Модна икона или бедствие – какво говори зодията за стила ви

Модна икона или бедствие - какво говори зодията за стила ви
Мода Астрология

Модна икона или бедствие – какво говори зодията за стила ви

Да сте в крак с модата далеч не означава да следвате сляпо последните тенденции. Трябва да имате и усет за това, който за съжаление не всеки притежава. Както се казва, на някои хора просто им идва отвътре да се обличат добре. За всичко това си има обяснение, като макар и да не вярвате, зодията също има значение. Ето какво говори тя за вашия стил:

Лъв

Лъвът е най-стилният зодиакален знак, затова може да бъде поставен на първо място в класацията ни. Той е безусловен любител на модата. Винаги се стреми да следва изкъсо най-новите тенденции и да е максимално в крак с тях.

Везни

Везните се отнасят към живота като към моден подиум и не е случайно, че постоянно се стремят да бъдат бляскави, сякаш са  под светлините на прожекторите. Обичат да копират стила на моделите на големите луксозни марки или на знаменитостите. Няма да се изненадаме, ако на Седмицата на модата хората да ги объркат с големи звезди на червения килим.

Водолей

Водолеят също много се интересува от модата, като обича да залага на авангарден външен вид. Тоалетите за всичките му събития са обмислени предварително, така че няма шанс да избере произволна дреха от гардероба си, дори когато отива на работа. Представителите на тази зодия не пазят таланта само за себе си, като дори обичат да дават модни съвети на близките и приятелите си. Някои от тях пък правят модния си усет в професия, като стават стилисти или дизайнери.

Телец

Телецът обича да е стилен, но не и да се тревожи прекалено много за външния си вид, защото за него това са излишни нерви. На публични места обича да е в крак с модата, но когато си е вкъщи, хваща първата дреха, която му е под ръка, за да се чувства удобно. Телецът следва максимата, че комфортът е преди всичко.

Стрелец

Стрелецът не харесва никаква излишна суета. Той полага грижи да се облича добре, само ако си струва усилията. Харесва красиви дрехи  и обувки, като обича да носи скъпи аксесоари.

Риби

Рибите имат екстравагантен стил. Тяхната странна личност им позволява да експериментират с нови визии от време на време, като това понякога им носи успех, друг път опитите им не са чак толкова сполучливи.

Рак

Хората от зодия Рак са пристрастени към пазаруването. Те постоянно купуват нови дрехи, но пристрастяването ги подтиква да взимат и такива, които не са толкова стилни. От това страда, както портфейлът им, така и външният им вид.

Скорпион

Скорпионите обичат да се откроявате от тълпата. Един ден могат да бъдат най-стилни в обкръжението си близките си, а на следващия ден – изобщо не. Понякога техният вкус към изкуството ги тласка да носят доста цветни и шарени дрехи.

Овен

Овенът има оригинален стил. Не се влияе от обкръжението си или от тенденциите в модните списания. Независимо от това, той обича да е в центъра на вниманието и понякога, за да го постигне, отделяте цялото си време, за да изберете дрехите си за предстоящия повод.

Козирог

Козирогът е изключително смел, когато става въпрос за модата. Обича да смесват по няколко стила, но не всеки оценява това тяхно усилие. Представителите на този знак трябва да бъдат много внимателни, когато правят подобни експерименти, защото рискуват понякога да изглеждат нелепо.

Близнаци

Близнаците не обичат особено модата. Това не е знак, който е прекалено фокусиран върху външния вид. Често за тях няма значение какво носят, стига да не са голи на улицата. За светски събития все пак те избират да носят елегантни рокли или костюми.

Дева

Девата е най-малко стилната зодия. Това са хора, които избира дрехите си на тъмно, образно казано. Не следват модата и за съжаление, понякога това си личи. Разбира се, винаги има изключения, но не са много.

Tagged , , , , , ,
на горе