Споделено: Аз съм на 50 и никога не съм се чувствала толкова гореща

Споделено: Аз съм на 50 и никога не съм се чувствала толкова гореща
Психология

Споделено: Аз съм на 50 и никога не съм се чувствала толкова гореща

И на вас ли ви се струва, че 50-годишните вече са „бита карта“? Да, кой ли не е бил на 20, когато половинвековната възраст ни се струваше едва ли не достойна за пенсия. Но с всяка отметната година в календара, нещата се променят, нали? И започваме да забелязваме онази привлекателна позната, която май онзи ден качи снимки във фейсбук профила си и ние с огромна изненада установихме, че тя е на 50! А изглежда на не повече от 35… Възрастта, казват, била състояние на ума. В това е убедена и нашата читателка Александра Пеева, която пожела да сподели с нас своята тайна да се чувства млада и „гореща“ в своите 50 години.

„Ако на 25 ми бяха казали, че на 40-50 години ще имам най-ярките моменти в интимния си живот, щях да се смея до припадък Тогава ми се струваше, че вече съм опитала всичко, изглеждам страхотно и няма накъде да стане по-добре. Колко грешах!

Не, няма да ви разказвам че помпам пресата, ръцете и ям само сурови зеленчуци. Разбира се, грижа се за себе си и ходя на фитнес два пъти седмично. Не ям след 7. Ходя на козметик на всеки две седмици. Моите приятелки също го правят, но не се чувстват като мен. Тайната на младостта не е във външния вид. Сега знам със сигурност.

Споделено: Аз съм на 50 и никога не съм се чувствала толкова гореща

9 общи черти на всички щастливи хора

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

3 СТРАННИ ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО МЪЖЕТЕ СЕ ВЛЮБВАТ В ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ

Аз съм на 50 и никога не съм се чувствала толкова гореща.

Преди 15 години животът ми изглеждаше така: точно в 8 автобусът тръгваше за работа, след това прекарах дълъг работен ден, попълвайки документи в същия офис с непоносим шеф, след което се прибрах, приготвях вечеря, слагах масата за съпругът ми, децата, чистех, гледах телевизия преди лягане. И така всеки ден.

Всичко се промени, когато дъщеря ми отиде да учи в чужбина

Това не беше най-добрият период със съпруга ми. Поради постоянните му командировки, моята натовареност и куп домашна рутина, бяхме интимни едва няколко пъти в месеца, когато дъщеря ми не беше вкъщи. Разбира се, винаги в една и съща поза. Това блато продължи пет години. Бракът ни се основаваше на уважението и детето, но очевидно не на привличане.

Всичко се промени, когато дъщеря ми отиде да учи в чужбина. Останахме сами един с друг. Имаше повече свободно време. Това съвпадна с факта, че в работата ми дойде нов шеф, който не ме устройваше и реших да напусна, защото съпругът ми печелеше добре.

Бях без работа 5 месеца. През това време отидох при дъщеря си, направих ремонт в общежитието й, почивах в санаториум, подредих всички килери в апартамента 10 пъти. Стана скучно.

Аз съм на 50 и никога не съм се чувствала толкова гореща.

Тогава реших да получа второ образование в университета, за което винаги съм мечтала. Беше трудно да се учи. Разбрах, че паметта ми работи по-зле, вчерашната лекция излита от главата ми по-бързо, отколкото някога.  По време на следването си реших да отворя собствен бизнес – цветарски магазин, за който отдавна мечтаех. Прекарах дни наред, ровейки в темата, прочетох куп книги за предприемачеството, отворих страници за магазини в социалните мрежи. Постоянно се съветвах със съпруга си. Той с радост подсказваше идеи и между другото се възхищаваше колко нови неща съм научила.

Разбрах, че силата ми е в интелигентността, новите хобита, в това, че буквално се „надрусвам“ от това, което правя

Буквално летях от нови знания и събития в живота. И в един прекрасен ден правихме секс, както в първите месеци на запознанството ни. И след това още и още! След това започнах да ходя по-често на козметик, редовно да купувам ново бельо и дрехи. Промените във външния вид вече добавиха към това, което постигнах чрез собственото си развитие.

Аз съм на 50 и никога не съм се чувствала толкова гореща.

Разбрах, че силата ми е в интелигентността, новите хобита, в това, че влагам страст в новите си занимания. И съпругът ми го усети. Отново се заинтересувахме един от друг.

Искам да споделя съвет с всички мои връстници: инвестирайте не само в ботокс и фитнес! Развийте мозъка си, намерете нови хобита, сменете работата си и отворете собствен бизнес! Нашата глава е най-сексапилната част от тялото!“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе