5 черти на жените, които мъжете никога не оставят

5 черти на жените, които мъжете никога не оставят
Психология

5 черти на жените, които мъжете никога не оставят

1.Те имат собствена гледна точка за всичко.

 

Жените, които имат собствено мнение, могат и не се страхуват да го защитават с аргументи, априори не могат да бъдат „изоставени“. Първо, защото имайки собствена позиция по много въпроси, те признават, че и другите могат да имат собствено мнение, което понякога не съвпада.

И раздялата за тях не е краят на света, а просто потвърждение, че са имали малко общо с партньора си. Второ, те са интересни – най-важното за себе си. А това означава, че за такива жени е невъзможно да бъдат „без опора“: тяхната основна опора винаги са те самите.

5 черти на жените, които никога не са изоставяни

2 Те си знаят стойността

Тези, които никога не са чували думите „Оставям те“, знаят точно какво заслужават. Усещайки охлаждане или раздор във връзката, те ще се опитат незабавно да реагират на текущата ситуация и ако помирението не успее, никога няма да „прекрачат себе си“.Такива жени не се „държат“ за мъжете, не се придържат към тях със задушаване. Имат чувство за вътрешно достойнство и дълбоко убеждение, че имат право на най-доброто.

3 Те знаят как да се грижат за себе си

5 черти на жените, които никога не са изоставяни

Разбира се, способността да изглеждате привлекателни, стилни и добре поддържани при всякакви житейски обстоятелства и на всяка възраст е характерна черта на жените, които обичат себе си. Те също не допускат никакви други отношения към себе си, освен любов от мъж. Това е тайната на факта, че нито един представител на силната половина на човечеството няма да посмее да каже „Аз си отивам“.

5 черти на жените, които никога не са изоставяни

4 Те са благодарни за вниманието.

Не е тайна, че когато мъжете правят комплименти , те разчитат на „обратна връзка“: смутена усмивка, сведени очи, комплимент в отговор. Жените, които никога не са чували израза „ти вече не си ми интересна“, знаят как да привлекат вниманието с достойнство.Те никога няма да се „оправдават“, когато чуят комплимент. Такива жени знаят как да получават подаръци. И именно те, както показва практиката, най-често привличат мъжкото внимание във всичките му проявления.

5 Умеят да прощават и да приемат всичко такова, каквото е.

Способността да поддържаш нещата прости и да приемаш обстоятелствата е отличителна черта на силните и мъдрите.. Ако добавим към това качество уникалната способност искрено да прощават, тогава получаваме практически една „супержена“, която не се самоунищожава с негативни мисли, а преминава през живота с високо вдигната глава и усмивка на устните.. Това помага на такива момичета да възприемат дори най-„грозния“ развод лесно и естествено, без излишен гняв и негодувание.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе