Защо най-силните жени често се чувстват разбити отвътре
Психологически

Защо най-силните жени често се чувстват разбити отвътре

Защо силните жени често се чувстват разбити отвътре? Задавали ли сте си го този въпрос? Силна жена, но разбита отвътре. Когато видиш силна жена, какво виждаш? Виждате огромна вътрешна сила, винаги усмихнато лице и несломим дух. Най-възхитителното нещо за силните жени е не само фактът, че те са наистина силни отвътре, това е, че силните жени остават силни дори когато се чувстват изключително разбити вътрешно. Те може да преживяват буря в себе си, но никога няма да разберете.Тя е водила много войни, повечето вътрешни. Тези, с които се бориш сам, за това тя е забележителна. Тя е оцеляла.

Защо най-силните жени често се чувстват разбити отвътре?

Тя се доверява и разчита само на себе си

Когато сте силна жена, вие сте в състояние да направите всичко сама и не обичате да приемате чужда помощ. Свикнали сте да се справяте с всичките си проблеми сами и сте се справили доста добре с това. Вашата огромна увереност ви казва, че нямате нужда от никой друг да ви помага, вие сте добре сами. Но понякога не търсите помощ, дори когато може да се нуждаете много от нея, защото чувствате, че ще бъде бреме за тях. Не искате да налагате трудностите си на другите и да изглеждате слаби.

Защо най-силните жени често се чувстват разбити отвътре

Тя е човек, който носи усмивката си през цялото време

Тя винаги е там, за да ви посрещне с жизнената си усмивка, без значение колко напрежение преживява. Можете да видите само слънцето, а не облаците зад него. Тя мрази, когато хората виждат нейната тъга и болка, тъй като вярва, че това я представя като слаб човек; тя ще иска само другите да видят тяхната сила и щастие. Само когато ви вярва повече от всичко, тя ще покаже своята уязвима страна. Нейната емоционална страна. Счупената й страна. В противен случай винаги ще я виждате с широка усмивка на лицето, усмивка, която може да не стига винаги до очите й.

Тя може да ви слуша с часове

Тя винаги ще пази гърба ти, раменете й винаги ще са там, за да плачеш на тях. Тя ти казва, че е до теб, тя ти казва, че те разбира. И тя всъщност винаги ще бъде до вас; това просто не са празни обещания и думи. Тя ще поеме цялата ти болка и тъга и ще се заеме да те накара да се почувстваш по-добре. Но тя не казва нищо за себе си и никога няма дори да разберете дали тя има собствени проблеми. Тя е много добра в това да държи емоциите си заключени и да не позволява на никого да види какво преживява отвътре.

Тя ще поеме цялата ти болка и тъга
Тя ще поеме цялата ти болка и тъга

Тя е пазителят на тайните за всички.

Тя ще пази всичките ви тайни и никога няма да ги разкрие на други хора.Тя знае стойността на доверието и никога няма да го наруши умишлено, защото сте твърде важен за нея. Тя ще отнесе всичките ти тайни в гроба си. Но никой дори не се интересува от тайните, които тя може да носи в себе си и не е в състояние да ги сподели с някого. Ето защо силните жени се чувстват вътрешно разбити, защото са толкова свикнали да затварят всичко, че забравят какво е да споделяш. Всички тези скрити тайни започват да й оказват влияние след определен момент.

Тя никога не се срива пред другите

Изглежда, че нищо не я разкъсва, но никой не знае агонията, която кипи в сърцето й. Никой не познава болката, която създава хаоса там. Всичко изглежда напълно перфектно и магическо, но истината е съвсем друга. През целия ден тя е спокойна и уравновесена, помага на други в нужда, ободрява другите и винаги е невероятно позитивна. Но никой не я е виждал, когато е сама, и никой не знае как се мъчи да събере всичките си парчета през нощта. Тя никога няма да плаче пред вас, но когато е сама в стаята си в края на деня, ще остави цялата си болка да изтече.

Тя никога няма да плаче пред вас
Тя никога няма да плаче пред вас

Тя се справя сама с всичките си проблеми

Тя не би позволила на никого да получи намек за проблемите, през които преминава, и затова хората се чувстват комфортно с нея. Тя има решения за всеки проблем и никога няма да позволи на някого да страда ненужно. Тя ще се справи сама с всичките си емоции и проблеми, без да търси чужда подкрепа.

Тя черпи силата си от минали трагедии

Силните жени стават изключително издръжливи, след като преминат през трудни и болезнени трагедии, така че следващия път, когато видите силна жена да е силна, помислете за всички ужасни неща, през които трябва да е преминала, за да бъде това, което е днес. Тя е била психологически белязана в миналото си, но все още се движи в живота.

Вижте още:

Всяка жена е една Вселена! Ти си силна жена и можеш да постигнеш всичко!

7-те принципа на силната и независима жена

Как да привлечете стойностен мъж в живота си и да бъдете щастливи

Tagged , ,
на горе