Как да го накараш да усети липсата ти
Психология

Как да го накараш да усети липсата ти

 

Любовта е странна и сложна материя. Също като жените. Трудни за разбиране същества, които понякога искат необичайни неща. Като това да накарат половинките си да усетят липсата им. Може би за да ги оценят. Всяка жена тайно мечтае да чуе от мъжа до нея думите „Липсваш ми“.  Но мъжете трудно показват емоциите и чувствата си. И все пак не е невъзможно.

Съветите, които ще прочетеш са точно това, от което се нуждаеш в момента. С тях няма как да не го накараш да осъзнае, че му липсваш.

Ако искаш да го накараш да копнее за теб, да ти изпраща десетки съобщения, когато сте далече един от друг и да заемаш целия му ум, трябва да знаеш, че си има тайни и малки техники, с които да го постигнеш. И след тях, твоето момче ще е още по-лудо по теб.

 

Спри да му пишеш

Мъжете са склонни да изгубят интерес към жените, които са лесно достъпни за тях. Спри да му пишеш всеки ден. Показваш твърде много внимание по този начин. Накарай го да се чуди защо днес не си му изпратила съобщение и какво се случва с теб. Друг трик е да си онлайн и да не му пишеш. Това още повече ще го накара да си мисли за теб.

Играта на чакане

Ако си направила първата стъпка и не си го търсила цял ден, още същата вечер, той е склонен да ти пише. Не му отговаряй веднага. Остави непрочетено съобщението цяла нощ. Така още повече ще засилиш интереса му.

Не давай всичко

Колкото и да ти е приятно с него и да усещаш, че това е твоят човек и искаш да споделиш живота си с него, бъди внимателна. Не се отваряй. Не споделяй целия си живот, мечтите и страховете си. За да се разкриеш напълно пред един човек, трябва време. Опознайте се един друг постепенно. Няма за къде да бързате. Имате цялото време на света.

Остави малък спомен от теб

Ако искаш да се сети за теб, забрави съвсем „случайно“ обеците си или пък гривната в колата, офиса или дома му. Но ако той не ти се обади, за да ти каже, че нещата ти са в него, не се разстройвай. Възможно е по-късно да го направи или да изчака да се видите и да ти ги даде лично.

Използвай социалните мрежи като свое оръжие

Не спирай да публикуваш свои снимки в социалните платформи. Бъди активна и споделяй моменти от живота си, които искаш той да види. Със сигурност следи всяка една твоя публикация и не пропуска нито едно стори. Тук е момента да покажеш готината и забавна страна. Накарай го да осъзнае какво ще му липсва, ако не е част от живота ти. Покажи му, че си струва да се бори за теб.

Бъди заета, когато те покани да излезете

Искаш ли да му липсваш? Тогава не се съгласявай всеки път, когато иска да излезе с теб. По този начин ще започне да те приема като даденост, а това ще попречи на малкия ти план. Добре е да му откажеш няколко пъти. Това ще го направи още по-нетърпелив да те види.

Дай му пространство

Ако прекарвате твърде дълго време заедно, тръпката между вас скоро ще си отиде. Сърцето му вече няма да подскача, когато те види. И няма да може да усети липсата ти. Дай му пространство. Излез с приятелки, отиди на шопинг или спа. Не бъди винаги до него както физически, така и виртуално чрез съобщенията, с които го обсипваш. По този начин ще го накараш да си мисли за теб повече и за това, колко приятно се чувства, когато си наоколо.

Отнасяй се с него като с приятел

Не показвай чувствата си към него. Дръж се така, сякаш той е най-добрият ти приятел. Не му позволявай да разбере, че искаш нещо много повече от приятелство и се страхуваш от това. Така, той ще мисли, че може да те има, когато си поиска и ще те има за лесна игра. А лесните игри не са интересни.

Опитай нови неща с него

Споделете си взаимно нещата, които искате да направите и ги направете заедно. Така ще си създадете нови, споделени спомени. И не забравяйте за снимките. Публикувай някои от направените фотографии в социалните мрежи, за да ги гледа и да си мисли за теб, когато не сте заедно.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе