Наистина ли ме обича?   Сигурни знаци, че той е влюбен в теб

Наистина ли ме обича?   Сигурни знаци, че той е влюбен в теб
Любов и партньорство

Наистина ли ме обича?   Сигурни знаци, че той е влюбен в теб

 

 

Да имаш човек до себе си е мечта за много жени, които са сами. Да си във връзка е прекрасно. Или може би не чак толкова, колкото изглежда отстрани. Но това е само понякога, разбира се. Тогава, когато липсва любов. Или пък тя е едностранна. Тоест само единият от двамата обича. Другият? Той по-скоро обича себе си или може би някого другиго, но тайно. В сърцето. И е с теб, само защото не иска да бъде сам. И не осъзнава колко лоша постъпка е това. И какво ти причинява. А ти си толкова влюбена в него. Пълен егоист. Но стига повече драма. В днешната статия няма място за нея! Любовта може да бъде и красива – напук на всичко и всички! Всъщност тя е прекрасна – всичко останало, което носи само и единствено тъга не е любов. Нещо друго е. Антоним. На тази красива дума. Тя е синоним. На щастие. Свобода. Спокойствие. Подкрепа. Уважение. Мечти. Споделената любов дава. Живот. И не иска нищо в замяна. Просто обичай. Безусловно. Безрезервно. Истински. Както никога до сега.

Но трябва ли да си родена под щастлива звезда, за да я откриеш? Във връзка си, но не знаеш колко истинска е любовта му към теб? Изобщо обича ли те така, както ти него? Щастлива ли си?  Искрен ли е към теб?

Може би не знаеш за неговите истински чувства и съмненията за тях те измъчват, но по действията му може да разбереш сама. Дори повече – може да го почувстваш.  Ако той наистина те обича, тези знаци го издават напълно. Виж кои са.

Показва истинско уважение

Уважението и любовта са основното гориво за една връзка. Те вървят ръка за ръка. Само уважението не е достатъчен знак за романтична любов, но без него една връзка би била невъзможна. Ако партньорът ти показва уважение към теб – твоя избор, тялото ти, мечтите ти, изслушва те и винаги се опитва да те разбере и подкрепи, със сигурност е влюбен в теб.

Ти си на първо място за него

Един от признаците, че мъжът ти те обича е колко често те поставя на първо място. Истинска любов е ако той поставя нуждите ти и щастието ти пред неговите. Това е изключително трудно и изисква много усилия и силна любов към отсрещния човек.

Ти си неговият приоритет

Ако той отделя от ценното си време за теб и пренебрегва всички останали, за да прекарате повече време заедно и види усмивката ти, то несъмнено си най-голямата късметлийка в света. Когато ти си неговият приоритет и си по-важна дори от работата му, грижи се за теб и иска да сте заедно навсякъде, той несъмнено изпитва силна любов, привързаност и уважение към теб.

Винаги се старае и грижи за връзката ви

Обичащият партньор приема грешките си и се опитва да ги поправи. Той е готов на всичко, за да се промени към по-добро. Споровете и конфликтите са съвсем нормални неща, които се случват често при двойките. Проблемът не е в тях, а в това до колко мъжа и жената ги осъзнават, и биха ли направили всичко възможно, за да се справят с тях.  Дори това да означава да пренебрегнат собствените си разбирания и възгледи, за сметка на спокойствието и любовта между двамата. Любящият партньор полага усилия и грижи за укрепването на връзката.

Уязвим е пред теб

Най-нетипичната черта у мъжете е да показват уязвимостта си, най-малко пред жените. Но дори и те не са адекватни, когато се влюбят. А влюбеният мъж ще те допусне толкова близо до теб, че накрая ти ще го познаваш по-добре от самия него дори. Ако той наистина те обича, ще ти сподели всичките си цели, мечти и най-големите си страхове. Няма да се страхува да се чувства понякога слаб пред теб, дори ще черпи сили от любовта ви. Но тази уязвимост, която той показва, прави връзката между вас още по-силна.

Не гледа на теб като на сексуален обект

Нямаме предвид, че не те намира за секси и не го привличаш сексуално. Напротив! Но когато един мъж наистина е влюбен в теб, да бъдеш в леглото му е последното нещо, което той ще поиска. За него ти си повече от „поредното завоевание“. Специална си и жестовете и действията го издават. Връзката между вас не е само физическа и ти го виждаш и още повече – усещаш го. Когато любовта е истинска, има много други неща, които са в пъти по-важни от физическата интимност. И няма как да сбъркате искрените чувства с интимните нужди на един мъж. Нали?!

Вижте още ⤵️

Признаци, че той ви приема като резервна опция 

Как да накараме мъжа да ревнува по ПРАВИЛНИЯ начин

Как да разберете,  че сте наранили някого

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
на горе