Жената Рак: Нежна и специална
Астрология

Жената Рак: Нежна и специална

Жената Рак е като висулка с тайна: златна рамка, скъпоценни камъни отвън и богат вътрешен свят с много „тъмни петна“… Само истинският принц заслужава такова бижу.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg

Тази жена, казва женският хороскоп , е специална. Тя е трепереща, нежна, способна да разбере настроението на мъжа си и да улови вибрациите на тези, които са до нея. Тази жена не се плаши от лошо време: тя няма да мърмори и проклина дъжда, вятъра и студа. Просто защото знае как да намери плюс във всеки момент. Разбира се, понякога една жена Рак (22 юни – 22 юли) има лека меланхолия и депресия, но това се случва толкова рядко, колкото обилен звездопад …

Жената Риби

Жената Водолей 

По правило лошото здраве на Раците се дължи на факта, че някой или нещо не оправдава надеждите им: жените от тази зодиакална група са много фино устроени. Те разкриват всички страни на красотата в душите си, но реагират много болезнено на факта, че тяхната откритост не се оценява. Всяка обидна дума или упрек, отправени към жената Рак, я наранява болезнено. Всяка отровна стрела оставя кървяща рана, която може да не заздравее с години.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg

Често жената Рак прилича на черупка: външно може да изглежда силна и твърда, но вътре крие малка и беззащитна перла. Всеки, който види колко богат е вътрешният свят на жените, родени под този знак на зодиака, ще разбере, че няма по-добър партньор в живота.

Жената Козирог

Жената Стрелец 

Жената Скорпион 

Влюбеният Рак ще пече десет различни пайове на ден, ще готви романтични вечери и ще угоди на съпруга си по всякакъв възможен начин … Ако любовта живее в сърцата им, такива жени придобиват смисъл в живота, което им дава криле и желание да се събудят сутринта.

Раците са много мъдри – никога няма да ги чуете да крещят грубо на децата, ако направят нещо нередно. Жените от този знак избират много правилна и ефективна тактика: те спокойно, със собствената си логика и умение да разсъждават, обясняват на подрастващите: аз ще ви кажа какво да правите… Докато всеки направи точно това, което Раците предлагат.

Жената Везни 

Женат Дева

Често се случва жените от тази зодия да не са много добри готвачи и домакини. Но те знаят как да създадат удобно пространство за своите близки, което ще ги стопли, подкрепи и отпусне. Раците умеят да слушат и чуват събеседника си. Именно в това е  тяхната сила, жените Рак винаги ще бъдат тих пристан за всяка наранена душа и искрено ще съчувстват на онези, с които се е случила беда.

Жената Лъв

Жената Близнаци 

 

Тези, които имат жена Рак в обкръжението си, са истинските късметлии. Те са намерили ангел, който винаги ще ги пази.

 

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе