Зодиите с най-добра съвместимост за брак
Астрология Любов и партньорство

Зодиите с най-добра съвместимост за брак

Хората често се доверяват само на чувствата си, когато започнат по-сериозна връзка и забравят, че всъщност може да има нещо повече, което да влияе на отношенията с партньора. Дори да не вярвате в това какво ви определят звездите, то зодиите определено имат роля в характера на един човек и това как той ще се развие в бъдеще. Често дори химията между двама души се определя от техния знак. Има изключително съвместими двойки и такива, които изобщо не са подходящи един за друг и раздялата между тях може да дойде бързо. Разбира се, както при всички друго, и тук има изключения, но ето кои са най-добрите съчетания на двойки, за които звездите вещаят щастлив семеен живот:

 

Ето и зодиите с най-добра съвместимост за брак

 

Рак и Риби

Няма по-подходящи примери за толкова романтични хора като Рибите. Понякога обаче хората от тази зодия са склонни да повярват дори на фантастични неща. Това често води до разбити сърца за този воден знак, но надеждата винаги я има. Те са идеално подходящи за Рак, който зад защитната си обвивка е едно голямо уязвимо сърце. Рибите не само са тези, които могат да разбият неговата черупка, а и за разлика от други знаци, са достойни за това голямо, любящо раково сърце. Това е романтика, вкоренена в дълбока и емоционална връзка, пълна с обич и взаимна привързаност.

Овен и Лъв

Те са естествени спътници. Като огнени знаци тези двамата са нетърпеливи да извлекат максимално удоволствие от живота. И двамата искат партньор, който е готов да отиде на приключения и да види света с тях, макар че в случая с Лъва, той също е развълнуван да позволи на света да го погледне и да му се полюбува. Управляван от Марс, Овенът внася страст във връзката, докато управляваният от Слънцето Лъв предлага разум и баланс. Заедно те правят огнено дуо с големи шансове да измине цялото разстояние на връзката. Струва си да заложите на такава двойка.

Телец и Козирог

Управляваният от Венера Телец е свързан с огнището и дома. Това е знак, който просто иска да създаде възможно най-сигурния и луксозен домашен живот, а мечтата му е да намери някого, с когото да го сподели. Така до него застава Козирог – знак, който жадува за сигурност, структура и партньор, с който да изгради семейство и както се казва в приказките – да живеят щастливо до края на живота си.

Близнаци и Везни

И за Везните, и за Близнаците най-големият им страх е скуката. И за двата знака е необходима постоянна умствена стимулация и предизвикателства, като за тази цел се нуждаят от партньор, с когото никога няма да им свършат нещата, за които да говорят. За щастие и на Везните, и на Близнаците никога не им липсва остроумна закачка. Везните понякога се нуждаят от самостоятелно време за презареждане, което от своя страна дава на Близнаците време да се разхождат и да преследват собствените си интереси и страсти. Това е просто вид баланс, който Везните желаят и той произвежда свободата, от която се нуждаят Близнаците, за да бъдат щастливи и удовлетворени в дългосрочен план.

Дева и Телец

За Дева е трудно да намери партньор, който отговаря на нейните високи стандарти и който също може да приеме конструктивна критика в добре замисления дух, в който е дадена. Телецът е едновременно упорит и достатъчно уверен, за да остане верен на това, което е, без да приема обратната връзка на Дева твърде сериозно. Освен това Телецът е толкова сърцат и обичащ, че той може да изкара страни от Девата, които тя самата дори не е знаела, че има. Девата показва любовта чрез действия, а не чрез думи, а Телецът я кара да иска да бъде най-любящият им партньор. Това е, което искате до себе си за цял живот. Не го изпускайте.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе