Жената Телец: Каква е тя и какъв мъж й подхожда
Любов и партньорство Астрология

Жената Телец: Каква е тя и какъв мъж й подхожда

Жената Телец не се нуждае от учебник, за да владее до съвършенство изкуството на флирта и съблазняването. Тя дава невербални „интимни знаци“ толкова естествено, колкото и диша. За да очарова един мъж, който харесва, представителката на тази зодия просто трябва да насочи вниманието си в определената посока.

Тя е собственик по природа и от самото начало на връзката е готова да се залепи за него – буквално. Не позволява на никой да доближава любимия й, което често водят до невероятни сцени на ревност. Ако жената Телец се почувства забравена и изоставена няма да мълчи. На минутата ще изрази мнението си на глас, за да засили ефекта от казаното, като често може да я видите да хвърля и предмети.

По правило жените Телец знаят какво искат, те са готови да използват всички  средства от женския арсенал – от хитрост и ласкателство до сълзи и заплахи, за да постигнат това, което искат, тъй като са патологично упорити.

Много хора, общувайки с млади дами, родени под тази зодия, правят грешка да подценяват интелигентността им. Всъщност – жените Телец обикновено разчитат на своите чувства и усещания. Имат изключително развита интуиция да виждат истината и рядко допускат грешки.

Жената Телец е практична и не може да я видите да страда за маловажни неща. Със сигурност не вярва в патологичната любов, считайки я за изобретение на импотентни хора, тъй като любовта й автоматично означава интимност.

Телците обикновено се обличат добре и с вкус, но успяват да го направят, без да надхвърлят бюджета. Обожават бижутата – пръстени, обеци и особено гривни, колиета.

Представителките на тази зодия са  особено податливи на лукс, затова имат и афинитет към скъпи кожи, диаманти и скъпи аксесоари, но пестеливостта им не би им разрешила да си ги купят, по-скоро ги фантазират.

Сериозната връзка и брака често ги карат да се отпускат. В душата на всяко момиче Телец се крие една закръглена дама.

Жената Телец е сигурна, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха, защото многократно се е убеждавала в това от собствения си опит. Тя е почти виртуоз в кухнята, както и в леглото.

Жената Телец в леглото

В началото на връзката тя очаква търпение, нежност и внимателно, постепенно сближаване от мъжа. Нуждае се да изпитва  удоволствие от интимност, а не от бърза „разходка“ в джунглата на еротичната крайност. Може да изглежда, че Телецът е донякъде консервативен и не е много жаден за новости – всъщност това не е така. След успешното завършване на „адаптационния интимен период“, тя ще се надява, че партньорът ще има достатъчно интелигентност и въображение, за да гарантира, че всяка интимност е различна от предишната, и той ще показва все повече „трикове“ от своя еротичен арсенал , получавайки ги в точния момент, докато магьосникът вади зайците от шапката.

За жената Телец е важен всеки жест от мъжа – прегръдка, целувка…

Представителката на тази зодия държи на обстановката, като декорът трябва да съответства на случващото се. Интимността за нея е възможност да демонстрира всичките си най-съблазнителни страни, а леглото е сцена, в която можете да играете една от еротичните роли.

От какъв мъж има нужда

Жената Телец е пълна с нежност, която буквално я завладява, така че човек не може без „изпускателна тръба“. По правило Телецът има няколко „старомодни“ възгледи, така че ролята на този изпускател обикновено е съпругът, а не любовникът. Тя се нуждаят от надежден човек, зад когото, подобно на каменна стена, може да оцеле във всякакви несгоди и лошо време без много загуби.

Тихият и „удобен“ мъж Риби е идеалният партньор за Телец. С него тази силна жена може да се наслаждава на спокойствие и тишина, но в същото време без риск от да е скучно. Той е способен да я издигне до небето, точно това от което тя има нужда.

Мъжът Рак е друг „фаворит“, неговите капризи и постоянна смяна на настроението, умножени с постоянството на Телеца, водят до съюз, който има всички шансове да продължи безкрайно. В началото на връзката тази двойка ще се сблъска с трудности, но ако фазата на запознанството бъде премината успешно, раздялата е почти невъзможна.

Следващият вариант е мъжът Козирог. Вярно е, че в този роман има повече рационализъм, отколкото страст, но от него може да се получи отличен брак по удобство, който да издържи на изпитанието на времето, тъй като и двата знака се отличават със склонност към прагматизъм.

Жената Телец и мъжът Дева имат отлични перспективи: тя му дава онова, което на Девата липсва толкова емоционално. А той от своя страна след това „изравнява“ и „изглажда“ емоционалните импулси и хвърляния на Телеца, а след това, напротив, „развеселява“ при нужда.

Двама Телци от време на време ще забият рога (като правило има само две причини за конфликти – ревност и пари), но те имат толкова много общо, силата на еротичното привличане е толкова силна, че може да се заключи, че те са създадени един за друг, тъй като този съюз не би изглеждал скучен и предсказуем отвън.

Кой не е подходящ

Жената Телец и мъжът Везни по никакъв начин не са съвместими.

С представител на Близнаци може да прекарате една прекрасна нощ, но жената Телец твърде сериозна и прагматична за променящия се близнак.

Със Стрелец тя едва ли ще издържи повече от месец – щом той започне да я убеждава да промени начина си на живот.

Връзката между Телец и мъжа Скорпион е обречена от самото начало – в този съюз има очевидна „свръхдоза“ на ревност и отмъщение.

Овенът и Водолеят имат твърде малко общо с жената Телец.

Лъвът е твърде брутален за нея (обаче, поради такава очевидна разлика, интимността за една нощ може да се окаже много добър).

Tagged , , , ,
на горе