Признаци, че той ви приема като резервна опция
Любов и партньорство

Признаци, че той ви приема като резервна опция

Някои мъже обичат да имат повече от един вариант за половинка до себе си и не се задоволяват с това да бъдат само с една. Понякога те съсредоточават усилията си върху това да впечатлят дадена представителка на нежния пол, а в същото време поддържат отношения и с още поне една. Причината е, че те не искат да остават сами в  случай на провал с така наречения първи техен избор и затова си подсигуряват и резервна опция. Това със сигурност не е приятно за никого, особено за втората жена, тъй като тя може също да развие някакви чувства към въпросния мъж, а в крайна сметка да се окаже отхвърлена заради друга. Поведението на мъжа може ясно да покаже коя жена за него е първи избор и как той би се държал с дама, към която има по-силни чувства. Ето някои признаци, по които може да разберете, че за него сте резервна опция:

Той ви се обажда, само когато има нужда от вас. Знак номер едно, който казва, че един мъж се отнася с вас като с втора опция е, ако ви се обажда, само когато има нужда от вас и това е всичко. Той дори няма да положи усилия да бъде там физически до вас. Просто ще ви се обажда периодично и ще ви пише съобщения през няколко дни, а след това изведнъж ще изчезне в продължение на седмици, за да се върне по-късно. И когато отново ви потърси, със сигурност ще поиска нещо. Мъж, който ви обича, ще иска да бъде с вас и да докаже своята ангажираност. Ако той не е такъв, значи нямате нужда от такъв тип човек в живота си.

Той не ви слага сред приоритетите си. Разбира се, той може да ви обръща внимание, когато има желание или когато е в настроение, но във важните моменти няма да е до вас. В момента, в който двамата решите да започнете връзка, вие трябва да станете главен приоритет за него. Той трябва да бъде до вас в трудните моменти и да знаете, че можете да разчитате на мъжа до себе си. Това означава да присъствате на рождените си дни, да преминете през тежките времена и да се наслаждавате един на друг по време на щастливите моменти. Но ако той отсъства от тези събития, може да се наложи да преосмислите каква е причината и дали това е най-добрият вариант за вас.

Той наистина не ви обръща внимание. Освен тъжния факт, че не сте номер едно в списъка му, той всъщност може да не ви обръща и абсолютно никакво внимание. Представете си, че седите срещу него след дълъг тежък работен ден, разказвате му за проблемите си в офиса и той или разсеяно превърта телефона си, или се опитва да смени темата. Той не инвестира никакво внимание върху вас. Защо? Защото отново сте само още една от възможностите му. Може би той наистина не е в настроение да бъде с вас в момента, защото иска да прекара време с друга жена, кой знае? Изисквайте вниманието, което ви се полага, защото не заслужавате нищо по-малко.

Вижда се с други жени. Доста мъже смятат, че могат лесно да се измъкнат, когато бъдат хванати с друга, като използват оправданието, че тя е просто „приятелка“. Не сте родена вчера, така че определено знаете, че ви хвърля прах в очите. Той обаче най-вероятно никога няма да си признае, че има забежки, без значение как се държите или колко настоявате. Ако приятелят ви постоянно излиза със свои дружки и крие от вас или ви игнорира за сметка на тях, тогава вероятно е най-добре да помислите, че тази връзка не е за вас.

Той моментално ви отрязва. Нормално е да има моменти, в които той е зает и няма време да излезете или да говорите дълго по телефона. Досадно е обаче, когато това става постоянно, защото така показва, че не държи достатъчно на вас и не ви уважава. Той не цени вас, вашите мисли, чувства или мнения. Хората, които се отнасят към партньорите си като към опции, нямат време, което да прекарат с тях. Ако той е от тях, значи никога няма да ви приеме сериозно, колкото и да ви се иска. Ако забележите, че това се случва, опитайте да поговорите открито с него и да му признаете, че тази ситуация не ви харесва и не искате да продължавате по този начин. Не се задоволявайте с по-малко, отколкото заслужавате.

Tagged , , , ,
на горе