Какво да изберем: черна или кафява спирала за очи?

Какво да изберем: черна или кафява спирала за очи?
Здраве и красота

Какво да изберем: черна или кафява спирала за очи?

Когато се гримираме, често се чудим какво да изберем – черна или кафява спирала. В повечето случаи избираме черна. Черният цвят е широко разпространен, класически, смел, вечен и се използва навсякъде в разкрасителните процедури. Гримът прави очите ни по-красиви и по-изразителни, особено при прилагане на спирала за мигли.

Погледът със спирала е драматичен, ефектен, загадъчен. Миглите стават по-дълги, красиви, имат обем и пълнота. Кафявата спирала е по-нежна от черната и омекотява чертите на лицето.

За перфектна визия, добре е да се запознаете с предимствата на кафявата спирала. Кафявата спирала е малко пренебрегвана в козметиката, но е идеален избор за светъл тен и светли очи. Кафявият цвят е мек, топъл и с него погледът ни изглежда естествен и привлекателен. За да омекотите външния си вид, използвайте шоколадова спирала. Въпреки че свързваме кафявото с есента, то е модерен цвят през цялата година. Ерата на нежните жени настъпва с топлия цвят на шоколад.

Въпреки свойта популярност, все още има случаи, когато предпочитаме черен цвят пред кафяв цвят.

За да решите кога и как да изберете черна или кафява спирала, известни гримьори предлагат своите безценни съвети.

В тази статия ще разкрием всичко, което трябва да занаете за черна или кафява спирала и коя от двете да изберете.

Какво да изберем: черна или кафява спирала за очи?

4 стъпки за правилно почистване на грима

3 акцента за перфектна очна линия

НАЙ-ЛЕСНИТЕ НАЧИНИ ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ ПО-МЛАДА – БЪРЗО!

Ето кои са предимствата на черна или кафява спирала за очи:

Предимства на черна спирала

Черната спирала е дръзка и бляскава. Погледът е драматичен и магнетичен. Миглите са подчертани и в комбинация с подходящи сенки – изглеждат смели и дръзки.

Черният цвят съответства на всички цветове на очите: черни, сини, кафяви или пъстри. Черната спирала ще им помогне да изпъкнат. Гримьорите казват, че черната спирала допълва всеки цвят на очите и осигурява силен контраст с естествения цвят на очите.

Черната спирала оформя миглите: тя може наистина да преобрази начина, по който изглеждат очите ви. С няколко слоя от любимата ви черна спирала миглите ви могат да изглеждат по-дълги и по-плътни. Тук има разлика от кафявата спирала, която осигурява само фино подчертаване.

Особено добре изглежда черната спирала на хора със руси мигли, защото ги потъмнява, оформя и подчертава.

Какво да изберем: черна или кафява спирала за очи?
Черна спирала за очи Снимка: https://www.pinterest.com/

Предимства на кафява спирала

Черна или кафява спирала може да решите кога да изберете, когато научите предимствата на кафявата спирала.

Кафявият цвят е перфектен за естествен, мек външен вид. Кафявата спирала е идеална за тези, които търсят не толкова изразителен поглед, а лек нюанс. Това е чудесен избор пред черното, в случай че търсите дължина и обем без драматизъм.

Кафявата спирала е идеална за ежедневно ползване и когато искате да не изглеждате с много грим върху очите. Тя създава мек, спокоен и топъл вид.

Какво да изберем: черна или кафява спирала за очи?
Кафява спирала за очи Снимка: https://www.pinterest.com/

Как да изберете между черна или кафява спирала?

На какво да обърнете внимание, когато избирате между двете:

Какъв е поводът?

За ежедневнието, офиса и на работа, кафявата спирала е по-подходяща. За специални случаи или вечеря навън, черната спирала може да създаде впечатляващ вид.

Какво да изберем: черна или кафява спирала за очи?
Черна спирала

Искате ли подчертани очи?

В зависимост дали искате изискан вид или разчитате на мекост в погледа, изберете подходящия цвят спирала за очи. Черната спирала удължава и увеличава обема на миглите, като кара очите да изглеждат подчертани и дефинирани. Кафявата спирала допринася за ефекта на естественост.

Какво да изберем: черна или кафява спирала за очи?
Подчертани очи
Снимка: https://www.pinterest.com/

Какъв е вашият стил?

Много често, предпочитанията към вашето облекло ще ви помогнат да изберете между черна или кафява спирала. Всеки има свой собствен стил и се придържа към определни тенденции. Дали ще следвате модните линии или капсулен гардероб, изборът на дрехи ще ви помогне и в избора на спирала. Ако предпочитате по-обикновен, семпъл и по-мек външен вид, кафявата спирала е добрият избор. Ако предпочитате зашеметяваща, смела визия, черната спирала ще бъде перфектният избор.

Заключение

Най-добрият съвет от гримьори, когато избирате между черна или кафява спирала, е да изпробвате и двете! Опитайте и двата цвята, погледнете в огледалото и решете как се чувствате.

Има модна тенденция в момента, при която се залага повече на дължината на миглите, за сметка на обема. Тази тенденция води до появата на грим, при който се поставя черно отгоре и кафяв цвят отдолу, за по-мек и не силно интензивен вид. Спокойно може да експериментирате и да използвате двата цвята в зависимост от случая, стила и любимата тенденция в гримирането.

Какво да изберем: черна или кафява спирала за очи?Най-добрите идеи за декориране и обзавеждане на малки спални

Tagged , , , , ,
на горе