ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 24.02.2022 – четвъртък

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 24.02.2022 - четвъртък
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 24.02.2022 – четвъртък

Любовен хороскоп за 24.02.2022-четвъртък за всички зодии: Денят клони не толкова към любовни търсения и преживявания, колкото към уютно забавление с любим човек. Днес е денят, в който думите не са необходими: мълчанието може да каже много повече.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 24.02.2022 – четвъртък 

СЪВЕТ за 24.02.2022 към всяка зодия 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 21 Февруари – 27 Февруари, 2022 

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 21 Февруари – 27 Февруари, 2022 

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г. 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 г. 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 24 февруари: Днес е денят, в който само малко тласък е достатъчен, за да изстреля отношенията ви с любимия човек на ново ниво! Звездите предсказват, че и самите вие, и избраницата ви, вече сте узрели за това, но ако събитията не са принудени, едва ли ще се случат от само себе си в следващите дни. Така можете спокойно, да поемете инициативата в свои ръце, в същото време без да е особено натрапчиво: дори малка стъпка днес може да послужи като катализатор на процеса и магически да промени много в отношенията ви.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 24 февруари: Днес Телецът трябва да бъде подготвен да отстоява личните си интереси във връзка с любимият човек. Уви, дори в най-доверчивите и искрени отношения има граница, отвъд която партньорът не може да преминава. Днес вашият партньор може или случайно да наруши тази граница, или да го направи съвсем умишлено – само за да разбере докъде ще му бъде позволено да отиде.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 24 февруари: Днес не влюбените Близнаци нищо няма да им попречи да бъдат оптимисти – дори ако, както се казва, да няма реална причина за това. Съдбата е подредила картите по такъв начин, че ако мислите за това по-добре, често се случа да посрещнете промените с готовност. Днес Близнаците имат точно такъв ден, настроили се към положителното, ще го привлекат в живота си! Представяйки си страхотна среща или щастлива, страстна романтика, Близнаците ще напишат сценария за връзката си.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 24 февруари: Днес, в общуването с любимият човек, Ракът трябва твърдо да определи границата си и да отстоява позицията си. Дори, както обикновено да предпочете, да се съгласи с избраника си, когато той греши, днес има смисъл да направи изключение и да се заяви. Трябва ли през цялото време да се преструвате, че всичко е наред и да правите непрекъснато компромиси? Днес, събрали смелост, вие сте в състояние да изразите претенциите си директно в лицето му – може би това ще бъде голямо откровение за партньорът ви.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 24 февруари: Днес, просто трябва да преодолеете страхът си от провал и от неизвестното, защото този страх е единственото нещо, което може да ви спре по пътя на промяната. Денят ви склонява да не чакате времето край морето, а да предприемете решителни стъпки към постигане на истинско щастие. Ако днес проявите колебание, поддавайки се на съмнения, по-късно ще съжалявате, и то дълго време. Така че, долу с условностите и неувереността в себе си – моментът е благоприятен, действайте!

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 24 февруари: Днес Девата може внезапно да ревнува любимия си за миналите му отношения. Може би причината за това ще бъдат спомени, а може би съдбата ще ви тласне към един от бившите партньори на избраника ви. Преди да позволите на ревността да съсипе днешният ви ден, трябва да си спомните, че тази личност е част от неговото минало. Благодарение на минали грешки вие и вашият партньор сте такива, каквито сте днес, срещнахте се и се влюбихте един в друг.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 24 февруари: Днес звездите съветват Везните да се замислят защо не могат да се открият напълно пред любимия човек. Защо да се опитвате да изградите някой друг от себе си – наистина ли смятате, че избраникът ви няма да може да ви обича такива, каквито сте в момента? Днес трябва да свалите и захвърлите всички маски на анимационни супер-герои, показвайки на любимия си истинското си лице – макар и не идеално, но искрено и истинско.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 24 февруари: Днес Скорпионът няма да е в настроение да флиртува и като цяло да се държи несериозно. Ако иска да се запознае с подобно отношение, единственият изход за него е да намери човек, който е също толкова сериозен. Звездите обещават, че днес спокойните разговори за политика, наука или изкуство са доста способни да запалят искра на романтичен интерес между събеседниците. И с течение на времето, може би ще се развие в истинска обич и страст.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 24 февруари: Днес Стрелецът ще има повод да се замисли за това, защо постоянно привлича определен тип хора в личния си живот. Самият той, както му се струва, има вкус на съвсем различен тип. Тази загадка има две решения. Може би с хора, които не са ваш тип, вие просто не се колебаете да бъдете себе си? А може би е още по-просто, всъщност вашият идеален партньор е точно пред носа ви… Просто самите вие все-още не осъзнавате, че това е идеалът ви.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 24 февруари: Днес, ако Козирогът е зает с много работа, той трябва да я отложи за по-късно, като цяло, да забрави думата „работа“, поне за един ден. Това е ден за прекрасни романтични преживявания, но ако сте твърде заети с други неща, няма да забележи този знак от небесните тела. Така че, разхлабете косата си, разхлабете вратовръзката си или разкопчайте няколко от горните копчета на блузата си. Флиртувайте, стреляйте с очи, забавлявайте се! Днес можете да си го позволите във всяка обстановка – дори и на работното място.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 24 февруари: Днес е моментът, в който Водолеят и любимата му да се заемат с изясняване на въпроси, които са отложили за по-късно. Вие отлагахте по различни причини: може би не се чувствахте готови или може би връзката ви по това време не е била на необходимото ниво. Така или иначе, днес Водолеят и избраницата му най-накрая могат да говорят за това, което наистина ги тревожи – без страх, че няма да бъдат разбрани или че думите им ще бъдат посрещнати враждебно.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 24 февруари: Днес, по въпросите за любовта, Рибите трябва да си спомнят кармата – великият закон за причината и следствието. Според този закон нищо в света не се случва просто така, а настоящата ситуация около вас е само резултат от вашите конкретни действия, мисли и думи. Ако искате, да промените нещо в личния си живот, трябва да образовате не хората наоколо, а себе си. Не е лесно, но резултатът ще бъде наистина грандиозен!

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе