Ще бъдеш много по-щастлива ако не позволяваш на хората да те използват

Любов и партньорство

Ще бъдеш много по-щастлива ако не позволяваш на хората да те използват

Да те използват, заради доброто ти сърце? Мило момиче, не бъде толкова наивно! Не само романтичните връзки могат да ви доведат до момента, в който ти е писнало. Токсични взаимоотношения могат да съществуват между приятели, колеги или членове на семейството.

Ако се държат така, сякаш се разбира, че ще правиш каквото поискат, има голяма вероятност да те използват. Когато хората ви използват, това може да ви накара да се почувствате сякаш сте хванати във връзка, която ви прави нещастни, но вие продължавате да я поддържате по една или друга причина.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Използват ви – знаците, за които трябва да внимавате

Всичко е за тях

Когато започнете да забелязвате, че връзката ви е фокусирана само върху тях, ще знаете със сигурност, че някой ви използва. Всичко се върти около техните желания, интереси и настроения. Винаги приемате само един човек и той никога не е наоколо, когато имате нужда от него.

В един момент осъзнавате, че те гледат на себе си като на главния герой, а на вас като на техен помощник. Винаги правите това, което те искат, и отивате там, където те искат. Такива хора смятат другите за напълно маловажни и по принцип всеки ще го направи, когато го позволявате.

Те не се интересуват от вас и нуждите ви

Вашата роля във връзката е да слушате техните приказки за собствения им блясък и да се изказвате за всеки, който не действа в съответствие с техните очаквания. Вие сте там като публика. Такъв човек няма да ви слуша, но очаква вие да го слушате.

Те всъщност не знаят нищо за вас, защото при редкия случай, когато имате възможност да говорите за себе си, те не обръщат внимание. Единственият интерес към живота ви, който някога показват, е престорен, когато се опитват да ви успокоят, ако си представят, че може да започнете да се бунтувате.

Те отговарят за връзката

Ще разберете, че си имате работа с токсичен човек, ако никога не можете да направите нищо според вашите условия. Излизате само когато им е удобно. Нямат време или правят нещо по-важно.

Обикновено те се свързват с вас само когато другите им приятели са заети или ако това е романтичен партньор, той се обажда само когато желанието е едностранно и от негова страна.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

По-добре сама, отколкото зле придружена Защото той никога няма да се промени

Спокойно, мила! Понякога има причина, за да бъдеш сама

Уважавайте родителите си, защото те са безценен подарък от Бог

Tagged , , , , , ,
на горе