нейния интерес има някаква хитра система за блокиране на повикванията, постоянството ще дойде на помощ-днес тя е на върха си. На този ден Девата бързо ще се доверява, ще иска да разкаже всичките си дълбоки тайни!

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 МАЙ 2022-вторник
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 17 май 2022: Преживявате доста приятен период във връзката си, който може да бъде подчертан от романтична вечеря за двама или събирания на чаша вино. Вашият партньор ще се наслади напълно на вашата интимност. Ще ви бъде приятно да опитате нещо ново, което ще ви бъде предоставено във връзка ви. Днес необвързаните Везни трябва да поемат риска и накрая да поканят човека, който харесват на кафе или вечеря.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 МАЙ 2022-вторник
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 17 май 2022: Днес звездите в любовните отношения съветват Скорпиона да не върви с жилото напред, а да прояви максимална гъвкавост. Оказвайки се с любимия човек в конфликтна или дори деликатна ситуация, той трябва да се опита да запази спокойствие и да не се обижда в отговор. По–добре е да обезвредите напрежението с хумор. Това ще се окаже верен помощник и най-доброто оръжие на Скорпиона. Карайки любимия си да се смее, ще установи с изненада, че проблемът ще изчезне от само себе си.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 МАЙ 2022-вторник
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 17 май 2022: Днес звездите даряват на Стрелецът вълшебната радост в любовта, която буквално се носи във въздуха! Тази магическа атмосфера на практика не се нуждае от никакви допълнителни подсилвания. Дори при липса на свещи, цветя, шампанско и всички останали атрибути, Стрелецът с любимия човек ги очаква една прекрасна вечер, пълна с нежност и страст. Атрибутите обаче също няма да навредят – особено романтична вечеря, която винаги е актуална.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 МАЙ 2022-вторник
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 17 май 2022: Спрете негативните мисли, негативните нагласи на другите и се опитайте да ги убедите, че всичко може да се постигне, ако наистина го искате. Но преди всичко се убедете в това. Планирайте кратко бягство с любимия човек или релаксиращ ден в салона за масаж. Или просто се отпуснете в прегръдките ви с питие и хубав филм. И двамата имате нужда от това. Ако нямате партньор, значи днес не е най-добрият ден да започнете нещо сериозно.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 МАЙ 2022-вторник
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 17 май 2022: Днес звездите зареждат Водолеите повече за приятелско, отколкото за романтично общуване. Ако вече имате любим човек, можете спокойно да говорите с него по всякакви теми, които интересуват и двамата – днес партньорите ще се забавляват спокойно в компанията на другия. Ако ще излизате на лов за любов, не плашете плячката си с откровен флирт. Много по–ефективно е да бъдете просто приятел и интересен събеседник-това може да бъде най-доброто начало на бъдещите отношения.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 МАЙ 2022-вторник
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 17 май 2022: Днес необвързаните Риби ще имат шанса да срещнат красивия принц (принцеса) на мечтите си! Любовната стрела на Купидон може да ги прободе неочаквано, по време на безсмислен разговор или размяна на погледи. Докато изведнъж разберат, че пред тях има някой невероятен, достоен за най-голямо внимание. Днес може да бъде началото на новите и сериозни отношения, както и големи промени, които бележат нов етап в живота на Рибите.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе