Юпитер в Телец ще промени живота на три зодии

Юпитер в Телец ще промени живота на три зодии
Астрология

Юпитер в Телец ще промени живота на три зодии

Юпитер в Телец ще промени живота на три зодии. В астрологията Юпитер се нарича планетата, която може да има най-положително въздействие върху живота и ситуациите. На Юпитер са му необходими около 12 години, за да обиколи Слънцето, което означава, че прекарва около една година в движение през всеки знак от зодиака.

Юпитер в Телец ще промени живота на три зодии

Според астролозите Юпитер е не само най-голямата планета в Слънчевата система, но и „вдъхновяващ учител“, който може да покаже пътя за развитие. Той ще влезе в Телец на 16 май. Юпитер в Овен беше ярък и силен транзит, който събуди движение и действие. Преходът на планетата към следващия знак ще бележи ера на стабилност, лоялност и надеждност. Телецът се управлява от Венера, планетата не само на любовта, но и на парите.

До 25 май 2024 г. Юпитер в Телец ще насърчава реализацията на материални цели. Тази година е особено благоприятна за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Седем зодии, които ще получат обяснение в любов през 2023 г.

Море от положителни емоции през 2023 г. за 4 зодии

Финансова стабилност през 2023 г.: Три зодии, които ще имат успех с парите

Зодии, които ще успеят да загърбят миналото и да започнат нов живот през 2023 г

Вижте на кои зодии Юпитер в Телец ще промени живота

За представителите на зодия Телец Юпитер в Телец ще промени живота, ще отвори блокирани преди това пътища и ще предостави възможности, за които отдавна сте мечтали. Астролозите казват, че сте прекарали изминалата година , не много активен Юпитер във вашия духовен и интроспективен 12-ти дом. Беше период на самота, размисъл, откъснатост. Вероятно сте лекували рани дълго време и сте се сбогували с травматично минало. Предишни връзки или трудни събития са ви наранили много.

Юпитер в Телец ще промени живота – сякаш казва, че е време да излезете от черупката си. Вие сте пораснали много през този период. Транзитът може да доведе до вълнуващи нови открития, проекти, връзки и начала, така че се пригответе за луди приключения.

Миналата година Юпитер премина през вашия експанзивен девети дом, насърчавайки ви към себеоткриване, трансформация, образование и търсене на дълбока философия на живота. Вероятно сте чели много, учили сте, пътували сте и сте се сприятелявали. Беше много богат и смислен период.

Вие сте добре подготвени за ключова стъпка в кариерата си. Когато Юпитер влезе в Телец, той ще изпълни вашия 10-ти дом на кариерата с изобилие, растеж и просперитет. Трябва сериозно да помислите за кариерно израстване. Освен това астролозите предричат, че може да се отдалечите от стари приятели и връзки, които отдавна са надраснали. Готови сте амбициите ви да станат по-важни от мимолетните чувства. Пред вас е кариерата, за която сте мечтали.

През следващата година Юпитер в Телец ще промени живота, ще насърчи растежа във вашия седми дом на партньорствата, насърчавайки ви да преосмислите взаимоотношенията си. Запитайте се дали наистина получихте това, от което се нуждаехте от връзката? Вие се стремите към дълбоки чувства и трайни връзки. Уморени сте от мимолетни интриги и романи. Според астролозите Юпитер ще ви се отблагодари със среща с ярък, отдаден и емоционален човек. Ще бъдете на седмото небе от щастие.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе