Как да спечелите сърцето на жена Лъв: Как да ухажвате тази истинска кралица

как да спечелите сърцето на жена Лъв
Астрология

Как да спечелите сърцето на жена Лъв: Как да ухажвате тази истинска кралица

Жената Лъв винаги привлича погледите и вниманието на мъжете. Най-отличителната й черта е короната на главата й. Тя е невидима, разбира се, но осезаема.

Затова и мъжът до такава дама трябва да я обожава и да се отнася с нея като с истинска кралица.

Бог е дал на жената Лъв всички необходими качества да бъде специална. Тя е изключително привлекателна, жизнена, съблазнителна, радостна, умна и елегантна.

Жената Лъв притежава безупречни маниери. Същевременно е безумно самоуверена, което допада много на противоположния пол.

Перфектен външен вид

Грим, прическа, маникюр и дрехи – всичко е перфектно при дамите Лъвици.

Характерно за тази забележителна дама е, че дори и от скромни и не толкова скъпи неща, тя може да сътвори истински шедьовър.

Тази жена обича да харчи пари с размах. Затова, ако искате да завладеете сърцето на дамата Лъв, би било добре, ако сте с добри финансови възможности. И все пак, като цяло, в любовта тя се отличава с благоразумие. Дори да е безумно влюбена, рядко губи ума си.

Отношение към семейството

Жената Лъв е благородна и ако мъжът няма финансова възможност тя ще поеме тежестта на семейния живот и отглеждането на децата. Тя ще се справи всичко, без дори да каже и гък.

Лъвиците умеят да постигат успех в работата си и често са финансово независими.

Как да привлечем вниманието на жената Лъв?

Нужно е само едно – да отговорите на критериите й за подбор. Тя сама ще ви избере.

Ето и списък с необходимите качества, които трябва да притежавате, ако искате да спечелите сърцето на Лъвицата.

Добър външен вид

Може би едно от основните изисквания е също така да изглеждате перфектно. Трябва да сте облечен с вкус. И, по възможност, да ухаете на скъп парфюм. И, разбира се, поддържайте форма.

Финансово благополучие

По правило такава жена не е лесно да се издържа, но както вече споменахме, много от Лъвиците са независими финансово. Все пак, за да плени сърцето й, мъжът трябва да й осигури шик и разкош.

Какви комплименти обичат жените зодия Лъв?

Освен стилни подаръци, Лъвицата обожава и комплиментите. А също мъжът да й се възхищава да и я носи на ръце. Като цяло тази дама не търпи критика, дори и конструктивна. Тя се смята за безупречна във всичко, а околните трябва просто да й се възхищават. Ако я критикувате, разбира се, тя ще вземе предвид казаното, но дълго ще помни „обидата“.

Жената Лъв обожава комплименти за външния си вид. Човек винаги трябва да й се възхищава. И трябва да усеща обожанието ви и във вашия поглед, думите не са достатъчни.

Вкус и стил

Не само жената Лъв счита вкуса си за безупречен. Това е самата истина, той просто е такъв!

Затова не пропускайте да похвалите любимата си за прекрасно подбраните мебели, интериорни декорации, както и всичко останало в нейния красив свят.

Интимност – всичко трябва да е на високо ниво

За жената Лъв интимността е най-голямото доказателство за любовта на мъжа. Тя трябва да се чувства желана и обичана.

Как да привлечеш жената Лъв завинаги?

Сила на характера

Ще трябва да се постараете много. Тази жена е доста взискателна към своя избраник. Добър външен вид, престижната работа и силна любов са добре на първо време. Но не са достатъчни. Лъвиците имат нужда от силно мъже до себе си. Освен това е хубаво да сте общителен, весел и интелигентен мъж, с когото дамата да има винаги за какво да си говори.

Ревнивците не са желани

Лъвицата не търпи ревниви мъже. Тя е дама, която винаги е в центъра на вниманието и мъжът до нея не бива да я ограничава в това.

С какви подаръци да зарадвате жената Лъв?

Мъжът, който иска да завладее сърцето на жената Лъв трябва да я обсипва подаръци. Но за евтините дрънкулки може да забравите веднага.  Тя обича скъпите бижута.

Лъвицата обожава и цветята. Разбира се, трябва да са рози. Букетът трябва да е огромен и перфектно опакован.

Може да й подарите красива и скъпа картина.

Тя ще оцени и поканата ви за скъп ресторант, театър или оригинално шоу.

Tagged , , ,
на горе