Ще ти изневери ли отново – знаци, да бъдеш внимателна

Ще ти изневери ли отново – знаци, да бъдеш внимателна
Любов и партньорство Психология

Ще ти изневери ли отново – знаци, да бъдеш внимателна

 

Изневярата е болезнена. Жената преживява много по-трудно подобно предателство. И макар да не искаш да видиш никога повече този човек, ти все пак му прощаваш – защото го обичаш. Даваш му втори шанс с надеждата, че той ще се промени. Но дали наистина е така? Има една поговорка – ако ти изневери веднъж, ще ти изневери отново и така до безкрай. Но мислиш ли, че мъжът ти е склонен към постоянни афери с други жени? Ако си решила да му простиш и загърбиш тази негова подла постъпка, отваряй очите си и бъди много повече внимателна.

 

Нулева отговорност – измамникът винаги е измамник

Една от ужасните черти на този тип мъже е да не поемат никаква отговорност за действията си. Винаги се оправдават с това, че не могат да си помогнат, защото нямат контрол над това. Желанието за афери е много по-силно от тях. За мъжът измамник винаги е на всеки други, но не и в него самия.

Обвинителни игри за признаци на сериен лъжец

Добри манипулатори са. Опитват се да прехвърлят вината на жената, която е всъщност жертвата в ситуацията. Изключителни токсично е да имаш връзка с подобен човек.  Измамникът е склонен да обвини жена си, че не е задоволила достатъчно физическите му нужди или, че не му е обръщала необходимото внимание. Готов е да измисли всякакви абсурди причини, с които да излезе от ситуацията като невинен. И най-лошото е, че не осъзнава колко наранява партньорката си с неговите думи.

 

„Не е голяма работа“

От всички признаци, този е най-лошият. Серийният измамник омаловажа сериозността на постъпката си. За него това е нещо, което е съвсем нормално да се случи и повече мъже системно изневеряват на половинките си. Подобно държание причинява още повече болка на жената.

Изневерял ли е и преди?

Преди да му простиш, разбери изневерявал ли е, когато е бил във връзка с друга жена? Можеш ли да му имаш доверие отново? Държи ли на думата си? Някои мъже се отдават на изневерите, независимо от това колко красива и добра приятелка имат до себе си.

Комуникацията не е добра

Може би той съжалява за всичко, което ти причини, но сигурна ли си, че тук свърша цялата тази драма? Много по-лесно е да се довериш на някой, който открито заявява своите нужди. Но някои мъже крият своите чувства от страх да не наранят жената до себе си или може би, защото имат какво да крият. Това не е извинение. Ако той иска ново начало за вас двамата, трябва да бъде честен и откровен. И да покаже, че наистина съжалява за изневярата. Трябва да имаш много търпение и да не бързаш със заключенията. Преодоляването на подобно предателство не е никак лесно, затова ако комуникацията не ви се получава, не означава, че непременно отново ще изневери.

Усилията, които полага

Когато един мъж истински съжалява за изневярата си, той прави всичко възможно, за да спечели отново доверието на своята любима. И да я убеди, че това няма да се случи отново. Заклева ѝ се във вярност и е много по-внимателен с нея, отколкото преди. Ако забелязваш подобна положителна промяна в него, значи наистина полага усилия и изкупва вината си.  Но бъди внимателна – в повече случаи мъжете манипулират жените си със сладки жестове и милувки, за да прикрият своите постъпки. Не му се доверявай напълно и винаги имай едно на ум.

Не променя поведението си

Ако не направи някои фундаментални промени в поведението си, може би отново ще изневери. Някои мъже обичат флирта с чуждите жени повече от всичко. Дори не се спират от факта, че това ще нарани жената до тях.

Другата жена все още е третият човек

Веднъж измамник – винаги измамник? Дори ако аферата е приключила, сянката на жената, с която ти е изневерил ще ви преследва доста дълго след това. С времето болката ще мине, но ако той продължи да се среща с нея тайно, това ще е опустошително за теб и вашите отношения. Може би няма да има физически контакт с нея, но продължа да е в мислите му дълго време. Ами ако се е влюбил в нея? Да, физическата изневяра боли, но когато се появят и чувствата, това наистина може да срине всяка жена, независимо колко силна е тя.  И ако той изпитва нещо към другата жена, е твърде вероятно да продължава да ти изневерява с нея.

 

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе