Четирите зодии, за които отслабването е мисия невъзможна

Четирите зодии, за които отслабването е мисия невъзможна
Астрология Добра форма

Четирите зодии, за които отслабването е мисия невъзможна

Има представители на зодиака, които лесно поддържат добра форма, но четири са зодиите, сред които най-често се срещат хора с наднормено тегло. Вижте кои са те.

Водолей
Представителите на тази зодия е много трудно да си откажат малките радости от живота, включително вкусна храна, а вкусната храна не винаги е най-здравословната и нискокалорична, най-често точно обратното. Те обикновено имат голям апетит. В същото време спортът много рядко е любимото им занимание, защото предпочитат да отделят време за повече интелектуални дейности.

Телец

Телецът много обича такива прости удоволствия като вкусната храна. Зодиакалната тенденция да трупа във всичко, включително пари, титли, постижения, парадоксално се простира до наднорменото тегло. Много от тях дори обичат да ядат, както се казва – „за бъдеща употреба“, откъдето идва и проблемът с наднорменото тегло.

Риби

Представителите на тази зодия по принцип са доста бавни, така че свалянето на излишни килограми се затруднява допълнително. Освен това те рядко са толкова фиксирани във външния си вид, че това да ги подтикване да се измъчват с диети и спорт. В същото време излишните килограми, ако има такива, ги разстройват, но те „решават“ този проблем в свой стил – затварят се, обиждат се и мразят целия свят.

Близнаци

Такъв труден въпрос като отслабването изисква вътрешна дисциплина, от която Близнаците са абсолютно лишени. Разглеждайки пълното си отражение в огледалото, те ще се убедят, че всъщност „не е толкова лошо“ и ще отидат на късна вечеря с приятели с висококалорична храна и напитки. На следващия ден вместо фитнес, те отново предпочитат нещо по-интересно.

Tagged , , ,
на горе