Жена Дева: „Тиха вода“ с безпогрешна интуиция

Жена Дева: „Тиха вода“ с безпогрешна интуиция
Астрология

Жена Дева: „Тиха вода“ с безпогрешна интуиция

 

Жена Дева няма да примамите  с ласка, внимание и подаръци. Тя винаги гледа в градината на някой друг, където тревата е по-зелена. Но все пак има нещо в Девата, което не може да се намери в никоя друга: преданост и чувствителност.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

Родените под този знак трудно могат да се нарекат „лъскави красавици“, външният вид на Девите (24 август – 23 септември), като правило, е привлекателен, но не е идеален. И много дами са много притеснени от това и са склонни да се оплакват колко са ощетени от природата. Те никак не могат да проумеят, че специалната им походка, оригиналната форма на очите и стройните крака привличат много повече внимание от скучните и сладки 90-60-90 и лицето, „фотошопирано“ от хирурзи и гримьори.

Жената Овен 

Жената Телец 

Девите са тихи и срамежливи. Те няма да танцуват в средата на дансинга, а ще танцуват скромно в ритъма някъде зад ъгъла, където никой не вижда. Те се страхуват от публично говорене и е малко вероятно да се кандидатират за президент на компания или да създадат група. Но хиляди пъти греши този, който е  готов да отпише жената Дева от сметките. Знаете – тихите води са най-опасни. Девите знаят как да тъкат правилните „интриги“, да шепнат в ухото на правилния човек, така че новините да стигат до точните хора и да действат в интерес на Девата.

Жената Близнаци 

Жената Рак 

Представителите на този знак усещат безпогрешно, когато човек ги лъже или иска да им навреди. Те имат добре развита интуиция: могат да кажат кой какво мисли и как ще постъпи в следващия момент. Понякога „прозрението“ на Девите плаши дори самите тях. Затова е по-добре да внимават какво казват: думите им се сбъдват със скоростта на звука. И това може да бъде опасно.

Жената Лъв

Жената Везни

 

Девите са прекрасни майки: за децата си те ще преминат през всички кръгове на ада и ще дадат душите си. Но често не могат да се решат да родят. Следователно до тях трябва да има волеви мъж, който да им дава сигурност и да потиска съмненията им.

Като цяло всички представителки на този знак трябва да запомнят веднъж завинаги: не бива да правят аборт. И не защото има нещо общо с бъдещото здраве и последващите бременности. След аборт при жените от тази зодиакална група се завързват сериозни кармични възли, които, ако не влияят пряко върху живота на самата жена, със сигурност ще повлияят на живота на най-близките роднини или родените деца.

Девите рядко избират творчески професии за себе си: те са по-добри в работата с числа. Те се отнасят към трудовата дейност без фанатизъм, но изпълняват задълженията си стриктно, точно и навреме. От тях стават добри мениджъри от средната класа, шефовете Дева са уважавани и не се страхуват да ги критикуват.

Те са покорни в любовта – с жената Дева няма да имате специални изблици на романтика, страст и драма в отношенията. Но за тези, които ценят стабилността и увереността в бъдещето, тази дама ще подхожда идеално.

 

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе