Важно правило в нанасянето на сенките за очи, което малко жени използват

Важно правило в нанасянето на сенките за очи, което малко жени използват
Здраве и красота

Важно правило в нанасянето на сенките за очи, което малко жени използват

 

От спазването му зависи дали очите ви ще изглеждат блестящи или ще се добавите 5 години към лицето си

 

Правилно поставеният върху очите грим притежава магическа трансформираща сила. Но трябва да знаете някои основни правила, защото в противен случай можете да се сдобиете с уморено лице, помръкнал вместо блестящ поглед или още по-зле – да направите неясна цапаница по лицето си, така че всички преминаващи да мислят, че няма да ви навреди да се измиете.

Но сега ще ви разкрием как можете да подчертаете цялата красота на вашите възхитителни очи! Просто спазвайте тези правила:

 

  1. Потъмняването на ъгъла трябва да бъде насочено нагоре

За да бъдат очите изразителни, външните ъгли трябва да са потъмнени!

Почти всички гримьори казват, че затъмнението трябва да повдигне линията на окото, но почти никой не повтаря това по отношение на дневния грим! Тази конструкция е толкова чужда на жените в „домакински“ грим, че те иронично пренебрегват това правило.

Важно правило в нанасянето на сенките за очи, което малко жени използват

Вижте пунктираната линия на снимката. Ако сте потъмнили пространството под нея, тогава гарантирано сте добавили 5 години и няколко безсънни нощи към лицето си. Какво да направите? Просто вземете коректор и почистете всичко под тази пунктирана линия. Колкото по-високо вдигнете затъмнението, толкова по-флириран и изчистен ще бъде външният вид.

 

  1. Основата под сянката е наистина необходима!

Основата под сянката се смята от мнозина за ненужно бреме. Но опитайте да вземете количество база колкото оризово зърно и за двете очи, и внимателно разнесете с пухкава четка.

Да се ​​върнем на снимката. На външния ръб на този контур преминете с прах или леки сенки близо до цвета на кожата, като по този начин фиксирате основата.

Тогава нанасянето на сенките ще бъде много гладко, с чисти ръбове. Ще бъдете изненадани какво възхитително преливане можете да направите, без да губите формата на грима си.

 

 

Tagged , , , ,
на горе