Класация на най-завистливите знаци на зодиака  

Класация на най-завистливите знаци на зодиака  
Астрология

Класация на най-завистливите знаци на зодиака  

 

Завистта е странно нещо. Смятаме това за липса на самочувствие и се опитваме да го преодолеем, но не всеки успява в това. Завистта е като болест, поглъща човека, иска или не.

 

 Ето и нашата класация на най-завистливите  зодии

 

1. Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

 

Скорпионът е най-завистливият от всички зодиакални знаци. Не е склонен да се доверява на хората и ги напада от чиста завист. Скорпионът не знае как да крие чувствата си, така че хората около него се чувстват неспокойни.

 

2. Рак (21 юни – 22 юли)

 

Ракът изпитва завист, но знае как да я скрие. Той често не дава на другите да разберат, когато започва да ревнува, но след като го забележите, ще бъдете въвлечени в играта му.

 

3. Лъв (23 юли – 22 август)

 

Лъвът е може би най-привлекателният и страстен от зодиакалните знаци. Той разбира, че нещата не винаги вървят както трябва, така че не завижда особено на живота на другите. Единственото нещо, което може да го накара да ревнува, е когато партньорът му обръща голямо внимание на някого или нещо друго повече от него.

 

4. Дева (23 август – 22 септември)

 

Девата завижда, защото някой е по-добър в нещо от нея. Девата е много критична към себе си, така че ще се измъчва, докато не се оправи в тази област.

 

5. Овен (21 март – 19 април)

 

Овенът е страстен и капризен зодиакален знак, което го кара да завижда почти постоянно. Когато Овенът завижда, той става избухлив и продължава с емоциите си. Ако видите Овен да се изчервява от завист, бягайте!

 

6. Телец (20 април – 20 май)

 

Въпреки факта, че Телецът е ревнив и не винаги самоуверен, обикновено в него няма завист. Телецът е търпелив, разбиращ и знае кога да покаже емоциите си. Ако Телецът е станал завистлив, значи нещо много го притеснява.

 

7. Козирог (22 декември – 19 януари)

 

Козирогът обикновено не изпитва завист, за разлика от другите знаци на зодиака. Понякога се тревожи за дреболии и в него се прокрадва завист, но той не обръща внимание на това. Козирогът е кралят на самоконтрола и не позволява на нищо да му влияе.

 

8. Везни (23 септември – 22 октомври)

 

Везните са един от най-разбиращите знаци на зодиака. Те приемат превратностите на живота и не завиждат на по-добрия живот на другите. При тях завистта е рядкост. Везните мразят конфронтации и конфликти, така че ако Везните завиждат, никога няма да разберете за това.

 

9. Стрелец (22 ноември – 21 декември)

 

Стрелецът е склонен да бъде странен, но не и завистлив. Той е оптимист и общителен, така че другите му завиждат, а не обратното.

 

10. Водолей (20 януари – 18 февруари)

 

Водолеят не изпитва завист като останалите. Той решава проблемите. Ако срещне завист, той се опитва да обсъди причината, поради която се е появила, и да я премахне.

 

11. Риби (19 февруари – 20 март)

 

Рибите не завиждат поради състрадателния си характер и любовта към хората. Те не изпитват завист и омраза и ако го правят, тогава няма от какво да се страхувате, те няма да придадат никакво значение на това.

 

12. Близнаци (21 май – 20 юни)

 

Близнаците не завиждат по една проста причина: не им пука. Поради това Близнаците са едни от най-добрите хора наоколо. Те имат определено ниво на разбиране и като цяло безгрижно отношение към живота. Вместо да завиждат на хората, те стискат палци за тях.

 

 

Tagged , , , ,
на горе